Детска млечна кухня - Бургас

• 116 123
  • 591
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,знам,че тази тема се е коментирала доста,но така и не намерих отговор!
Трбват ми бурканчетата от 390 мл.,проверих на Краснодар,но няма,до сега взимах от свекърва ми(тя ги има още от едно време),но вече и на нея и свършиха!
НЕ съм проверила дали в Маг."Европа" има от тази лютеница,която сте показали,но за мен по-добрия вариант е ако знаете от къде да си набавя само амбалажа!
Мерси предварително!

# 301
  • Бургас
Бибо, аз бурканчета за кухнята купих от пазарчето на "Младост" в Славейков, в дъното на пазара. Попитах жената, която раздава храната в нашия раздавателен пункт в ж.к.Зорница и тя ме насочи натам.

# 302
Много моля майки които ползват някоя от частните детски кухни да споделят по-нови впечатления.
Предварително благодаря.

# 303
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Вярно ли е, че АМ-АМ са имали случай с натровено дете?
Вече започвам да се замислям какъв ли е контролът в частните кухни  Rolling Eyes

# 304
Бибо, аз бурканчета за кухнята купих от пазарчето на "Младост" в Славейков, в дъното на пазара. Попитах жената, която раздава храната в нашия раздавателен пункт в ж.к.Зорница и тя ме насочи натам.
Да,мерси!Тя,една мама вече ми писа на лични точно за същото място и днес си взех!  bouquet

А относно контрола за частните кухни,смятам,че е много по-голям от този на държавната,аз лично съм имала заведение за бързо хранене и ни побъркаха от изисквания само докато отворим,а от там насетне да не говорим за проверките,а дъжавното не смятам,че чак толкова го проверяват,защото си е към общината!

# 305
...а дъжавното не смятам,че чак толкова го проверяват,защото си е към общината!

И не върви Общината да си налага глоби, нали. Mr. Green
И аз мисля, че контрола е по-голям по същата причина.

# 306
Вече започвам да се замислям какъв ли е контролът в частните кухни  Rolling Eyes

И аз чух за това, но разбрах че случая е с храна от другата кухня - Бамбини. Ако може да се вярва на слухове - казаха ми че Бамбини изобщо не са регистрирани, което за мен означава, че работят нелегално ... така че за какъв контрол си говорим изобщо  #Crazy

# 307
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

И аз чух за това, но разбрах че случая е с храна от другата кухня - Бамбини. Ако може да се вярва на слухове - казаха ми че Бамбини изобщо не са регистрирани, което за мен означава, че работят нелегално ... така че за какъв контрол си говорим изобщо  #Crazy

Shocked  май ще се записваме на държавната ние  ooooh! 
а що се отнася до това общината да си съставя сама на себе си актове, като знам как в държавните предприятия как всеки се чувства "прекаран" че върши повече работа от съседа по бюро изобщо няма да се учудя и да не се харесват. все пак са различни служби.

# 308
Е то и за Ам-Ам имаше слух, че нямат разрешителни  ooooh! Явно от двете кухни си правят "мръсно" взаимно.
Аз съм вземала от Ам-Ам около 5 пъти. Всичко беше много хубаво, но детето  ми не го хареса, както не хареса и ДК. Преди да си подам документите, поисках да ми покажат всички разрешителни, които имат. Видях ги, така че за тази кухня мога да кажа, че работят абсолютно легално.

# 309
аз пък съм взимала точно два пъти от бамбини и няма да потретя, защото моето дете не пожела да го яде! на първия опит само опита две лъжички и до там, а на следващите хранения дори и отказа да си отвори устата! за разлика от държавната кухня, за която й иде и бурканите да изяде! няма върнато там  Peace но реших от любопитство да пробвам и частната - резултатът е налице, абсолютен отказ да се яде!

# 310
  • Бургас
Знаете ли до кога ще е затворен пункта на Кирил и Методий и кой е най-близкия друг пункт в центъра /в близост до Кирил и Методий/? Става възпрос за общинската кухня.

# 311
Докато не приключи строежа на паркинга, т.е. поне две години! Най-близкия пункт е централния до сладкарница Неделя! Много ме е яд, че така ни прецакаха. На мен лично не са ми удобни другите пунктове и вече не ползвам ДК.

# 312
  • Бургас
Момичета, всички ли получихте днес от ДК (общинската) супа, основно, а десерта - едно от онези ужасни плодови пюрета? Това да не е някаква нова мода?  newsm78

# 313
Откакто цената на купона стана 2 лв дават и това недоразумение. Понякога даваха супа, основно, десерт и плод, понякога пюре вместо плод. От приятелка, която продължи да взима кухня чух, че давали и бисквити "закуска".

# 314
  • Бургас
Откакто цената на купона стана 2 лв дават и това недоразумение. Понякога даваха супа, основно, десерт и плод, понякога пюре вместо плод. От приятелка, която продължи да взима кухня чух, че давали и бисквити "закуска".
Да, дават ги тези "екстри". Странното беше, че вчера десерта въобще липсваше и на мъжо му казали, че това плодово пюре щяло да е за десерт  Twisted Evil. Вчера влязох да видя менюто в сайта на общината, но точно за тази седмица го нямаше публикувано и още се чудя, дали нещо лелчето се е объркало или за всички деца менюто е било такова  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт