Рожден ден празнува ФЕВРУАРЧЕ и радва своето майче!

• 19 303
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Честит 1-ви Рожден Ден на Гого на Галив!
Честит 1-ви Рожден Ден на Симона на Павич!
Честит 1-ви Рожден Ден на Александър и Мартин!!!
Честит 1-ви Рожден Ден на Тони на СилвърМуун!

Бъдете живи и здрави мили дечица!!! Много радост и прекрасни мигове да носите на родителите си. Бъдете жизнени и енергични, умни и ученолюбиви, палави и красиви! Бъдете просто деца!

Честит Рожден Ден на Мария М!!! - С най-сърдечни пожелания за здраве, дълголетие и щастие. Много успехи и незабравими мигове.

Vivi
- Ха честито... то не е много приятен повода (зависи от гледната точка де) ама все някога идва.  Sunglasses Дано бързо излекувате сополите, че е адски неприятно.
Лени - чудесна усмивка, поздравления. А повода за усмивките ми обра овациите, много е готино сТелето  Wink със сЛушалките.
Роси - тортата не е зле душа, поздравления. А повече информация за тортите ако искаш - драсни на ЛС ще помогна с каквото мога. Смях се от сърце за "изпита за клошарка" ! По тези параметри аз съм го взела с отличие (няколко пъти , хи хи  Wink ). Аз съм ровила за многократните пелени (свекър ми беше ги изхвърлил погрешка, не догледал човека и помислил че са за изхвърляне, при това в 12 нощес), и втория път за една торба с чисто нови памперси. Нали нощно време спи с памперс, и аз взимам на бройка понякога, та паднала торбата на пода. И човека пак, чистил печката, видял торбичката и бум във варела, а Илияна се шугави в 8ч с какво да преобува бебето  Laughing
Мери - Честито Ви. Прекрасната Емма ще е фризьорка (или по модерному Стилистка) милата!  Hug
Гала - чудесни са снимките на малката принцеса, пу-пу. Да я нацелуваш.
Златомирка - бързо премахване на сополите на моя адаш и стискам палци да се справиш с цялата работа на куп и то отлично.  Praynig
АЛекс99 - Пламчо е страхотен, готвач ли ще става?  Hug
Краси - честита ти прическа, добре изглеждаш. А бабити винаги са такива, угаждат на дечица дори и когато е в техен ущърб, като това да го оставят да вилнее до 1ч през нощта  Hug
Кас - това с ходенето назад трябва да се види, пусни снимки или клипче на Ани.
Дар - честито прохождане на Диа. Да са й стабилни крачките в живота. А за питките не съм сведуща, другите да кажат. Защо не пробваш да качваш клипче в YouTube  или в Multiply ?
Ави - тортата е много симпатична (има ли нещо общо с крем карамел?). А Мони и Петьо са страхотни сладури, и си играят заедно, прекрасно. Това ли е новото столче на Мони? Умирам за зелен цвят и този ми допадна много.

Моя мома Александра тези дни пищи та се къса, и не мога да разбера от какво. Постоянно виси на ц..ци, и на коса, не ме пуска. Почна и напишана да почервенява отдолу, въпреки че при всяка смяна на пелените я замивам с топла водичка. Вече не знам какво да очаквам?  Confused Все е една крива и кисела, като киселец.
На мен ми се спи като за световното---  Tired Днес изписаха свеки от болницата и не съм подвила крак почти цял ден. 1/2 час ми отпуснаха при следобедната дрямка на слънцето, че Вики спеше в другата стая и не тропахме и това беше. МъжО беше след нощна смяна, кисел, недоспал и окупирал компютъра. На всичкото отгоре не му се занимаваше с малките, а Алекс ме преследва и иска в мен да виси. Едвам стигнах в 9ч и нещо да ги курдисам и 2те мадами, къпани, облечени и готови в креватите за спане. Аз попрочетох и отивам да гушвам възглавницата преди да съм заспала права.
Обичам ви и утре пак. Целувки.

# 211
  • София
Ави, големи бонбони  имаш:D А тортата ти ли я майстори Grinning Аз се отсрамих само с едни влюбени палачинки Embarassed

Роси,  и Камен пие от сламка, и Георги на тази възраст пиеше- съвсем случайно на един детски РД разбрах. Може само от малка сламка, от тези, които са в комплект със сокчето, от голяма не успява, явно не му стига компресията Laughing

Аз се пробвах няколко снимки във Фликър да кача, опитах се и нов албум да направя, дано не съм омотала нещата Grinning

Ето линк
http://www.flickr.com/photos/fevruarki2008/

Бих помолила тези момичета, които се грижат за оформлението на темата, ако имат време и не ги затруднява, да сложат линк на първа страница при другия линк за фотозоната.

# 212
Честит рожден ден на Емма, Даниел и Борис!
Честит рожден ден на Георги, Симона, Александър и Мартин!
Желая Ви здраве и много щастие да дарявате на Вашите родители!

Честит рожден ден на Алекс и Мария!
Желая Ви много здраве, много любов и красиви мигове!

Къде ни изчезна темата за националната среща?  newsm78

# 213
  • София
Честит Рожден Ден на Симона, Георги, Александър и Мартин! newsm59 nbirthday  Gift
ЧРД на Тони на Силвърмуун!  bouquet
Честити Ходещи крачета на всички направили първите стъпки!Честити прощъпулки!
Изида, Честита Перверзна Прическа! Mr. Green Много си готина!  Hug И гледай да не счупи мъжа ти някое чуждо чене, че ще му създадеш излишна работа. Joy hahaha
Росиhahaha hahaha hahaha голям помощник си имаш! Hug
Ави, поздравления за творението!  bouquet Ще има да ме черпите това лято, та да възвърна месата на място! Crossing Arms Разкошни са хлапетата! Heart Eyes
ЧРД, Мария! Пожелавам ти подаръци все в тоя стил, Валентински! Mr. Green  bouquet

ПС: И понеже съм още на линия, да Честитя Рождения Ден на Стиляна на Ийст_Лайтс! Да е жива и здрава и много щастлива!  bouquet

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 00:17 от GoldenEyeful

# 214
Драконче,първото което ми идва наум е да и пуснеш една стерилна урина newsm78,най-вероятно е зъби и от там ако нещо се подкислява урината,но така или иначе не пречи.
Ави,как не те е срам да оставиш на Мони стола толкова време в жабуняка! Mr. GreenХахахаха,така направо се изгаврих с моята зелена детска HugМонка е голям сладур ей,ама да ме светнеш моля те,що са ви толкова ниско дръжките на вратата,вие като ги правехте смятахте ли да минавате през тях,или са си лично нейни.Че като гледам и за Петьо ще са ниски hahahaА ти как си,свикна ли с двамата в къщи?Щото аз съм в този влак от миналата година Mr. Green
Катче, и аз уж подкрепих Скалите,но като не се регистрирах з ачлен ще ми приеме ли вота?
Чара,страшен е Камен.И наистина и на мен във фликър по ми харесват снимките,ама нещо още не мога да го схвана.Пусто русо,ти режеш то по-навътре влиза Mr. GreenАко знаеш,днес като ти видях снимката на бялата магнолия къква носталгия по Търново ме налегна.Там има такова дърво точно до централна поща,години минавах покрай него и му се любувах преди да разбера как се казва.А може ли и снимка на черната?
Анитка,добре завърнали се LaughingИ за бижутата едно голяяяяяямо благодаря,ти направо замести Въчката ,ама тя нали в отпуска,единия ни подарък е обици.Та тъй де,снахата скоро ще трябва да я малтретираме Mr. Green
Ади,то дет се вика Демокрация,всеки да ходи дет си иска,ама  JoyНе стига ,че назад шляпа и реве за всичко на което не може да се качи,ами и в устата странна картинка.На нас зъборастежа ни е обратно пропоционален-строго индивидуален hahahaНа долната челюст расте вече 4 отляво,от дясно суша;а отгоре 3 десен изби преди време и 4 се подава.Добре,че отскоро и другия преден взе да понадава глас,че иначе лявостачката пълна Laughing
Голданке,кви торти ,кви 5 лева.Яж си риба и телета до  живот,че зимнината лесно се трупа,трудно се маха Hug
Относно сламките,ние от София си взехме чаша на Нуби със сламка,на мига засмука със сламката-и сега беля.Де що хване старите шишета дърпа,дърпа и се тръшка че не става антигравитацията hahahaАма дет се вика на всичко се свиква,сега новата и мания е де що мине и забърсва я чаша я бутилка и надига-кво ли се надява да намери вътре newsm78
А по една стара тема да се включа,не че не се бях обаждала-ама нали все си затривам постовете Mr. GreenТа за ината иде реч.Ей вярвайте ми,Аню като се заинате се тръшка на земята и в несвяст блъска главата.Интересното е,че се чува звън като от "Цар Камбана" и пак не и пречи #Crazy.До преди 2 дни се виждах в чудо,какво да правя с това дете,но най-сетне хванах дневника на сестра и ,и познайте!?Същото магаре едно към едно,е ами на-и това е отминало като много други кризи след нея.Та не се тревожете и ината е естествен процес на съзряването.Няма да забравя една статия която бе озаглавена "Ужасните 2",и повярвайте ми нямаха предвид сестри или близначки Mr. Green
И айде стига толкова празнични отсъствия,дет се вика иде "Понеделнишки-безделнишки" та дасе видим онлайн bowuu

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СТИЛЯНА,ДА РАСТЕ ЗДРАВА,ВЕСЕЛА,ЩАСТЛИВА!ПЪРВА КИПРА СРЕД ЗВЕЗДИТЕ,ПЪРВА МУЗА ЗА БЕЛИТЕ :D1
Ийстче,много здраве и късмет на малката ти рожба,това е за теб

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 00:24 от Кас

# 215
Момичета,благодаря ви много за хубавите думи за моите съкровища Blush Heart Eyes Hug Hug Hug  bouquet

Тортичката е купена,не съм я правила аз Embarassed Embarassed Embarassed,иначе беше вкусна Simple Smile
Драконче,това е столчето  Peace и Кас,аз исках червено но нямаше и затова взехме това,много ми харесва Mr. Green Mr. Green
Лека и от мен smile3524

# 216
Момичета,благодаря ви много за хубавите думи за моите съкровища Blush Heart Eyes Hug Hug Hug  bouquet

Тортичката е купена,не съм я правила аз Embarassed Embarassed Embarassed,иначе беше вкусна Simple Smile
Драконче,това е столчето  Peace и Кас,аз исках червено но нямаше и затова взехме това,много ми харесва Mr. Green Mr. Green
Лека и от мен smile3524
Луда ли си бе,аз много харесвам зеленото, ей на виж
И докато се рових за фон,та се сетих че забравих за първа снимка Grinning
Тук е 5минути след като се роди,
а това ако присвиете очи,ще го видите по-добре Mr. Green
И една моя много любима

# 217
Честит рожден ден на всички празнуващи днес! Да са живи и здрави, късметлии и щастливци!
Пухче помислих и за двете като слагах четката Mr. Green, е да сме живи да видим. Взех помпата и съм много доволна, върши чудесна работа.
Краси, великолепна си!
Снимките на всички са невероятни.
Аз съм много уморена,  мразя уикендите, неспокойно е у дома. Забила  съм се в 1001 нощи и буквално живея там, имам нужда явно и всяка свободна минута въртя серии.
Спокойна нощ!

# 218
Честит рожден ден на Гого,Симона,Александър и Мартин!!![/color]   bouquet
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СТИЛЯНА!   bouquet
Честит Рожден Ден на Мария М!   bouquet
Честити прощъпулници на Емма и Пламен
Момичета, днес бяхме на обучение - изпит от работата, Жоро гледа Таня , след това ходихме да пазаруваме за Рождения ден и докато се оправим и то станало - 2 часа.Ами Танинка е нещо неспокойна и трудно заспа.Голямо мрънкане , голямо чудо.Сигурно е от зъбите. newsm78
Изида - страхотна прическа!Да ти е честита!
Еленийка - честита нова усмивка на теб!
Лека нощ , че трябва да спя бързо и след 3 часа да ставам за работа.
Много целувки и хубав да ви е днешният ден !!!  Hug Hug Hug Hug

# 219
  • Варна

Честит Рожден Ден на патерици на Гого, Симонка, Алекс и Мартин!
Честит Рожден Ден и на Стилиянка!
Да сте живи и здрави мили дечица, щастливо детство и много усмивки ви желая.

По късно ако ми остане време   Confused ще чета и пиша!

