Геният на мама и на татко-ПЪРВОКЛАСНИЧЕТО сладко :-)

• 18 776
  • 313
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Орхидейке, незнаех , че си от Варна!
Ще се видим ами! Само времето да се оправи!

Децата са много единни. Баткото колкото и да ме ядосва е много добър батко.
През почивните дни, разчитам на него, за да послпя сутрин повечко. След като се събудят, стои до леглото на малкият и му чете, пее, дава играчки... аз само слушам по бебефона. Когато бях болна последният път, той ми правеше лекарствата, масаж, гледаше брат си.
Трепери малкият да падне, да не се удари, да не се разплаче...
Малкият си е глезльото у дома. Успява така да си поиска нещо, че и забраненото да искам да му дам. Докато Вики е по-свитият и осъзнавам, че не винаги съм честна с него.
В момента аз си почивам - те играят заедно от 2 часа в детската сами. После и двамата си прибират. Сутрин малкият като се събуди, вика брат си, не мен.
Всичко искат еднакво - панталони, закуска, ако единият пие вода и другият иска.... като сиамски близнаци  Crazy
Shocked от къде го взе това дете,искам и аз такова.Моите постоянно се дразнят,бият се,крещят,лудница е.
Няма да пишем валентинки,защото не може да се избере момиче Rolling Eyes
Вечер лягат рано,сутрин стават без проблем,особено малкия,той става с мен в 6:45 Shocked
Днес си пуснах молбата за напускане,ходих лично при Управителя bowuu,малко ми стана кофти,но няма начин.Сега ще има да ме гледат накриво,докато се махна......

# 196
  • Варна
Няма да пишем валентинки,защото не може да се избере момиче Rolling Eyes

Ние пък снощи до късно майсторихме валентинки за целия клас, даже и за г-жата. Специално се стара за тази на гаджето и най-добрия си приятел. Днес им ги носи,защото гаджето няма да го има в петък. Обяче,приятелят му не искал валентинка Thinking, както и някои от децата, та въодушевлението му  малко нещо помръкна... Иначе детето се постара доста и му беше голям кеф да ги приготви...

# 197
  • в зоната на здрача
Орхидейке, незнаех , че си от Варна!
Ще се видим ами! Само времето да се оправи!
Joy Joy,ще се видите с Орхидейката ,ама друг път.
Тя е софиЕнка.

# 198
  • София
Росен си ляга в 22,30 и сутрин става към 7,30 без проблем.Двамата веднъж са  неразделни,веднъж  са в люта битка,от всичко по малко та да не ми е скучно Mr. GreenСамо дето малкия е тоя дето командва парада.

# 199
аз се връщам от поредната РС. утре са на театър, обсъждаме зеленото училище - последно ще ходят в Брацигово, Батак, Велинград. Хотел с минерален басейн.  просто си я представям Rolling Eyes

иначе най-големия проблем ни остават диктовките.днес ми връща диктовка писана преди 1-2 дена, днес отново същия текст и същите грешки  ooooh!

# 200
  • София
Здравейте!
И двете гледам до 21:30ч. да са легнали,друг е въпроса,че като легнат и почват да искат малко да се гушкат,малко да си поговорят та горе долу към 22:30 са заспали.Иначе двете много се търсят една друга,малката се след кака си тича и много си играят заедно.Понякога се карат и почват да се дразнят и развалят играта. Mr. GreenМалката я забелязах последните дни като се карам на сестра й нещо за домашните и тя почва да ми вика "Мъки,мъки"/това е млъкни/ Simple SmileСолидарна е със сестра си. Crazy

# 201
  • София
Малката я забелязах последните дни като се карам на сестра й нещо за домашните и тя почва да ми вика "Мъки,мъки"/това е млъкни/ Simple SmileСолидарна е със сестра си. Crazy

А Миши,като се карам на брат му,така се смълчава,става по-нисък от тревата Joy и като го погледна и веднага лепва една изкуствена усмивка и вика"Мамо,бичам те" hahaha Хитрец,гледа да не го отнесе и той.

# 202
  • София
Дияна се кара понякога на Алекс, но й обяснявам, че все още не разбира. Беше успял да и намачка и скъса една от учебните тетрадки. Замазах положението.
Като цяло е много добра кака. И макар да искаше сестра... сега казва, че е най-щастливата кака на света Simple Smile

Тази вечер получих валентинка от нея - сърце на клечка Simple Smile "Мамо не мога да чакам Свети Валентин и деня на майката. Сега ще ти го подаря" Simple Smile

# 203
Моите и двамата до 21.00ч. вече са заспали,или са кротки в леглата.
Почти всекидневно спортуват след обяда и много се измарят,понякога едва успяват за вечерята
да не заспят.Но пък така чакат с нетърпение събота и неделя там е време за почивка , отдих
и много игри  Hug

# 204
  • Ланкър, планините Овнерог
Божееее, преди 22.30-23.00ч няма лягане. Сутрин е като войник-става и после се събужда  Mr. Green

При нас ще има Празник на буквите и за целта им събират по 15лв  Confused Не е ли малко множко? По желание било. Констанца иска и й дадохме пари, ама все пак.....15лв за празник  newsm78

# 205
Гита Ог множко е май   newsm78,но пък госпожата може да е решила някоя изненада да ви  спретне.Иначе се сещам миналата година за синът ми на празника на буквите носехме
само почерпка не са ни събирали пари,но навсякъде различно  Hug

# 206
  • нейде там, където ....
На мен ми е странен този празник на буквите в началото на март, в Ариел Театър  newsm78 поне на мен така ми беше предадено.
Проблем за лягане ми прави малчо. Ученикът когато и да си легне, все му е късно.
......
Децата са много единни. Баткото колкото и да ме ядосва е много добър батко.
........
Всичко искат еднакво - панталони, закуска, ако единият пие вода и другият иска.... като сиамски близнаци  Crazy
.
Абсолютно същата картинка е и при нас.

# 207
Гита,щом събира госпожата пари за празника на буквите,вероятно ще води децата на представление извън у-ще или на заведение с предвидена почерпка,или ще ползва услугите на актьори/аниматори.А може и от всичко изброено да има.

# 208
  • Между гори и планини
Shocked от къде го взе това дете,искам и аз такова.Моите постоянно се дразнят,бият се,крещят,лудница е.
[/quote]

Ами ако знаеш какъв цербер съм .... Twisted Evil
В миналият си живот съм била Генерал  Laughing
У дома е забранено бягането, крещенето, разхвърлянето... общо взето има много правила.
Когато кажа, че искам почивка, а съм чула "гък", ставам зла. Никой не си и помисля да ми отговори напреки, че имам железни наказания. А наказанието трае дългоооо...
Казано на кратко, майката на децата ми е голяма  afwitch и ги съжалявам понякога  Embarassed. Аз не бих издържала такава майка и такъв военен режим... обаче не мога да се променя  Rolling Eyes

# 209
  • София
Олинце,шефът на лудницата трябва да е такъв Wink иначе къде ще му излезе края Hug
И аз не съм от най-кротките,горките деца бая ги овиквам понякога,но то няма друг начин.Особено Росен е..... нямам думи нито чуЕ,нито види и пак неразбрал ooooh!,но пък имам и добри моменти,когато ги оставям  с кеф да ми се качат на главата и да обърнат къщата.

Общи условия

Активация на акаунт