Благодаря на Рози за обясненията.
майка му се пукна от смях, то пък взе че ревна е за 5 сек като видя как му се смеем с баща му и той се охили ама и болката му мина сигурно на милото... ужасни сме ама много смешно стана

Момичета щях да ви казвам - незнам вие с какво махате петната от ако по бодитата , обаче аз съм направо възхитена от Вениш-а...морков, тиква, всичко маха.... 

при нашия обаче се получава обратното - като спре хъркането на баща му и човека се събужда
Това с хъркането ме разби, откога искам да го заснема и в нашето легло но все е тъмно
и таткото се посмя и видя какво му е на детенцето ни.
, че ще донесе братчета и сестричета на юнчетата

!
!
! Само, че нашето е Приори Фикс. Много е готино и сигурно, но дребния нещо не му се кефи за сега
! Просто не му се стой вързан. Свободолюбива личност е явно
!
! И това в 19 часа
! Като в 17.30 беше ял АМ с бисквити и т.к му дойде малко и едно плодово пюре
! Има дни в които няма прехранване и други в който ядем с голям зор, молене, мазане по главата и където намери, пеене, рев ........... Абе , по-добре да си яде според мен
!
! Ама секцията прилича на крастава така
! Това не знам истинско ли е, но и на мен ми харесва и не става на каша като го обезсолявам
!
!
.Моята принцеса участва в една игра на Ар и на който му хареса нашета снимка и иска да гласува за нас ето и сайта:http://ар.com/baby_449.php,на 75 страница Иванова от Карлово!Заповядайте
Ама нали адашите са най-хубави измежду всички!