Геният на мама и на татко-ПЪРВОКЛАСНИЧЕТО сладко :-)

• 19 885
  • 313
  •   1
Отговори
# 60
  • Linz
Благодаря на всички  Hug

Има ли други първолаци, които се уморяват през деня? Александра заспива в междучасието, а също и в час. Госпожата казва на другите деца да й пазят тишина и я завива  ooooh!А си ляга възможно най-рано, веднага след като приключи с домашните и вечеря... Не знам какво да правя вече Rolling Eyes

# 61
  • Ланкър, планините Овнерог

Има ли други първолаци, които се уморяват през деня? Александра заспива в междучасието, а също и в час. Госпожата казва на другите деца да й пазят тишина и я завива  :ooooh

Ах, че готинооооо

Не, Констанца май не се уморява. Съдя по това, че вечер продължава да си ляга късно.

# 62
  • София
Кирил се уморява също. Той допреди декември спеше следобед. Сега с трикратните тренировки  и занималнята е опънал едни морави сенки под очите, като мастиф  е. Спи му се следобед.

# 63
Запис.

Изгонихте Гвендолин, мискинки такива.

И Виртуалната гостенка разсърдихте.

Къ ви нее срам бе.

РЕНИ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК   bouquet

Ние сме с колата от Петък. До утре  Tired
Искам колааааааааааааа. Искам. Искам. (тропащ с дмата крака, гневен емотикон) (3 такива емотикона)
За да избегнем задръстването, днес станахме по-рано и тръгнахме по-рано. И Галя си доспа в колата. Ама си пътуваме около час.

Не знам за Валентинки, но в чантата ни има 2 картички със сърца.

Четене- записани сме в библиотеката. Сега си взе приказките на Шарл Перо. Вчера беше неприятно изненадана от финала на "Червената шапчица"  Joy Защото приказката свършва преди да дойде ловеца.

Не успяхте мила, лесно няма да се отървете от мен. При все че и темата ме интересува, просто Ъбсурд. Явно пълнолунието и хормоните са си казали думата, но както и да е това си беше за вчера и го оставяме там, видях че има много позитивни хора за които си заслужава човек да седи и да черпи информация. Аз преди малко станах, а вие вече сте изписали 3 страници, сега ви чета след малко ще пиша.
Поздрави на всички, щастлив и усмихнат ден.  newsm51 smile3525 newsm51

# 64
Аха аз докато се запиша в старата тема и то нова дошла  Embarassed
Ама хайде записче, отивам да взимам първокласника после ще прочета и пиша
Лек ден на всички

# 65
  • На черешата
 gvendolin_7 ,добре дошла  Hug  bouquet
 Не сме чак толкова лоши...,особенно пъка аз. Mr. Green

# 66
Честит рожден ден на Рени!!! Жива, здрава и много усмихната!

Гвендолин, здравей Simple Smile

# 67
Рени,
Честит рожден ден!!!
Бъди здрава, винаги намирай на какво да се усмихнеш
и нека любовта на близките ти е винаги силна и крепка!!!
Късмет и щастие ти желая през цялата година!!!

# 68
Рени бъди щаслива и обичана майка и съпруга

# 69
Рени,честит празник!!!
бъди щастлива!!!

# 70
  • Linz
Страхотни букети, направиха деня ми по-празничен!
Благодаря ви Hug

# 71
  • Ланкър, планините Овнерог
Рени, от мен за теб едно скромно, но ухаещо цвете

Гвендолин, официално добре дошла!

# 72
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, РЕНИ!
МНОГО ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 73
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,РЕНИ!
МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

[/size]

Нещо съм се отплеснала тези дни и съм ви изпуснала. Simple Smile
Станислава досега смяташе на пръсти и й беше лесно сега и идва доста нанагорно и й е по трудничко.Вчера баща й я питаше как смята задачите,че нещо не можем да схванем  и тя казва еми как как с ума си. Simple SmileИзобщо не и се учи все мрънка ама като знае,че няма накъде сяда и пише.
Сега отиваме на зъболекар,че има един кариес да го оправят.Този зъб вече го правихме веднъж сега пак ooooh!.Предния път беше много смела сега ще видим как ще се справим.А кога ще почне да ги сменя въобще незнам. newsm78

# 74
Здравейте и от нас!И ние сме от по-мързеливите, но без домашно не ходим.Иска ми се по-добре да се справя/нали съм учителка/, ама толкова си може детето.С всичко се справя безупречно, ама не пише красиво и гълта чат-пат букви.Ще свикне.Иначе в моя клас са двете крайности-деца, които четат гладко и изразително и 1 дето и буквите бърка/по-меко казано, ромче е/.Чао за сега!

Общи условия

Активация на акаунт