Октомври09-тема3

• 17 185
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
уха какво чудовище  Shocked браво styllisima    Peace

# 91
Гладене ли  newsm78 какво е това  Thinking Бъзикам се  hahaha Аз съм от тези мързелани които си намират улеснение за всяка работа  Peace Гладя, но само горните дрехи чак до бельото не съм стигнала, не виждам смисъл  Thinking пък и е доста работа бре  ooooh!  То ние ако не си улесним живота никой няма да ни признае трепането из къщата  Laughing

# 92
И аз ...Отворих го.Майкоу,аз това чудовище съм го запратила в канафката на първия завой.Онзи ден не съм усетила как съм си одрала бронята,за ужас на половинката. Crazy
Искам да изкажа адмирации на всички вас,начело със Stillisima,които се справяте с работа,домакинство ,които сте майки и съпруги.На мен би ми били прекалено,честно.Може би затова и не ходя на работа,освен,че мога да си го позволя,де.
Моя мъж постоянно ми вика,че не си ме представял да ходя на работа и някой да ми  казва какво да правя.Твърди,че ще изям всеки шеф с парцалите,че съм много устата и с мен оправия нямало. Mr. Green

# 93
Деси има си хора и хора.
Аз работя от както се помня, и въпреки, че сега съм твърде уморена, и си мечтая да си седя в къщи, ако остана повече от седмица подивявам.
Всички са ми криви и се изнервям. А в офиса винаги съм казвала всичко в очите на шефа. За това в предишната работа, имах проблеми и се махнах, ама то било за добро. За сега шефът ми го оценява, пък знае ли човек, аз лично първо говоря после мисля, дет се вика. Та понякога ги сътворявам едни...
Аз се възхищавам на хората, които са добри в това, което вършат. Било то работа, домакинство, гледане на деца.
Баба да ми е жива и здрава, цял живот е била домакиня, и до ден днешен, едвам ходи, но къщата и е по конец. Прането и е пране, манджите и са вкусни, дрехите винаги чисти, изгладени и спретнати. И няма минутка в която да не прави нещо.
Отплеснах се и аз, ама ми е много скука днес.

# 94
Здравейте и от мен! Вече карах 3 дни ски! Чуствам се спер, освен мускулната треска  Blush Междувременно, виждам, че не само сте изписали предната ами сте започнали и нова тема!!!  Shocked Говорите за няколко интересни теми.

И аз споеделям ОТНОСНО КОЛИЧКИТЕ: оставам си със старата QUINNY SPEEDY SX http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=25  Първото ми дете се роди на 3 Февруари 2006, така че я имам със зимния кош. Много съм доволна, не бих я заменила. Супер лека, много маневрена, превзема без проблем всички разбити улици, тротоари, Варненска киша, дълбок сняг, пясък на плажа и т.н. Препоръчвам я! Лятната ми е Jane Energy Тя е направо страхотна (има пълно легнало полужение), много е лека, сгъва се на чадър, вообще супер е и тя! Само дето Quinny - то ми е червено, а JANE - то е тъмно синио..... Аз сега чакам момиче  Thinking

ЗА МЕН: На 25 съм ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ и работя нон стоп. С мъжа ми сме собственици на бизнеса си и нали знаете, за собствениците няма почивка. Поне това с което се занимаваме е супер! Имаме магазин за детски играчки  Peace  Много е забавно и по цял ден сме сред децата. В 17:00 всеки ден или аз или мъжа ми ходим да вземама малкия от ясла и се разхождаме с него. Който се е прибрал с детето прави вечеря. Иначе за чистенето се справям, с не особенно удоволствие. Но пък обичам да гладя. Та освен това пропуснах да кажа, че уча последна година Международни Отношения. Държавния ми е Септември  ooooh! След това мисля да запиша магистратура, ще видим как ще се развият нещата.

МРАЗЯ ДА СПОРЯ и не го правя. Ако някой се заяде с мен в повечето случаи просто си мълча и не обръщам внимание. Мисля, че е много лесно да се спори и обижда онлайн.

Родих НОРМАЛНО предния път и както казах и на докторката ми по време на раждането: "С тази упойка и още 3 бебета да имах в корема и тях щях да ги родя!" Всичко мина супер бързо и без проблемно (след като ми сложиха упойката), за преди нея няма да коментирам  Blush

Относно камиона на Stylissima - СТРАХОТЕН Е!!!! Аз съм маняк на тема мотори, но на всякакви такива машини се кефя много.

Оххххх дано следващия път като отворя темата да не сте изписали 6 страници   bouquet

# 95
  • Ловеч
Здравейте момичета,
то човек не може да ви смогне с четенето, а да не говорим с писането.
Попогледнах и аз  някоя и друга количка, но още ме е страх да мисля от толкова рано.
Stylissima, страшно ми хареса "чудовището   bouquet, просто харесвам "мъжки момичета".
За себе си мога да кажа: Зодия "теленце", не обичам споровете и караниците, много пряма /каквото в главата, такова и на устата/. Работя в пътно строителна фирма, завършила за ел. инженер, уж добра домакиня, но ако има друг който да свърши задълженията с удоволствие му ги отстъпвам.
Родих нормално, но бях като гоблен след това, е то си беше и отдавна преди целии 16 години, кърмих щерката до девет месеца и после тя сама се отби.
Явно аз се оказвам каката в нашата темичка  newsm78
Момичета, я да ви попитам наболява ли ви ниско долу, че започвам да се плаша, а съм на доктор чак на 19,02.

