12-та финска тема за приятелството и любовта

• 18 118
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета,

Първо искам да честитя рождениците на Пчели и Моф. Пожелавам ви да са ви все така здрави, усмихнати и много много да ви радват!!! Поздрав и към самите вас момичета, които сте се мъчили преди 4 и 5 години на този ден!!!
Пчели весел купон, а за тортата съм повече от сигурна,че ти се е получила(ако мислиш,че не е можеш да ми я пратиш  Mr. Green)!!! Мофи на "дъртаците" ама изобщо не им объщай внимание, гледай малката красавица да е щастлива.

Ео, само да ти кажа,че изобщо не ми се видя надменна  newsm78. Аз и за себе си така съм чувала,че изглеждам, но не мисля че е вярно.

Мими остава ли време да слушаш уроците?

Дъндич как си сега? Някакво подобрение? Надявам се да се чувстваш по-добре Hug

Валенце, къде си бе мило? Всичко наред ли е при вас?

И Котето не виждам. Къде сте момичета??? Винцето пък съвсем й забравих аватара (както се казва..),а и Щастлива не е наминавала. Да не сте се обидили нещо Thinking?

Лек ден пожелавам на всички!

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 00:24 от ralivd

# 166
Рали, мерси мила че питаш  Hug да, днес определено усещам, че съм по-добре, но продължавам да стоя на топло и следвам безотказно високо витаминозната програма с много антиоксиданти и какви ли не други народни илачи  hahaha

# 167
Рали, това е защото те харесвах преди да се запознаем Hug
Честито, Пчеличке  Hug

# 168
Да ви почерпим поне виртуално:

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 169
Рали, това е защото те харесвах преди да се запознаем Hug

Ех, сега е мястото да се надуя леко  smile3503

# 170

На всички момичета благодаря за пожеланията,бъдете ми живи и здрави сладуранки! Hug
Партито мина добре,но съм адски изморена и главата ме цепи яко,тъй,че на всички

# 171
Пчели, много ти е хубава тортата и е съвсем в тон с твоя ник  smile3501 Само да попитам първо ти на тези коктейлчета сложи ли нещо по-твърдо или са безалкохолни ?  Mr. Green

# 172
Честит рожден ден на милите ви слънчица!   bouquet
Мили слънчеви майки,
 макар останали без точени кори и балканска чубрица посред зима в комшийството на дядо Коледа,
 ви изпращам малко светлина на картинки,  подправена с много надежда и стремеж за бъдеще изпълнено със съвършените постижения на нашите деца, последвали силните си български майки!
http://www.youtube.com/watch?v=2pbbcC3L-UY
http://www.youtube.com/watch?v=0PKC6knStTE&feature=related
 Hug

# 173
Здравейте!
Минавам само да кажа че съм жива и здрава.
Имам толкова работа че като се прибера се стоварвам на леглото и заспивам.
Скоро ще почна да се включвам пак Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 174
ДОБРО УТРО МАМИ!

набързо и хайде на работа...

# 175
А!Къде сте девойки? Shocked smile3506Много учитееее..... Peace
Идвайте да си бърборим   bouquet

# 176
Лелее Пчели и аз не можах да повярвам. Отварям форума и гледам нашата темичка си стои на 12/та страница. Понякога всички са супер приказливи и дори не ми стига времето да изчета всички, а сега...... пълно мълчание  newsm12 Странна работа, нямате ли почивки момичета?

Mile_1 казвай и на дъщеричката да намине към темата (ако има време де, не на сила  Mr. Green) А на теб очертава ли ти се път към Финско?

Коте ама не се претоварвай толкова. Нали знаеш,че от работа се погрознява  Wink (шегувам се, само да не се обидиш).

# 177
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА!
Eто кафето:
А сега изчезвам,че дълъг ден ме чака  bouquet

# 178
Eхоооо момиченца кокиченца  newsm51
Ко пайкате сладурки? Пчеличко много ти благодаря мила за хубавото кафенце, което си сервирала и вчера и днес   love001
Момичета, вчера имах рожден ден, затова и не съм влизала да пиша, че вчера имаше празници и веселби и като се почна с телефона от сутринта изобщо нямах време да влезна да ви пиша  newsm03

Сега да ви почерпя с малки тортички, за да сте фини като фиданки   party023  cook newsm38  party041  bigdance2
А и закусчица newsm64

Хайде лек ден от мен  и нали знаете колко много ви  Hug

# 179
Шъ тА убивам ееейй! Wink LaughingИ да се спотайваш,а?Калпазанко ниеднЪ ppp
Да си ми жива и здрава,млада и все тъй красива!
и ти си малка златна рибка като синчето значи

Общи условия

Активация на акаунт