Великобритания - снежна тема 21

• 18 233
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Флай много са ви хубави куклите да са ви живи и здрав и много да ви радват.
eya чета и сълзите ми капят не мога просто да си представя какво си преживяла сигурна съм че е било просто кошмарно за теб и семейството ти,но най-важното е че сега малката е добре и расте.Аз от това се притеснявах докато си бременеех да не решат да се покажат по рано и да трябва да стоят в кувиоз затова и не исках и маика да идва за раждането.

# 151
Леле eya, сега прочетох поста ти, въпреки че съм със слабо сърце по тези теми. Направо изтръпнах от това, което сте преживели! Наистина много се развълнувах!  Hug  Добре че всичко това вече е само спомен и ти си гушкаш това малко съкровище!

# 152
eya и преди имах впечатлението че си силна жена, но сега вече не се съмнявам. Какво е трябвало да преживееш само. Не се става лесно майка, това е истината. Пожелавам ви всичкото щастие на света. Благодаря ти, че затвърди мнението ми за болниците тук и в България. Сега ще бъда още по спокойна, че тук ще се погрижат за мен и бебето ми по най-добрия начин.
Флай прекрасни малки кукли. Поздрави на Пумпалка и се надявам скоро да имам възможност да дойда да се видим.
Никой нищо не ми писа за Sutton, но аз пак да попитам. Ако някой познава района да сподели нещо.

# 153
Eya, просто стомаха ми се сви докато четях. Казват всичко е добре, когато свършва добре. Дано това да ви е лошото преживяване за цял живот и само смях да се чува занапред.

# 154
Ейа, и аз съм потресена от разказа ти. От тук насетне само здраве, здраве, здраве и радост ви пожелавам! Hug

# 155
  • Лондон
Здравейте пак,
бързам да споделя, че съм очарована от комплекса, който гледах днес, в Брентфорд, казва се The Island, затворен тип, на реката, с охрана, парк и градинари, но...доста скъпо. Ще се опитам да направя сделка, но засега е над възможностите ни. Брентфорд наистина изглежда работнически, до момента, до който не стигнеш този комплекс Shocked Точно така реагирах и аз Laughing, поне вътрешно, иначе му казах на агента, че "е ок, то ние и сега живеем на пош място, с изглед към планината, на 1/2 час от ски-пистите и имаме канал до блока (всъщност това е Боянската река, в която целия квартал Бъкстон си изхвърля боклука и където се разхождаме с дъщеря ми цяло лято поради липса на паркове). Е, няма да се издаваме съвсем де, сега ще чакам да ми приемат офертата, което няма да стане, но имам още 4 жилища за оглед  за утре и в други ден, в същия район Laughing

Eya, радвам се много, че всичко при вас е завършило по възможно най-добрия начин. Продължавам да твърдя обаче, че в БГ има места, където получаваш много високо квалифицирано обслужване, което обаче не е безплатно. Ако имам щастието да имам 2-ро дете ще изкарам пак бременността си тук и ще отида да родя в БГ, на същото място, по същия начин.

Желая лека нощ и спокоен ден утре! Hug

# 156
Eya, и аз се просълзих от разказа ти - наиситна трябва да сте много силни с мъжа ти, а и малката явно е борбено дете! Излишно е да казвам колко много се радвам, че всичко е завършило така добре и сега ви расте здравичка и ви радва. Както казваме в БГ - пу-пу-пу!

Сега да ви кажа, че след като моят мъж ни води в Рим по случай 30-така ми тази година, аз така се въодушевих от Италианската кухня, че днес мисля да експериментирам да направя домашна паста - аз да си я замеся и всичко.... Аз досега все казвах, че живота е прекаелно кратък за такива "глупости", но много ми се иска да се пробвам. А и набрах скорост с палачинкте вчера. Ако се получи, Джейми Оливър ще ми стане новият най-добър приятел.

Хайде утре ще кажа дали сме яли домашна паста или е отишла в боклука.

