Геният на мама и на татко-ПЪРВОКЛАСНИЧЕТО сладко :-)

• 18 774
  • 313
  •   1
Отговори
# 180
Ние, като гледам, в нищо няма да участваме  Tired

Галя иска да ходи на училище с колата, за да си спи.

# 181
  • На черешата
Ние, като гледам, в нищо няма да участваме  Tired

Галя иска да ходи на училище с колата, за да си спи.

hahaha Joy Сладурка.

# 182
И Жорко си доспива в час. Госпожата беше викала мъжът ми  да му каже да го слгаме по рано да спи, защото си доспивал в час. Сутрин с баща му са голяма веселба, едвам смогват как се будат как закусват изобщо не ги мисля ние с бебка сме в съседната стая  и не ги занимаваме с нашето присъствие сутрин. Simple Smile

# 183
  • На черешата
 Дарина си ляга около 20:30,сутрин я будя в 7:00.Няма проблеми със ставането. Peace
 В колата на път за училище си гугуткаме двете,слушаме си музика,тя се обажда да си поръчва песни по радиото  Crazy Mr. Green.Докато стигнем в училище вече е в кондиция и готова за подвизи.

# 184
Дарина си ляга около 20:30,сутрин я будя в 7:00.

Фантичка, сигурно имаш някаква тайна, с която успяваш да я сложиш да спи толкова рано? От 20:30 започвам с кандърмите - "влизай в банята!", "обличай пижамата", "не се мотай, Теди" - всичко това поне по десетина пъти, при което ми се отговора "чакай малко, да ...еди какво си видая, направя, донапиша..., разгледам ..." И в кряйна сметка към 22:30 е в леглото и готов за заспиване.

# 185
  • София
Предполагам, че Дияна ще си легне рано тази вечер Simple Smile Сутринта ходеше рошава и ми казва "Ще заспя права" Simple Smile Представих си как задрямва я по математика, я по БЕЛ Simple Smile

# 186
  • На черешата
 Имам тайна,нарича се баща. Mr. Green
 Голям респект имат към него,като скръцне със зъби и козируват,не му се налага да повтаря. Laughing

# 187
За спането - явно доста се уморяват, защото вечер заспиват за 5 минути без преувеличение. Лошото е, че Лъчи е доста превъзбуден и иска да си говорим, да си четем, да се гушкаме. Тъкмо легне и пак дойде нещо да пита, става да пие вода, до тоалетната, после пак да ме целуне и ...... Rolling Eyes така може да продължи до безкрай.
Сутрин много трудно стават - пак особено Лъчи. Всеки ден е борба до излизането и нон стоп подканяне от моя страна.
Иначе ходи с удоволствие на училище, още от оградата започва да маха на някой, който е на прозореца в стаята. Разбират се добре и си играят, което само може да ме радва. Обича и момчетата и момичетата. На хубави дечица случихме и добре се сработиха, благодарение на учителката ни   bouquet
За ученето сме на приливи и отливи, когато иска може и то доста, но като се измори или заинати за нещо  ooooh! Crossing Arms Embarassed... направо умирам от срам, като слушам класната понякога.
За зъбките вече ни падна единия горен преден, другия се клати доста силно и всеки момент и той ще падне. Големия носи шини и маше ефект, ако се наложи и малчо ще носи. Иначе са им здрави зъбите и дано така се запазат.

# 188
  • Варна
Тодоран, и моят синковец заспива по това време. Добре,че сега са втора смяна, че сутрин си поспива до към 9. Но, когато са сутрин, гледам до към 9.30 да е заспал, че иначе сутрин доста мрънка, като го събудя Mr. Green

Иначе за зъбите - имаме 6 сменени отпред на фасадата. Неговите също излизаха на два реда - като на крокодил  Joy. Последния си го извади сам и остана много доволен от себе си Mr. Green. Има две пломби на млечни зъби. На 6-тите, които са вече постоянни сложихме покритие,което да ги предпазва от кариеси. А на всички - фруорно покритие. Но много го мързи да ги търка с четката, ако го оставя сам за 2 сек. е готов #Cussing out

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 17:29 от julisa

# 189
  • Някъде в търсене ............
Да се запиша и аз най-накрая, нямах нет 5 дни и вече сте преполовили новата тема.Заглавието е много добро Laughing, Лари ми заспива към 21.-21,30 според зависи, ако е имала гости, ако е била на гости ooooh!. Зъбките ги проверяваме всеки месец- да няма изненада, има няколко пломби, но иначе е добре със зъбите. За св.Валентин  не се споделя, но тя получава честичко картички от децата в класа. Дори класната и ми каза, че тя е много обичана от децата и много се разбирала с болшинството(винаги има изключения 2 деца от 23).

# 190
 Голям респект имат към него,като скръцне със зъби и козируват,не му се налага да повтаря. Laughing

E, у нас татьовото скърцане със зъби е само на майтап, въобще тати е винаги добър, защото с него е весело, а пък аз опитвам да скръцна, ама не ми се получава  Laughing..

Неговите също излизаха на два реда - като на крокодил  Joy.
Значи има и други като нас. Аз по Коледа с ужас видях, че зад предния му десен зъб пониква нов, а млечният почти не се клатеше. Веднага го заведох на зъболекар и му извадиха и двата предни зъба, защото зъболекарката каза, че и с другия е на път да се случи същото. А преди около десетина дена забелязахме, че се поклаща един долен и веднага беж отново на зъболекар, че да не поникне другият отзад.

# 191

Тук у нас е обратно респекта имат от мен баюа си за нищо го нямат.За заспиването когато и да си легне няма проблем сутрин е пушка и точен.За това госпожата за всичко все на него разчита .Да сменя батерийте на часовника да и купи кафе (само тои знае какво)По Инглиш го оставят отговорен да пази и отговаря за децата  Rolling EyesГоспожата дава зор за зеленото училище да съм го пуснела newsm78

# 192
  • Между гори и планини
Аз какво да кажа, като сме с пътуващ татко.
У дома аз съм лошата, но от това само си ми побелява косата.
Иначе няма тън-мън, каквото кажа е закон от първият път.
Знае се - след вечеря в банята и после по леглата. Лягат си в 21ч - 21.30 най-късно. Пазърлъци не приемам, иначе яхвам метлата  Twisted Evil

# 193
Аз какво да кажа, като сме с пътуващ татко.
У дома аз съм лошата, но от това само си ми побелява косата.
Иначе няма тън-мън, каквото кажа е закон от първият път.
Знае се - след вечеря в банята и после по леглата. Лягат си в 21ч - 21.30 най-късно. Пазърлъци не приемам, иначе яхвам метлата  Twisted Evil
ай олинце и аз я яхвам сега видях че децата ни са на 1 възраст карат ли се или са единни? трябва да се съберем някой път

# 194
  • Между гори и планини
Орхидейке, незнаех , че си от Варна!
Ще се видим ами! Само времето да се оправи!

Децата са много единни. Баткото колкото и да ме ядосва е много добър батко.
През почивните дни, разчитам на него, за да послпя сутрин повечко. След като се събудят, стои до леглото на малкият и му чете, пее, дава играчки... аз само слушам по бебефона. Когато бях болна последният път, той ми правеше лекарствата, масаж, гледаше брат си.
Трепери малкият да падне, да не се удари, да не се разплаче...
Малкият си е глезльото у дома. Успява така да си поиска нещо, че и забраненото да искам да му дам. Докато Вики е по-свитият и осъзнавам, че не винаги съм честна с него.
В момента аз си почивам - те играят заедно от 2 часа в детската сами. После и двамата си прибират. Сутрин малкият като се събуди, вика брат си, не мен.
Всичко искат еднакво - панталони, закуска, ако единият пие вода и другият иска.... като сиамски близнаци  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт