Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се празнува "Денят на жената" или "Денят на майката" в Южна Африка?
Кога е най-доброто време за посещение на Южна Африка?
Какви са впечатленията от образователната система, медицинските услуги и ежедневието в Южна Африка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се празнува "Денят на жената" или "Денят на майката" в Южна Африка?
-
Кога е най-доброто време за посещение на Южна Африка?
-
Какви са впечатленията от образователната система, медицинските услуги и ежедневието в Южна Африка?
-
Какво е мнението за Кейптаун като красиво място за посещение?
-
Каква е общата атмосфера и мнението за живота в Южна Африка, особено в Южноафриканската република?

Мислех да дам същото предложение, само изчаквах и Албена13 да се включи, за да станем по-голяма групичка. 

-
.

Едната в Bedfordview, другата в Radndburg, а третата в Midrand и без транспорт. Направо не виждам как ще стане в близко бъдеще.
Иначе нищо не ме спира, тати ще си гледа дъщеричката една вечер, само да кажа. 
Благодаря. 

Никога не съм била тук през зимата. Казали си ми да не очаквам студове и сняг, каквито има в България. Но все пак ми е малко неприятно - дойдох тук февруари месец, тъкмо се стоплих и сега... хайде пак на зима