Отговори
# 240
http://prikachi.com/files/602652d.jpg
Благодаря на Рози за обясненията.

# 241
Да не би още да сте опианени от любов, че никой няма  Drunk

Много са ни слатки дечицата и каките и батковците им пу пу,ето го и моето зверче и как всъщност се използва от нас прочутото гърне...  perko
Одеве пък като си играеше с него се получи ефекта на настъпаното гребло...хваща го от единия край, но то се вдига от другия и праас в челото  rotfImbo майка му се пукна от смях, то пък взе че ревна е за 5 сек като видя как му се смеем с баща му и той се охили ама и болката му мина сигурно на милото... ужасни сме ама много смешно стана  Crazy

# 242
  • София
Посмейте се с това:
http://www.vbox7.com/play:d72aa9c4

# 243
Здравейте от нас.....първо да се похвалим, че си имаме още едно зъбче... tooth
Вчера си изкарахме много добре, водих мъжо на романтична вечеря, а после се събрахме с приятели ... Tada
При нас с бебка всички е добре, хапва си спинка си...послушанка ми е общо взето....
 Heart EyesМомичета щях да ви казвам - незнам вие с какво махате петната от ако по бодитата , обаче аз съм направо възхитена от Вениш-а...морков, тиква, всичко маха.... Mr. Green
ето ни и нас:

Хайде хубава вечер ... Hug

п.с. ох, утре пак студено, пак няма да има разходки... Sad

# 244
  • Philadelphia, USA
Здравейте момичета,

бебоците и техните батковци и каки са страхотни. Като ги гледам - не са вече бебчета малки а си изглеждат като малки дечица, много бързо растат Simple Smile

vesi21 с какво шише даваш млякото с бисквитките? пробвах да дам му дам с неговото шише но нещо не иска да пуска.

ауу клипчето с хъркането ме разби  Joy при нашия обаче се получава обратното - като спре хъркането на баща му и човека се събужда  Laughing

# 245
 rotfImbo Това с хъркането ме разби, откога искам да го заснема и в нашето легло но все  е тъмно smile3514  и таткото се посмя и видя какво му  е на детенцето ни.
От днес Бобата вече е със седалка за кола и понеже кошницата му  окъся, а няма 9кг.   Laughing  му взехме столче от 0-18кг. Е изкефи се детето.

Абе този празен форум ми намирисва luvbed , че ще донесе братчета и сестричета на юнчетата  Peace  Grinning

п.п. В сп. Бебе видях Божидар на Инчока в  рубреката "Любими снимки" и нашият Божидар го мернах, ама тия  юнчета превзеха списанията бе.

# 246
  • Бургас
Привет на всички!

На 8,5 месеца  Иво е 7900г и 70 см.От 3 месеца гоним 8 - те кг и още не можем да ги стигнем...Ами той умора няма  Joy

Бюти аз давам Осанит.Мъжът ми го донесе от Австрия, така, че и там може да се намери.
И ние взехме столче за кола Макси Кози Тоби, понеже показателите му от краш тестовете бяха едни от най-добрите. Но Иво все още не му е свикнал и не може да спи в него.А иначе щом двигателят заработи и той вече се е унесал, но досега бяхме с коша за новородено на Хане,който си има адаптори за коланите.

Скоро ми предстои да въвеждам сирене. Каква марка давате  ?! Казаха ми да търся Био сирене, ама нещо не го намирам и обикновено като питам за него и ме гледат ей така Shocked

# 247
  • И аз не знам къде...
Здравейте и от мен  Hug!
Един ден писах, писах, дребния се събуди и разрева и уж публикувах, ама явно не съм успяла  ooooh!!

И ние взехме столче за кола Макси Кози Тоби, понеже показателите му от краш тестовете бяха едни от най-добрите.

Мъжете ни мислят еднакво  Peace! Само, че нашето е Приори Фикс. Много е готино и сигурно, но дребния нещо не му се кефи за сега  Rolling Eyes! След 10 минути започва да крещи и иска да става. Ама надали е от столчето  Peace! Просто не му се стой вързан. Свободолюбива личност е явно  Laughing!

Ако взема да се науча как се слагат снимки в пост, ще ви пусна и моя малък мъж  Peace!

# 248
  • София
  Не съм чувала за био сирене, ама се наслушах на гадостите, които слагат в най-българските продукти - палмово масло, глупости. Сега да се чуди човек какво да вземе. Сирене взимаме от Фантастико някакво дъга, същото от Т-маркет взехме(голяма недоразумение е тоя магазин, ама ни е най-близо) нищо общо, явно бяха ъгълчетата на буците, защото имаше само дребни парчета и миришеше на гадно. Масло не съм слагала още, защото незнам какво. На Маги и купувах Президент и някакво немско, и българско съм взимала, сега незнам. Как мислите задължително ли трябва да се дава, ние не ядем и имам някакво в камерата от година най-малко, което разбърквам с мед за филиика, но много рядко.

# 249
  • И аз не знам къде...
Забравих да ви кажа, че днес притисната от неистовия рев на едно много гладно и инато дете, му дадох йогурт на Нестле. Ми, хареса му! Нямах време да топля плодово пюре пък да направя нещо и дума да не става  ooooh!! И това в 19 часа  #Crazy! Като в 17.30 беше ял АМ с бисквити и т.к му дойде малко и едно плодово пюре  ooooh!! Има дни в които няма прехранване и други в който ядем с голям зор, молене, мазане по главата и където намери, пеене, рев ...........  Абе , по-добре да си яде според мен  Wink!
От днес нямаме дръжки по секцията в хола  Laughing! Набира се по тях, чекмеджетата се отварят и нататък картината ви е ясна  Wink! Ама секцията прилича на крастава така  Mr. Green!

Аз слагам масло Президент! А сиренето е някакво на Добрич (от пикадили) дето на цена докарва на истинско. Нали така казаха: да гледаме цената да е около 7-8 лв и значи е истинско  Joy! Това не знам истинско ли е, но и на мен ми харесва и не става на каша като го обезсолявам  Peace!

Чао от мен за сега  Hug!

# 250
Добро утро и от нас!Бързо си хвърчат темите,а аз имам време само да ги прочета отгоре-отгоре,но добре ,че ви има,защото на много от въпросите ,които ме тревожат вие неволно сте дали отговори.И колко са различни дечицата ни,а колко са еднакви проблемите ни Heart Eyes.Моята принцеса участва в една игра на Ар и на който му хареса нашета снимка и иска да гласува за нас ето и сайта:http://ар.com/baby_449.php,на 75 страница  Иванова от Карлово!Заповядайте Hug

# 251
опа всъщност сайта е-http://surcare-bg.com/,а името ни е Мариана Иванова! Peace.Лек и хубав дени дано имаме шанс да излезем малко,че арестувани вкъщи не ми се стои вече!

# 252

Добро утро,

едно кафенце за отскок

Пожелавам на всички една прекрасна, слънчева, усмихната и ползотворна седмица Hug Heart Eyes

# 253
п.п. В сп. Бебе видях Божидар на Инчока в  рубриката "Любими снимки" и нашият Божидар го мернах, ама тия  юнчета превзеха списанията бе.

Hug Ама нали адашите са най-хубави измежду всички!

# 254
Айде да ви кажем едно здрасти и в тази тема че скоро ще свърши. Ние сме болнички и затова не ми се пише, ама живот и здраве вторник, сряда, дано сме по-добре, ще се включа  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт