Честит 1-ви Рожден Ден на Симона на Павич!
Честит 1-ви Рожден Ден на Александър и Мартин!!!
Честит 1-ви Рожден Ден на Тони на СилвърМуун!
Бъдете живи и здрави мили дечица!!! Много радост и прекрасни мигове да носите на родителите си. Бъдете жизнени и енергични, умни и ученолюбиви, палави и красиви! Бъдете просто деца!
Честит Рожден Ден на Мария М!!! - С най-сърдечни пожелания за здраве, дълголетие и щастие. Много успехи и незабравими мигове.
Vivi - Ха честито... то не е много приятен повода (зависи от гледната точка де) ама все някога идва.
Дано бързо излекувате сополите, че е адски неприятно.Лени - чудесна усмивка, поздравления. А повода за усмивките ми обра овациите, много е готино сТелето
със сЛушалките.Роси - тортата не е зле душа, поздравления. А повече информация за тортите ако искаш - драсни на ЛС ще помогна с каквото мога. Смях се от сърце за "изпита за клошарка" ! По тези параметри аз съм го взела с отличие (няколко пъти , хи хи
). Аз съм ровила за многократните пелени (свекър ми беше ги изхвърлил погрешка, не догледал човека и помислил че са за изхвърляне, при това в 12 нощес), и втория път за една торба с чисто нови памперси. Нали нощно време спи с памперс, и аз взимам на бройка понякога, та паднала торбата на пода. И човека пак, чистил печката, видял торбичката и бум във варела, а Илияна се шугави в 8ч с какво да преобува бебето Мери - Честито Ви. Прекрасната Емма ще е фризьорка (или по модерному Стилистка) милата!

Гала - чудесни са снимките на малката принцеса, пу-пу. Да я нацелуваш.
Златомирка - бързо премахване на сополите на моя адаш и стискам палци да се справиш с цялата работа на куп и то отлично.

АЛекс99 - Пламчо е страхотен, готвач ли ще става?
Краси - честита ти прическа, добре изглеждаш. А бабити винаги са такива, угаждат на дечица дори и когато е в техен ущърб, като това да го оставят да вилнее до 1ч през нощта

Кас - това с ходенето назад трябва да се види, пусни снимки или клипче на Ани.
Дар - честито прохождане на Диа. Да са й стабилни крачките в живота. А за питките не съм сведуща, другите да кажат. Защо не пробваш да качваш клипче в YouTube или в Multiply ?
Ави - тортата е много симпатична (има ли нещо общо с крем карамел?). А Мони и Петьо са страхотни сладури, и си играят заедно, прекрасно. Това ли е новото столче на Мони? Умирам за зелен цвят и този ми допадна много.
Моя мома Александра тези дни пищи та се къса, и не мога да разбера от какво. Постоянно виси на ц..ци, и на коса, не ме пуска. Почна и напишана да почервенява отдолу, въпреки че при всяка смяна на пелените я замивам с топла водичка. Вече не знам какво да очаквам?
На мен ми се спи като за световното---
Днес изписаха свеки от болницата и не съм подвила крак почти цял ден. 1/2 час ми отпуснаха при следобедната дрямка на слънцето, че Вики спеше в другата стая и не тропахме и това беше. МъжО беше след нощна смяна, кисел, недоспал и окупирал компютъра. На всичкото отгоре не му се занимаваше с малките, а Алекс ме преследва и иска в мен да виси. Едвам стигнах в 9ч и нещо да ги курдисам и 2те мадами, къпани, облечени и готови в креватите за спане. Аз попрочетох и отивам да гушвам възглавницата преди да съм заспала права.Обичам ви и утре пак. Целувки.
Аз се отсрамих само с едни влюбени палачинки

.До преди 2 дни се виждах в чудо,какво да правя с това дете,но най-сетне хванах дневника на сестра и ,и познайте!?Същото магаре едно към едно,е ами на-и това е отминало като много други кризи след нея.Та не се тревожете и ината е естествен процес на съзряването.Няма да забравя една статия която бе озаглавена "Ужасните 2",и повярвайте ми нямаха предвид сестри или близначки 

и Кас,аз исках червено но нямаше и затова взехме това,много ми харесва

една мама ми обясни,но се оказо ,че нямам качени снимки никъде в нета