Детска млечна кухня - Бургас

• 116 090
  • 591
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, може ли да запиша детето на кухна с копие от блежката от Л.Л? Защото се чудя къде да пробвам първо - дали в държавната или Ам- ам newsm78

# 391
не съм сто процента сигурна,но мисля че не може.Аз лично си взех още една бележка от личната,за да сменя кухнята.А ако не ти се вади нова бележка,защо не пробваш чрез приятелки двете кухни,и после да решиш и да се запишеш на избраните?

# 392
  • София
А защо не вземеш направо 2 бележки? Моята лична лекарка не би ми отказала. Те не са като направленията.

# 393
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Не ми харесва отношението на служителките.Отватително е.

Въпрос на гледна точка. Аз бяхслушала ужасии за служителката на пункта до нас, но до сега нито на мен нито на баща ми (който повечето пъти взима кухня), не са ни правили какъвто и да било проблем, нито пък отношението ми е направило впечатление. Вярно, че не се усмихват като на конкурс за красота, но пък не са и груби  Peace

Както казах - въпрос на гледна точка.  Peace

# 394
  • Бургас
Не мога да повярвам че застана от другата страна....става въпрос за това ,че винаги съм мислила,че има хора,които нарочно пишат в тези форуми против едно или друго нещо.Ще конкретизирам - кой какво намерил в еди си коя марка пюре или кухня.Бях убедена ,че тези  писания са лъжливи....докато на мен не ми се случи!!!Тъй като това е темата за детските кухни,ще поясня,че бях записала малкия първо на държавната-категорично съм доволна от обслужването/Славейков/ и храната,е има еднообразие и повечко брашно,но не е болка за умиране....след 3 месеца реших да пробвам и някоя частна.Повечето мами от парка бяха на Бамбини и затова реших да я пробваме -очарована бях от разнообразието и вкуса,до един прекрасен слънчев ден ,когато в свинското с ориз намерих един малък бял червей ..... бях толкова отвратена и погнусена,че веднага изхвърлих яденето /за което сега съжалявам/.Трябваше да им го покажа/макар че бях сложила вътре малко сиренце и половин сухар-т.е мои продукти,които можеха да попречат на доказателството,че червеят е точно от тях/ ... ето ,споделих...дали лоша случайност или не ,не знам,но се случи в нашата порция!!!

# 395
.....до един прекрасен слънчев ден ,когато в свинското с ориз намерих един малък бял червей .....
Аз веднъж намерих такъв в ядене от държавната, не помня какво беше точно яденето , но много добре си спомням, че беше с чушки и предположих, че е от тях. Понякога в пипера има такива бели червейчета.  Peace По гадно ми беше когато в капачката на десерта  имаше пак някакви паяжини и зародишчета на червеи или каквото там беше.  Sick Това ме навежда на мисълта че тази капачка е седяла незнам колко години в някое мазе, докато някой родител я е изровил от там и я е пренесал в ДК. Едно че този който я е дал не я е измил и второ в кухнята пак са "пропуснали"да я измият.  Tired Навсякъде има пропуски.  Peace

# 396
  • София
Копирам това от една друга тема:

Хора сега чета в някакъв сайт, че в Бургас се отварят нови пунктове на детската млечна кухня- това е страхотно, ето ви и линк към публикацията там пише на кои улици точно ще са новите кухни http://globusnews.net/?p=43701

# 397
а някой знае ли защо тази година не се предлагат допълнителни храни като бисквити, плодове...?

# 398
Задайте този въпрос в пункта , от който вземате храна

# 399
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
а някой знае ли защо тази година не се предлагат допълнителни храни като бисквити, плодове...?

Преди бяха само в сряда. Едната сряда бисквити, другата сряда сок..поне аз до колкото си спомням  newsm78

Вие от кога сте на ДК?

# 400

Защото детската кухня има нов технолог, който е заложил изцяло ново меню. Имало е излишъци преди и за да се оползотворят парите, се даваха пюрета, бисквити или плодче веднъж или два пъти седмично. Сега са преценили, че е по-добре с тези пари да се готвят детските ястия с мляко и яйца. (Преди беше само с вода, напр. крема).  Което е и правилното решение за мен.

# 401
Искам да попитам кухнята - майка в която се записваме първоначално още ли до Новата поща? Някъде май бях чела, че вече не е но не мога да намре къде.Другата седмица ще записвам малкия и затова се чудя.

# 402
  • Бургас
В сайта на общината пише това.

# 403
Sunny Sky благодаря ти  bouquet

# 404
Здравейте момичета ,търся 5 бр купони -сините за трета група за Меден Рудник.Който може да помогне може на лс или тук.Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт