Великобритания - снежна тема 21

• 18 219
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  • Лондон
Здравейте и от мен!

Matzo ball, въобще няма да се отказвам от квартала ви, даже мисля да сме на пеша разстояние, за да няма оправдания, че не пием кафе събота например. Понеже не се познаваме, да кажа, че съм чистокръвен Овен и никога не се отказвам Laughing Днес видях поредните 4 апартамента и мисля, че един от тях е този, за който само съм мечтала, гледайки списания. Няма да казвам нищо докато не стане, само един детайл - лебедите и патиците плуваха пред балкона, ако се протегне човек, може и да ги пипне Shocked Направих оферта и се надявам се да се похваля скоро или продължавам напред Peace

Е, това е само от мен, целиятми ден беше само адреналин. А, да получих си синята карта от Home office, и на шега казах на HR мениджъра, който седи наблизо, че сега мога да работя за когото си поискам тук, но той въобще не разбра шегата и въодушевлението ми и ме попита какво ме притеснява и от какво съм недоволна? За малко да му кажа какъв идиот е :lol Лека нощ от мен и приятен уикенд, че утре сам пак по летищата и няма да се включвам Hug

# 181
Ох вие хубаво цепвате бибите, ама аз май ще трябва да си цепна циците ooooh! Не ми се мисли как ще го отказвам, а на моменти взе да ми дотежава. Освен да го пратя малко в БГ да стане мъж Mr. Green. Засега това ми е крайния вариант.
Много се ядосах на пощальона днес. Изчезна за 2 секунди, докато успея да сваля Лео от цицата и да отворя. А ми е носил  важно писмо.
tzvetak честито синя карта,  скоро и апартамент да честитим. И аз съм на същата вълна. Сега чакам картата, после и квартира ще сменям.
Мишолина много хубави снимки. Възхищавам ти се направо. С две деца и мъж на път с кола, че и апарата си извадила. Аз до парка като отида с моя разбойник и прибирам апарата след 5 мин. Ами той не ме остава, днес налапа едно камъче и стиска устата. Аз  се мъча да му я отворя, той стиска и се хили. Докато не го осмука хубаво не го пусна, ей ще каже човек, че шоколад му пускаше. А аз се припотих три пъти да не му тръгне към гърлото.

# 182
Мерси на всички за съвтите за бибата. Ще пробвам и ще кажа после какво е станало.

Trollipen, хем ми стана смешнп как го каза това с цепването, хем ти съчуствам. Аз също успях да спра кърменето като отказвах по едно хранене на няколко дни. Последно остана вечерното и след 2-3 дни и него спрях. Имах малко напрежение но за не повече от ден-два и както казаха другите - изцеждах по съвсем малко, колкото да не ми е некомфортно.

Ти нали щеше да ходиш на доктор? Какво стана?

# 183
Гуспой’ци, да докладвам.
Tози Буда Бар е хубав, но не за нашите цели: малко сумрачно-дискотечен ми дойде, та ако се срещнем по случай Осми Март няма да мога да ви видя какви сте ‘убави.  Wink
Така че, хайде да се придържаме към стари, но изпитани места: кое избирате от The Lab (онова място със супер коктейлте) и La Perla (със супер-маргаритите)? Кажете и кой ден, 9-ти март става ли?

# 184
  • Лондон
Добро утро, тази сбирка дето я обсъждане отворена ли е или ? На мен много ми се иска да се присъединя, ако не е уикенда?
Доста нахално, но не се притеснявам от откази Grinning

# 185
Разбира се, че е отворена; ако беше скришна, нямаше да е обявена тука.  Wink
Само да се разберем кога и къде да се явим. Пък по мартениците ще се разпознаем.  Sunglasses
Да заповяда който може, и за мен през седмицата (не уикенда) ще е по-добре.

# 186
Докладвам 3 чувала с боклук,надрани ръце  и 1 чиста градина . Почти никакви цветя не унищожих. Съпружеското тяло беше изумено от само инициативата.
tzvetak, чакаме те. И в квартала и на срещата.
Алиса  в събота бях в Перлата и Фреди пита ,що не сме ходили  вече да пием компоти там по женски  Mr. Green Трябва на следващият ден да си болна,ако ще се ходи там.  Grinning

# 187
  • Лондон
Момичета, благодаря ви много за пожеланията! Hug Дано се сбъднат!

Ние вече си имаме билети и скоро си идваме, така че се надявам да се включа за следващата среща, както и за кафето в Кю  Wink

Тролипен, браво на теб! И на мен много ми се иска да кърмя до 1 година, но пък от друга страна и супер-маргарити ми се пийват...  Grinning

# 188
Здравейте момичета,

Eya, само здраве и много щастливи дни занапред  Hug

Мишолина, снимките са страхотни! Много е красиво, пък макар и дъждовно  Hug Децата големи сладури  Heart Eyes

Тролипен, герой си ти да кърмиш така дълго  Heart Eyes

Цвете, успех с живлището и чакаме да се похвалиш! Дано стане с този апартамен, който си харесала! Честито и за картата от НО! с мъж ти добре да се почерпите по слуая!  Grinning

Гледам, че отказвате биберони, цици... а палци и овце как се отказват някой да знае? Моето момче заспива редувайки в устата си палец + ухото (лявото задължително) на една овца. Чудя се, ако го отрежа, дали ще започне да дъвчи дясното или ще спре Embarassed  Mr. Green

В Неделя може да се занесем към Battersea Park. Щяло да има събиране за децата послучай 1ви Март. Току-що приятелка ми изпрати смс. Някой от вас знае ли за това събиране и ще ходи ли?

# 189
  • Bristol
Ха, Мери, точно в неделя късна сутрин бяхме там. За малко сме се разминали  Mr. Green
И ние щото  ooooh! Валеше един дребен дъждец! Ей, ако знаехме, можехме да се запознаем на живо и да пием по кафе в Гент ... Много вероятно е да сме се разминали някъде около моста  Crazy

tzvetak, местните въобще не могат да разберат проблемите ни с ограничението за работа, освен ако не са се пробвали да емигрират в Австралия  Laughing там им разказват играта Wink

Пък по мартениците ще се разпознаем.  Sunglasses
А, бях забравила  Embarassed

# 190
  • След завоя в дясно
Здравейте малки големи и още по - големи.
Гледам срещи горещи си заформяте, Housewife but not desperate ще приемате ли Thinking
Пусто да не остана по назад Crazy

Еya лошото е зад гърба ти само усмивки от тук нататък.
Nomadic следващия път като се отбиете до музея ми драсни ще се радвам да пием по едно кафе.

Да дам отчет за мартениците получих ги като по поръчка, в същия ден като писа Мари. Ти да нямаш някакви скрити заложби Wink

Момичета имам два въпроса:

Някой пътувал ли е до Gatwick в ранните часове? Как се придвижвате като няма ранни влакове?

И втория някой живее ли или е живял в района на Лутън. Трябва ми информация за района.

Весел ден
Ели

# 191
Ели, аз мисля че има валкове до Гатуик дори и през нощта и ва малките часове - проверявала съм от East Croydon преди. Другият вариант е park and ride, но зависи дза колко време ще пътувате разбира се.

# 192

Някой пътувал ли е до Gatwick в ранните часове? Как се придвижвате като няма ранни влакове?

Освен с кола (която после е оставена на паркинг) или с такси, с друго не се сещам. Може да се уговориш за фискирана тарифа с някои местни мини-кабс.

# 193
  • След завоя в дясно
Да си кажа проверих първо паркинга, но той горе долу колкото билета ми излиза #Crazy
Полета ни е от 6,30 значи поне 4,30 трябва да сме там.
Идеи?

# 194
Ell, First Capital Connect вървят и в 4 сутринта или поне така пише на уебсайта им. Успех

Общи условия

Активация на акаунт