# 220
Добро утро милички.
Специално искам да честитя първия рожден ден на Емма, да бъде весело и щастливо дете, да радва мама и много да я слушка.
Честито и на Борис и Даниела
Също така на Георги, Симона, Александъри Мартин
Честито и на днешната рожденичка Стиляна
На милите майки
Не съм чела назад, надявам се да сте изкарали весело празника. Ето моя подарък за Ники http://lh4.ggpht.com/_RsQAAKmaq6s/SZcJ-Kd8s-I/AAAAAAAAOls/pyDmw3 … Picture%20067.jpg  Илианка/Драконче/ благодаря ти мила Hug Hug

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 08:52 от slanchice1

# 221
  • София
Честит рожден ден, Стилянче, да си жива и здрава и много, много щастлива Grinning

Слънце, мерси за кафето, и тортичката си я бива Grinning

Кас , има защо да ти е любима последната снимка, много е силна Grinning

Бени, лека работа и спокойна мама и Таничка ви желая Grinning

Спорна и плодотворна седмица на всички ви!

# 222
Ох изчетох ви набързо. Може да пропустна някой, за което ще ви моля да ме извините.
Много проходили дечица има Иво, Диа Пламчо
Роси голям купон у вас. Пламенка също пие от сламка. На нова година и подарих сокче и тя без проблеми си смукна < сега шишето и е със сламка.
Момичета тортите са ви суперски. Алинка браво  Hug не ми издаде ти какво си била измислила ей.
Изида честита прическа.
Еленитке голяма чаровна усмивка си имаш.
Виви честито ти ........
Чистшт рожден ден и на Алекс99 и Мария М /на патерици/
Май пропуснах някой newsm78

# 223
Здравейте момичета!Честито на всички наши дечица,които празнуват днес.МНОГО ми се иска да кача снимки,но незнам как Sadедна мама ми обясни,но се оказо ,че нямам качени снимки никъде в нета Rolling Eyesпросто е сигурно ама аз съм загубена Crazy
Иначе какво да ви кажа-стегнах отново багажа за родилното,взехме леглото за беба,остана само комплект за изписване.Незнам дали споменах-операцията ми ще е на 5 март .Другаа седмица ще се разберем окончателно!Иначе Йоан ходи на ясла вече и обядва там.Тези дни му се показа трето зъбче долу при положение ,че горе няма нито един #CrazyЕ,това е ,прегръщам ви Hug

# 224
Добро утро момичета,спорна и ползотворна работа на всички Grinning
Изаблеко,стискам палци днес в София всичко да мине чудесно Praynig
Голданке,чакаме снимки от срещата с Хубавелка,Слабелка и Умнавелка  hahaha,ако има и други дето чакат да ги заберете-после ще ги опиша Hug Heart Eyes
Слънце мило,в Понеделник направо пускай давещото се кафе,че да държи за по-дълго Wink,ама айде сега ний недоскивите как да я видим таз торта?!Аз освен 14,друго тц,не видях Crossing Arms Hug
Бени,мойта буба вечерта преди РД направо изби рибата,принципно често помрънква в съня си,или се пробужда от зъбите и пак заспива.А тогава,като ококори очи в 1,без да пищи без нищо-просто се оцъклила докато се къпех и стои и ме чака.И така цяла нощ,заспи и хоп,или се обърне да ме види до нея ли съм,или пусне ръкта да ме напипа,че по-мързелашката хахахах.С една дума цяла нощ откарахме гушнати,ма пък така хубаво ми беше Grinning HugИ през целия ден също,за минута маймунчето не пусна мама #Crazy,да не ви казвам как месих питка и оправях за гости Grinning
Чаринка,на мен пък Камчо направо ми лепна на снимката със сламката.Толкова замечтан и съсредоточен изглеждаше,сякаш ей сега ще реши проблема с бубонната чума в Лондон от 19век Hug Hug
И да ви се похваля,ей сега ми звъни телефона и един мъжки глас ми заявява:"Айде ,до кога ще ви чакаме да си вземете колата?",казвам "Извинете но каква кола?", "Е как ,вчера нали се обадихте да си поръчате оглед на кола,че ще я купувате днес?!" Joyех как весело ми стана,казах му на човека,че предвид финансовата криза дето е напъплила дома ни,едва ли ще съм му казала така-но той милия не вярва и настоява:"Ама как,елате да си я видите!"Брейййййййй добре,че говоря на диалект та да ми хване вяра най-сетне,че не съм от София и нещо не е наред в ситуацията.....Ам атака мило ми я предлагаше,пу поне да бях питала що за кола ще си купувам hahaha

Марти,много се радвам за Йоан,и ситскам палци за операцията да мине леко и успешно-та да си нагушаша прекрасната рожба накрая Hug
Ха сега да ви заредим с малко настроение за работния ден.

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 10:30 от Кас

Общи условия

Активация на акаунт