# 96
здравейте и от мен,
аз също съм Близнак, на 30, адвокат съм-което ми позволява да работя когато имам клиенти, а не постоянно да съм в офиса.За щастие имам свекърва на която мога да разчитам да гледа малкия когато трябва да работя, обичам да споря, без да прекалявам
родих нормално, отидохме в болницата в 3.15 и в 4,30 бях родила-почти не усетих как стана, лекаря ми помогна много, кърмих около 5 месеца, но и дохранвах от време на време -имах кръвоизлив след раждането, бях на лекарства и ми намаля кърмата
за даването на ясла съм, но малкия сега има кожни проблеми и миже да се окаже че има някаква алергия и да се наложи да отложим яслата
първата ми количка беше тежка -около 12 кг. и трудно маневрена, стабилна, ноо -качване по тротоари, стъпала, в магазин-няма кой да ти отвори вратата-не е леко, а и бебето, багажа........., аз някои триколки съм чувала че не са стабилни-когато детето се наведе настрани

# 97
приятелка има триколката не бебе конфорт и е супер доволна

# 98
  • Пловдив
Пак съм аз Mr. Green
За гладенето-няма по-омразно нещо за мен.Да си призная не гладя изобщо.Ако има нещо мъжът ми сам си го глади Blush,рискува един два пъти с мен и реши ,че е по-безопсно сам да се обслужва.Купувам такива дрехи,които не изискват гладене ,а и имам сушилня.Благодаря на това чудо на техниката Party,много съм доволна,вади ми дрешките сухички,мекички и изгладенки.
Готвя по необходимост,не от особено желание.Научих се преди 2 години,когато заживяхме с мъжа ми заедно,допреди това и яйца не можех да правя.И сега не въртя гозба след гозба,но това ,което правя ми се получава.Пак добре,че мъжлето е добро прасенце,нищо не връща Whistling
Иначе съм много подредена,чак до вманиачаване(в семейсвтото ми викат Монк bowuu hahaha),но всеки луд с номера си.Безпорякъдка ме побърква.
Но пък  човек се променя според ситуацията.Когато бях работно момиче,ядяхме само суха храна,хладилника беше вечено празен или пълен с неща от незнайно кога,бях редовния клиент на щандовете за готова храна и домакиствах,ако изобщо стигнех дотам,когато имах време,което беше рядко.Сега пък съм щастлива,че се наслаждавам на малкото си съкровище и че скоро ще са две.Бих искала да оползотворя максимално тези моменти,защото никога повече в живота може би няма да сме толкова близки ,колкото сме сега.

Малко сигурно ви досадих,но нещо не ме свърта да чета Blush.Много ми е изморено и нищо не ми влиза в главата.Днес следобед заспах над темите Crossing Arms,представяте ли си,като стара бабичка.Аз дето спях по 5-6 часа и ми бяха достатъчни Rolling Eyes

Хайде лека от мен Hug

# 99
Здравейте и от мен!

Още едно бебче!

Grinning

Кажете ми как слагате тези цветните картинки, които проследяват развитието на бебчо?

# 100
Здравейте и от мен!

Още едно бебче!

Grinning

Кажете ми как слагате тези цветните картинки, които проследяват развитието на бебчо?

amarillo, добре дошла  Hug Ето тук има обяснено  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 101
амаrillo,добре дошла и честита бременност. Simple Smile
Някъде в предните теми бях обяснявала как се слага лентичка,ако не те мързи потърси/ако не се справяш с ибясненията в линка/

# 102
Добро утро момичета. Заповядайте по една кафенце за събуждане  Hug

Пожелавам хубав ден на всички   bouquet

# 103
Добро утро на всички! Hug
На новите мами-добре дошли и леко бременеене!  bouquet

# 104
Добро утро, от сутринта ме наболява лявият яйчник, и все левият, явно бебчо се е загнездил там.
Утре съм на лекар и ще кажа точен термин за списъка.
Цяла нощ сънувах как ходя на 4д ехограф и гледат органите на малчо, та се присетих да ви питам.
Дали отсега трябва да запазваме час за фетална ехография. Било лудница.
Клиниката на Марков ми е на съседната пряка, много удобно и мисля при него да ида.
И миналият път бях при него, но в една друга болница, останах много доволна.
Та мисля тия дни да звънна да попитам, за кога могат д ами запазят час.

Хриска кафето е убиец  Hug Аз пия кафе с мляко в момента Sick, а обожавам чисто и точно такова като на снимката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт