Отговори
# 330
Днес съм 73,7кг.Колкото бях след водния ден.Има светлинка в тунела че зациклянето е свършило.А дано  Praynig Hug

# 331
Честит празник и имен ден на всички!!!!

Ето по едно следобедно кафенце

И по парче торта  Wink

# 332
  bouquetЗдравейте дами при вас за 6 дни свалих 3 кг.
Днес много , много мислих и реших ще се прехвърля при Дюканки.
Знам ,че е потрудено, но има и много положителни страни.
Благодаря ви за топлия прием ще  ви чета с голям интерес и щом пак ми писне от месо ще се върна при вас. Успех на всички мили дами.

# 333
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ, КАКТО И НА ВЛЮБЕНИТЕ ВЪВ ВИНОТО!

# 334
Здравейте, фиданки мили!  bouquet
Гостите ми току-що си заминаха по живо по здраво и аз от днес се завръщам в редиците! Протеинов ден!...и по схемата нататък.
Изпуснала съм едни цял четиридневен цикъл + още три дни ooooh!, но просто нямаше как, наистина нямаше Tired
Не смея да се премеря, но вероятно за една седмица извън режима съм върнала двата свалени килограма Rolling Eyes...ще се премеря след четиридневния цикъл, който започвам от днес - ако разликата от началните ми килограми се е стопила, ще броя за начало на режима 14-ти февруари - т.е. започвам отначало. Ако съм си на същите килограми, които свалих в началото ...продължавам нататък все едно нищо не е било праз тази нережимна седмица newsm78....Всичко това ще се изясни след четири дни, броено от днес Thinking.

Не съм ви чела назад, ама вие страшно много сте изписали Crazy...
Поздравявам всички, които са имали поводи и минусчета през изминалите седем дни, както и всички, които днес празнуват!  bouquet Hug

# 335
  • Русе
уф, до сега се мотах из вкъщи, на вън с детето и на нямам какво да ям  Mr. Green пека си тука едни как се казва  Thinking сълзица май. Ще видим какво ще стане накрая, те ли ще са сълзици или аз ще роня сълзи  Mr. Green от глад.

ooooh! Аз ще да роня сълзи нищо нестава  Cry

# 336
Честит празник на всички и от мен!Много здраве и любов

# 337
  • Бургас
Иринка взимам се парче от тортата, но ще го хапна утре   Wink eat  с кеф.
lady_ivy  smile3501
mu6morok а дано се раздвижи кантара  Praynig
mihi69 успех с Дюкан!
didnik за бамята мисля че трябва да може, тя май не спада към бобови  newsm78  дават я бедна на калории и полезна за обмяната на веществата.
Аз днес имам леко размърдване надолу, надявам се утре да е по голямо...по случай днешния празника де, подаръче от кантара  Joy нали се обичаме вече с него.

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 17:40 от vesyy

# 338
Днес съм от грешните. ВИНОВНА!
изядох си бонбонките, а ми беше протеинов ден Embarassed

# 339
Честит празник на всички празнуващи, влюбени и именници Simple Smile

mihi69 имах предвид, че е не здравословно на всеки 5-ти ден да ти е воден, при положение, че 4-тия ти е плодов, и така имаш 2 пречистващи дни, и ако караше 3м така, не мисля, че щеше да е мн добре. Виждам, че доста килца имаш да сваляш и може би Дюкан е по-добрия режим за теб. Надявам се след няколко месеца пак да се върнеш тук, вече фиданка и да подкараш тази диета за да задържиш свалените килца, а и да хапваш разнообразно. Желая ти успех  Hug

Иринка, тия твой торти ще ги сънувам. Май когато дойда на Враца, ще хвана Жането и направо ти идваме на гости, а ти ще ни черпиш по едно парче торта (не съм нагла а  Mr. Green).

А за мацката дето ще чака мъжа си да се прибере от работа, да не се притеснява, че ще хапне след 20ч, случва се, няма да ти навреди. Аз лично доста често ядях в 20:30, че дори и в 21ч, ама какво да се прави, така се получаваше, а нямаше как да не ям хич, и пак свалях. Пък веднъж не е никакъв проблем, така, че хапни си с любимия и въобще не го мисли  Peace

# 340
Честит празник на всички .
По някаква случайност майка ми в петък ми даде  90  дневната диета  силно се зинтересувах от нея защото мога да си хапвам всичко което обичам а в същото време да си отслабвам .Хареса ми и това че ще мога да съчетавам това което готвя за семейството си  с това което мога да хапвам и аз защото най много се изкушавам когато те си хапват нещо вкусничко а аз трябва да ги гледам милно жално от страни  .Аз съм на 40 год. висока съм 1.58 см и тежа 81кг имам 20кг за сваляне поне  Embarassed
Реших че ще я започна но имам въпрос след плодовия ден започвам отново белтъчен ден и на 29 ден е воден ден правилно ли съм разбрала  не е всеки пети ден нали .Плодовия ден от един вид плодове ли трябва да е  newsm78

# 341

Здравейте фиданки,

Желая ви да сте влюбени и обичани, но не само на този ден, а през цалата година! Two Hearts
Аз се позагубих малко, но все пак изчетох темите. Честито на всички с минусчета
smile3501. Давайте все така. Не като мен. Днес вместо последния си плодов ден за първия цикъл, взех че си направих гала вечеря по случай празниците и омесих и четирите дни smile3511.   До тук резултата ми за 28 дни е само 4 кг., но аз определено съм най-нестриктната в спазването на диетата smile3506
 Дано вляза в релси. Мисля да я изкарам до края, па каквото ще да става. Поне не дебеля Simple Smile и това е утеха все пак.

galia69 правилно си разбрала - воден ден е всеки 29-ти ден от диетата.
Плодовете са от един вид до обяд само или по-скоро на един прием, иначе за деня можеш да ядеш всякякви .

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 23:35 от Шоколадова принцеса

# 342
  • жителство на место
Аз от понеделник я почвам наново newsm45 newsm45 Днес ми беше много кофти ден и направих основна проверка на хладилника Outta Joint В резултат ми стана още по- кофти Cry Сега ще се наспя, утре ще се подготвя психически и в понеделник ме чакайте с нови сили и положителна енергия Wink Бай

# 343
  • Панагюрище
Dalia69 добре дошла при нас както вече са ти отговорили разбрала си точно диетата ,пожелавам ти успех и съм сигурна че няма да се разочароваш.

# 344
Цвети,воъбще не си нагла  Hug Когато и да дойдете винаги ще има с какво да ви нагостя,ако не ще си спретнем нережимен ден и ще си наготвим най-различни неща   Peace (само да не се покаже някой с бухалката...)
Аз от двадни не съм на диетата,но и не съм прегрешавала много.А днес станах малко болна-гърлото ме боли,носът ми е запушен,отпаднало ми е и малко повръщах.Явно съм пипнала някакъв вирус.
по принцип утре ми свършват първите 14 дни и от понеделник продължавам с другия етап.Мисля вече да съм по-сериозна,че за 12 дни съм свалила само 2.5 кг,като 500-те грама са плаващи.

Добре дошли на новите момичета!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт