12-та финска тема за приятелството и любовта

• 18 128
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
За тези, които плетат, тук има огромно количество модели с указания, но на немски език:

http://www.garnstudio.com/lang/de/drops_oppskrift_oversikt.php?drops=106

Аз, лично си харесах доста неща и смятам да накарам леля да ми оплете нещо. И без друго самата тя ми предложи услугите си  newsm44

Дънди, преди време ме беше питала дали съм казала на нашите за плановете ми. Ами в интерес на истината още не съм, защото малко го отложих във времето - с два месеца. А аз гледам да не казвам ХОП преди да съм скочила. Че до това време - я камилата, я камиларя   newsm78

Сега се стягам за курса по фински  #Crazy

Чао на всички   bouquet

# 136
Moikka kaikki ihanat ihmiset !...Здрасти всички прекрасни/хубави/ хора!
Moikka, Rouva Mehiläinen!....Здрасти,госпожа/о Пчела!
E това за сега съм казала на фински,но не мислех,че би затруднило някой Peace
Вече обещaвам да пиша само разбираемо за всички reverance
 Laughing Laughing Hug
Всъщност това второто е на МаргитУ  love001

# 137

ДОБРО УТРО ДЕВОЙКИ!

# 138
Моите момчета пак ме поздравиха с танц и отидоха да карат ски ..А аз се захващам със тортата...няма страшно свеки и свекърът са тук,така,чее.. Peace
http://www.youtube.com/watch?v=UurNzD6xDOI&NR=1

# 139
  • Финландия
Здравейте, снежинки!

Ходихте ли да се пързаляте днес? А похапнахте ли граховата супа? Ние май ще се въздържим с пързалянето (достатъчно се "попързаляхме" сутринта на двора, докато изчистим снега). А граховата супа ме чака в кутийкиите- само я обръщам и всеки да си добавя каквото иска (аз си слагам ситно нарязан праз).

# 140
Moikka! Здрасти значи мили мързеланки,дето забравихте по един ред да пуснете,ни въЙ срам! LaughingИ що тъй,да не ви плачат децата newsm64 Joy
или тежък ремонт посред зима има... newsm78 WinkШегувам се,ама много ви фАна липсатааа topicclosed Peace

# 141
А сегинка кака ви Пчели   bath отива да отпусне морно тяло е така,само дето няма да мога да си взема и коктейла с мен,че съм на антибиотик все още/Аман,до кога бе Rolling Eyes/..Тъй,че цунки..гунки и спокойна вечер....Засега Peace  bouquet

# 142
ето ме  Hug
малеее,момичета,полудях,значи!свекито намерила някакъв начин да стана член на Кела (алилуя!)(ония тъпанари от университета още нищо не са направили  #Cussing out ) и сега официално съм вписана в регистрите.ама оттам като се започна с документите....пиши сега обяснения ти толкоз месеца кви ги върши и защо още не си станала член на Кела.пък като не си знаела за тази възможност,сега как така си член?? айде сега попълни тази бланка....айде сега и тази...и тази...ок,утре ела пак.и на другия ден айде отначало.вече в Кела ме поздравяват по име  Joy но ако всичко върви добре  Praynig може да ми платят парите още от януари със задна дата  Mr. Green и дори има малка възможност да не ми зачитат ходенето до България през декември като годишен отпуск  Mr. Green и естествено (стискайте палци да ме вземат) мога да започна курсовете Praynig .единствено ме притеснява какви ги е надробила свекито,защото по този въпрос получавам всеки път различен отговор от нея.веднъж ми казва,че я питали дали съм работила в бг и тя казала не.(което е лъжа,работила съм,но по граждански договор,не по трудов и не знам това дали се зачита  newsm78 ).после казва,че те всъщност са я питали с какъв статус съм била преди да дойда и тя казала "студентка" (което отговаря на истината).днес попълвах някакви абсурдни документи,които тя ми даде (таман се прибираме от провинцията) за правото да гласувам тук само защото ще бъде изпратено съобщение до бг компетентни власти (кажете къде са!!!! Rolling Eyes ) че съм официално тук. отгоре на всичко дядото се случи рожденик (стана на 85 години  #Crazy ) и накратко познайте колко часа сън имах през изминалата седмица.слава богу днес вече успях да релаксирам и даже ходихме за риба с мъжо и братовчедките му.finnish style fishing-пробиваш с един огромен свредел дупка в леда,сядаш на шейната и клечиш като идиот отгоре  Joy клечахме 2 часа,накрая си направихме снимки с единствената риба която хванахме (гаджето на едната братовчедка я хвана,около 10см,любимият на пчели ahven  Mr. Green ) и се прибрахме на топло.после мъжо и спретна страхотен номер с едното свинче-докато аз галех Праси,той ми я отмъкна и ми остави Кара.след половин час дойде и ги размени.след още един пак ми остави Кара и отмъкна Прасунка да изрежел и нейните нокти.и докато моята любимка винаги седи кротко,Кара има навика да пощурява от време на време и се почва едно шаване,едно обикаляне...и обикновено аз я оставям в кошарата,защото няма как да знам дали не иска да ходи до тоалетна хайвана.обаче нали диването е с изрязани нокти и един от тях даже кървящ,няма как да я пусна обратно,от страх да не се възпали раничката.обикновено ги оставяме на разходка в сауната,но този път не си бяхме вкъщи.и пошава нашата,пошава,накрая ми седна в шепата...и ме "поля".на долния етаж имаше официални гости и нямаше как да ида да се измия и за капак с това свинче в ръката и няма как и да я оставя...абе пълен карък
сега двете са се мушнали да спят под стълбата....и оттук изгледа е невероятен-двете си пъхнали главите под стълбата,а дупетата отвън и двете насочени в наша посока  Joy свинска му работа  hahaha
Ео,кажи каква е рецептата да възпиташ свекито за нейната част,че и аз такива торти искам да правя  Mr. Green макар че мене ме бива повече в яденето  Whistling  Flutter
пчели,описах причините,извинени ли са ми отсъствията?  Wink
виивиа,за каква грахова супа става дума?  newsm78 ние сме на сьомга днес  Mr. Green
на всички ви много целувки,не обещавам,че ще съм много редовна,но ще наминавам от време на време поне докато приключим с бюрокрацията
приятна вечер на всички,както гледам пчелито е дала пример как става работата Peace

# 143
Хахаха,милото ми Пъпенце  love001най..накрая се появи!Ахвен а? hahahaи викаш 2 часа яко клечене на дупката...
Ето го бе,тоя дзвер Joy

# 144
Пъпи, възпитана си я намерих Mr. Green Ицото повече не може да я трае от колкото аз.
Общо-взето едно от първите неща, които казах в тая къща беше:
"Аз съм темерут. Не обичам да говоря. Ако ви мълча, не се сърдете"  Laughing
И сега много се обичаме, не си говорим и не можем да се скараме, приказка.
Правенето на торта става като тя пита "Искаш ли да правим торта", аз казвам "ок" ...
и така , всеки си знае задълженията  Mr. Green

# 145
Действай мило,извинени са ти всички отсъствия.. LaughingНа праските много Hug и на свекито да слуша.Явно мъжо вече е под пълен контрол,за което бравос и   bouquet

# 146

Общо-взето едно от първите неща, които казах в тая къща беше:
"Аз съм темерут. Не обичам да говоря. Ако ви мълча, не се сърдете"  Laughing
И сега много се обичаме, не си говорим и не можем да се скараме, приказка.

Ееее,разби ме направо! Joy

# 147
Мда, такава съм си.
 Mr. Green
Много хора ме мислят за надменна и снобка, като ме срещнат за пръв път.
Точно защото не говоря много, гледам от високо и преценям Grinning
После ставам много симпатична и забавна, ама ако ме изтраят дотогава  Mr. Green

# 148

ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА!

# 149
Здравейте мили сладуранки  smile3525

Пчеличко, много ти благодаря за хубавото кайве  Party Hug Аз продължавам да се боря с гадния вирус, който май си е упорит грип и да ви кажа хич нямам настроение много много да се задържам пред компютъра, та затова ме хвана липсата  Tired
Пъпи, радвам се мило, че се включи, ти направо си изчезна  Hug
Ео, направо те признах  Hug  love001 браво на теб, явно така се прави, ама аз кат съм глупава и в началото се опитах да бъда приятелка с мойта свеки  smile3511 та трябваше да се скараме, да се сърдя и да не говоря, за да има мир и разбирателство. И сега е много мила, ама аз се държа не така сърдечно, по-скоро като леко темерутче  smile3532

Хайде дами, приятно разсънване и стискайте палци по-бързо да оздравея, че направо съм полудяла  newsm61

Общи условия

Активация на акаунт