# 157
  • Bristol
Fish189, пиши и ако е станало да споделиш рецептата Simple Smile Аз в Австрия ядох някакво настъргано и после сварено тесто. Много хубаво вървеше като гарнитура към месата и мисля да го пробвам някой път в къщи. Между другото, австрийците доста вкусно готвеха  Grinning
eyaHug
Лошото на тукашното здравеопазване е, че са доста бавни и неориентирани в началото. Но влезеш ли в пътечката си, нещата са по-различни. Като апаратура и методи на лечение са значително по-напред от България, но няма как да е иначе, финансите с които разполага NHSa и българската здравна каса са доста различни.
tzvetak, прочетох ски писти и се зачудих, къде в Англия може да се живее до ски писта  Joy Е, тази близост до Витоша тук много ми липсва  Rolling Eyes

# 158
eya, чета и плача, плача и чета ... наистина се изживели нещо страшно с роднините ти - дано никога не се случва, както казва Merry - много бавно реагират, освен това зависи много и от нивото на болницата ...не искам пак да отварям темата, но в бг - ако си платиш- не биха те оставили да се мъчиш в неведение 2 дни ... важното е, че детенцето ти е живо и здраво и всичко е зад гърба ви ... никога повече страдания за това дете след такова раждане !!! не ми се иска да обяснявам как една приятелка в бургаското родилно беше почти осакатена, защото не знаеха какво да правят след масивния кръвоизлив, който тя получи ... добре, че беше лекарка от софия да дава инструкции по телефона, че поне спасиха момичето, но няма да има повече деца ... в бг медицина има само в софия на високо ниво, това е факт.

fly, ако тук не ти дадат хапче, допитай се до бг мамите да кажат името на лекарството за спиране на кърмата и го поръчай по интернет или от бг. аз така правя като искам някое лекарство и не го намирам.

Mary, искрено се наслаждавам на разказите ти за работа (административна работа в училище, доколкото разбирам ...) и очаквам с нетърпение следващите бележки   bouquet аз сега чета за тест life in the uk, но напредвам бавно, а и ме разбиха с тая тема за управлението (политиката и историята са най-слабите ми страни), много ми е шумно вкъщи и не мога да се концентрирам с двата урагана ...

# 159

Хайде да отбележим Осми Март? (Ти - с чай, ако искаш.)
Хайде .

Добре. Утре ще пробвам онзи Буда Бар дето мишолина беше предложила, и ако става, предлагам там, седмицата дето започва 9-ти?
Но и на твоя бар с маргаритите ще кандисам лесно.

Ейа, не съм прочела още, но вечерта ще прочета какво си разказала.

# 160
Утре ще пробвам онзи Буда Бар...

Ето това е жертва в името на общото благо! И аз искам женски празник  Crossing Arms

Абсолютно си го заслужих празнуването; като добра майка пак замъкнах две деца на пътешествие с кола на майната си (с ферито до Брюксел и посещение на карнавала в Бинш вчера) - хубаво беше, но мнооооого изморително (и мокро!). Ще пусна снимки после.

Скоро попаднах на този клип на Лили Алън за Лондон, много се смях. Аз още живея в красивия град  Joy
http://www.youtube.com/watch?v=wmYT79tPvLg
the sun is in the sky, oh why, oh why would I wanna be anywhere else   umbrella

# 161
'Мчи идвай де, мишолина. Кажете кога.

Eya, какъв ужас, добре че е намерен израстъкът и е минала добре операцията. Ужас.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 22:50 от Алиса

# 162
  • На село (близо до Лондон)
Много сте писали брях Shocked...

хайде и аз за празника, не съм така заслужила като мишолин-ка, хич даже то мъка да ги водиш надалеч моите пък и какво ли ще разберат Confused. Най-добре са като им отворя вратата към градината то чуден свят за тях-кал, локви, червеи, жаби и тн Party. А като затворя врата и за мен - почивка Embarassed. Та не съм заслужила, но нищо ще дойда само пишете кога и място..

еуа мила много  Hug за бебче и за вас Hug

троли какъв Sutton? Стои си тук наблизо поне като го закършиш с двете бебета  Wink ще ти взимам Лео да играе с моите

# 163
..... Sunglasses

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 00:22 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 164
eya,само здраве от занапред !  Hug

tzvetak, ако ти харесва нашият квартал ,не се отказвай толкова лесно от него!   Обиколи агенциите и тук . Вярно е ,че има скъпи имоти ,но също така има много разумни цени на апартаменти,етажи от къщи ,както и затворени комплекси на реката.
ето 1 линк на  много хубава детска градина, в нашият квартал : http://www.montysnursery.com/

Алиса,то се е видяло  ще обикаляш кръчми тази седмица,ама да те назначим отговорник  venue този път!  Laughing

Аз днес ще чистя градината! Дано не изкореня половината цветя само! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт