Днес, детето ми внезапно вдигна висока температура и се почувства много зле. Веднага го заведох в поликлиниката. Качихме се в асансьора са две бабички и натиснахме трития етаж, но асансьора незнайно защо тръгна надолу, към мазето и заседна между етажите, като заседна точно като в съня ми. Аз моментално се сетих за съня и буквално извиках от ужас. Двете баби чак подскочиха, а аз започнах да се изпотявам, точно като в съня ми.
Добре, че след известно време асансьора тръгна нагоре, бях пред паническа атака.
Сякаш имах предупреждение, че детето ще се разболее, а след това предупреждение, че сънят се отнася за детето, защото се случва в поликлиниката. Изненадана съм, по принцип съм абсолютен скептик, но това е голямо съвпадение.
Детето е с тежък синузит, чак лицето му е отекло и е с висока температура, което никак не е лека диагноза.
. Когато и двете страни са вложили еднакъв труд и старания и са надарени с еднакъв талант (в 1 % от случаите), късметът явно си казва последната дума. Но защо ли все едни и същи хора/отбори са на челните места? Защо ли Левски/ЦСКА не победи Манчестър юнайтед поне веднъж? Все късмет ли няма?
, но много ми се иска да ми каже и на мен нещичко, да ми даде някакъв съвет,сега се намирам в нещо като безизходица, а тя е помогнала на толкова много хора... А как го направихте това с шестте молива?
И аз вярвам че е възможен контакт.И сигурно повечето които твърдят,че го правят,наистина приемат някаква информация,но тя за съжаление често пъти бива"замърсена"от самият контактьор
.Поне при мен със сигурност така се получи
Моите съболезнования! Не съм имала подобни случки, но искам да споделя за Ванга, че е кръстница на приятеля ми, а маика му преди да забременее с него е имала 2 спонтанни аборта, отишла при Ванга коиато и казва че тя е вече бременна. След 9 месеца бащата на приателя ми отива да благодари на Ванга, а тя само казва 'Благой ще се казва и ми го доведете да го кръстя.' Приятелят ми е неземен късметлия във вси4ко!