Великобритания - снежна тема 21

• 18 221
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • Bristol
Аз днес ще чистя градината! Дано не изкореня половината цветя само! Laughing
Ще си купиш нови. Аз все още го правя този номер, но с годините изучих вече част от цветята в градината и ги пазя  Laughing

8ми март се падал в неделя. Вечерна сбирка ли ще правите тогава?

# 166
Момичета, да ви кажа какво стана с моето кулинарстване вчера   chef

Замесих аз едно хубаво тесто за тая домашна паста - много лесно ми се стори - брашно от грис (semolina flour) и вода и доволна-доволна отидох до магазина да купя дървени шишчета. Трябваше да завъртя едни макаронки или по-скоро дебели спагети с дупка по средата. Е, трудничко се оказа и затова преминах на таглиатели - поне лентички по-лесно се правят. Направих ги аз изглеждаха си като истински, поръсих ги с малко брашно, оставих ги малко да изпръхнат и после ги сложих да ги варя. ОБАЧЕ тогава стана една пастена каша... Като попарка...  Laughing Явно има защо да се продават толкова видове паста в магазините - не е работа за всеки това. А аз веше почти си представях как кандидатсвам за следващия сезон на Masterchef. Хи-хи-хи!  hahaha

Сега да попитам нещо. Малката е на 17 месеца и ползва биберон, за да заспива. Иска ми се да го махнем, но тя си търси "биба" като стане време за лягане. Единствено може да заспива без него ако е в количката или в колата на път... Някои ценни съвети да споделите как да подходим? Мерси предварително.

# 167
  • ENGLAND
Сега да попитам нещо. Малката е на 17 месеца и ползва биберон, за да заспива. Иска ми се да го махнем, но тя си търси "биба" като стане време за лягане. Единствено може да заспива без него ако е в количката или в колата на път... Някои ценни съвети да споделите как да подходим? Мерси предварително.
Цепваш малко биберона и на втората вечер вече няма да го иска.

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 16:19 от Doret

# 168
ето снимките от белгия  Simple Smile
http://misholina.multiply.com/photos/album/83/83#

Просто и взимаш биберона, и се приготвяш за една вечер мрънкане. Като за начало, не го давай при дневния сън, да видиш как ще мине. Това му глася на Антон тези дни; време му е  Mr. Green

# 169
Мерси, ще пробвам, само да събера кураж...

# 170
Много хубави снимки, мишолина, мерси че ги пусна.

# 171
Fish189 доста интересни кулинарни преживявания. Напомниха ми на един, мой и на една приятелка, пръв и последен опит да направим ньоки - цял следобед въртене в кухнята и после резултат - едни тестени топчета, които само ние си ядохме, другите отказаха! А ние колко се опитвахме да ги убедим, че ньоките всъщност са точно такива.
Иначе за бибата и аз това съм чувала - разрез или надлъжен, или напречен - да клъцнеш връхчето, и то детето започва да не я харесва и постепенно само се отказва.

Мишолина, снимките са много хубави - малката красавица е като една приказна фея на фона на този мрачен дъждовен пейзаж.

# 172
Мишолина, снимките са чудесни. Само се чудя на смелостта ти за такова дълго пътуване с толкова малки деца.

Fish189, най-лесно според мен се отказва биберона когато е на друго място (примерно на гости при баба) за няколко дни. И просто казваш, че сте го забравили. Обикновено после не се сещат вече за него.

Ето инфо за една срещичка за 1-ви март.
http://bghelp.co.uk/forums/showthread.php?threadid=29359

# 173
  • Bristol
Ей, Мишолина, гледам и вие сте минали през Гент  Laughing Ние бяхме там в неделята. Точно близо до моста, който си снимала, имаше едно малко ресторантче със столчета отвън и по столчетата нахвърляни одеалца, да се заметнеш, докато си пиеш кафенцето. Влюбих се в това място! Пробвахме и безжичния интернет, който уж бил безплатен там, ама не навсякъде беше безплатен  Laughing

# 174
Не го бях чувала това с клъцването на биберона, но ще пробваме, вероятно с дневния сън утре и през уикенда. А само да уточня, отрязвам му връхчето, така ли?

# 175
Ха, Мери, точно в неделя късна сутрин бяхме там. За малко сме се разминали  Mr. Green

Децата пътуват добре, чукам на дърво тук, и обичат. Генът си е ген.

Рибка, много смешно ми стана за пастата. Не е лесна работа това; много обичам Джейми Оливър, ама да го гледам той как ги премята макароните....

Мацо, какво стана с храсталаците? Ела у нас утре, градината реве за помощ. Гледам в местния вестник някакво състезание, снимаш си ощърбаната градина, пишеш няколко реда обяснение, и може да спечелиш да ти я оправят. Смятам да я снимам утре, и веднага ще дойдат, даже няма да се наложи да пиша!

# 176
Ама той Джейми Оливър все казва колко лесно било това, колко още по-лесно било онова. Лесно му е на него, че с това си изкарва хляба, или пастата... Хе-хе-хе  Laughing

# 177
И мойта щерка така отказа бибата,но стана случайно.
Беше вечер и я сгриза малко,остави я с погнуса.На другият ден купих нова,но  Naughty

# 178
Не го бях чувала това с клъцването на биберона, но ще пробваме, вероятно с дневния сън утре и през уикенда. А само да уточня, отрязвам му връхчето, така ли?

Това е единия вариант - режеш връхчето, а другият е: срязваш я надлъжно - правиш цепка от върха към основата.
Стискам палци!

# 179
и за моята девойка е време да махаме бибата, както и за поти. при сина ми беше голям зор - рязах бибата, той се сърдеше и плачеше, после пък уж я хвърлях на птиченцето ...човекът си я искаше, тръшкаше се и не искаше да спи без биба. докато не го оставих в бг за 20 дни на нашите ... майка ми на работа, баща ми загубил биберона, ама той с железни нерви - взел си вестник, седнал до кошарата на детето ...каза че поплакал 2 дни, но после станал мъж ... Hug за гърнето почнах по-рано и в началото поне  се заседяваше ... сега обаче види ли баткото, става и заминава ... палава като момче е, не знам какво ме чака ... newsm44

Общи условия

Активация на акаунт