Рожден ден празнува ФЕВРУАРЧЕ и радва своето майче!

• 19 303
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден на принцеса Ани,на Йоанка сладуранка,на Ина,очарователната Рая на мама Гала и Рая на мама humpty-dumpty !
Бъдете много щастливи мили деца,здрави,усмихнати и умнички !

Касче,Кокомания,Алина,Гала,Хъмпти - честит празник и на вас! Бъдете винаги горди с красивите си момичета !

Кас,Драконче,мерси за отговорите  Hug

Лек ден от нас !

# 76
  • София
Днес колкоспециален ден ееееее  Grinning Пет принцеси празнуват Grinning

Алинка, да ти е живо и здраво съкровището, което имаш, да расте умна, красива, талантлива, обичана, да имам много късмет и приятели Grinning

Гала,  честит рожден ден на Рая, да е здрава, щастлива, все така чаровна Grinning

Кокомания, пожелавам от сърце на Йоанка всичко най-добро Grinning

Мила Кас, нека Ани да бъде радостта и гордостта ви Grinning

humpty-dumpty да е жива и здрава Рая! Честит да е рожденият й ден Grinning

Сега пак по темите Mr. Green
За обличането- много леко облечен е Камен в къщи- или по панталонче, или само по чорапогащник, рядко върху чорапогащника слагам чорапки, пантофи почти никога-само ако ходим до банята заедно. Нагоре-често е само по боди, понякога дори по къс ръкав, над бодитито може тънка блузка или памучно елече без ръкав. Не знам колко градуса е у нас, но е топло.

За снимките във Фликър- аз пробвах веднъж, но не успях, шях да питам тук във форума как, но не ми остана време. Сега ако някой има време може да пусне пак линка, потребителско име, ако непосле ще търся назад в темите, но със сигурност ще кача. Вчера направих и първия си опит да обработя една снимка на Камен на фотошоп, само фона де Grinning

За 14 февруари- аз, въпреки че съм католичка,  на мен също ми е малко пресилен този празник. Но моят съпруг пък е непоправим романтик и заради него ще трябва да измисля нещо- обикновено са някакви жестове на внимание и дребни, направени от мен неща, а не скъпи подаръци. Правила съм бродирана рамка със снимка вътре със стихотворение на гърба( стои му в офиса сега); когато бях много бременна с Георги и не можех да се мръдна от вкъщи изрязах стотици сърца от всички стари списания и опаковки, където имаше червено и облепих с тях масата и трапезарията; ледена купа- в голяма купа наливам вода, слагам вътре сухи цветя, изрезки от портокалова кора, зелени листа, отгоре слагам по-малка купа със същата форма и замразявам няколко часа във камерата, става красива ледена купа, вътре в леда се виждат вси1ки красоти, които съм сложила, сервирам сладолед в нея. ако намеря снимки-ще пусна.

За ината- има го и още как- на мен все още ми е доста смешно като почне да се тръшка и ядосва- тропа с крачета и писка  Grinning ако реве за навън ляга по корем до вратата, гледа през процепа отдолу и реве. Ако му угодя на секундата се усмихва Grinning, ако не- след известно време спира и се залисва с първото нещо, което му се изпречи Grinning

Лек и спорен ден Grinning

Весел празник на празнуващите Grinning

# 77

Честит първи рожден ден на сладките принцеси Ина,Рая,Ани,Йоанка и Рая!!!Бъдете все така нежни,чаровни ,красиви ,много здравички и послушни!!!

За вас,мили мамчета

# 78
Добро утро мили момичета,днес ми е страхотен и спициален ден Grinning
На кокто подобава първо кафето Wink
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИКАЗНИТЕ ИНА,РАЯ,ЙОАНКА,И ПАК НА РАЯ Grinning
РАСТЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И СВОБОДОЛЮБИВИ ДЕЦА!

Алинка,Кокомания,Гала и Хъмпти-Дъмпти-много радост и щастие в този и всеки следващ ден ви желая от сърце Hug  bouquet
А на моето Анче Послушанче,желая много,много,мнооооооооооооооого здраве,за всичко останало аз ще се погрижа Praynig
Хахахах Ави ме изпревари с кафето,ама нищо-колкото повече,толкова повече.
Момичете благодаря ви за милите пожелания от сутринта.
А на една специална особа,която много,ама многоо обичам БЛАГОДАРЯ!Получихме прекрасно колетче с чието съдържание си направихме снимки,но резултата после GrinningВъче Hug Hug Hug
А сега и малко почерпка
айде само толкова,че много бременнички си имаме Grinning

# 79
  • София
Честит Рожден Ден на Ина, Анна, Йоана, Рая и Рая! Весело и безгрижно детство на малчуганките!

Честит Празник и на Мамитата!

Изабелка, и аз давам чат-пат от много скоро, но не на сок, ами да смуче парченце портокал или мандаринка. Peace

Момичета, бързо оздравяване на всички!  bouquet

# 80
Честит Рожден Ден на Анютка, Ина, Йоана и Рая на квадрат. Щастливо детство, милички!

# 81
  • sofia
Днес петък 13ти е особен ден за нашия форум - 4 много редовни майчета и 1 редовна майка имат празник!
Гала, Алинка, Коко, Кас и Хъмпти, честит рожден ден на малките принцеси!!!

Рая (на Гала), бъди все така чаровно и послушно дете!
Инка, остани все така лъчезарна и фотогенична!
Ани, който не го може, не го може, но на теб не ти пречи да позираш пред обектива, а пък някой ден ще гледаме неразмазани снимки! Wink Бъде здравичка, имаш страхотна кака, която ще те отрака...
На сладката Йоанка й желая да запази тази пленителна усмивка за цял живот!
Рая (на Хъмпти), щастливо детство!
И на всички дечица да растат здравички и щастливи!!!

Чара, голяма романтика при вас.  Страхотна си!
Ние пък ще ходим на ресторант - незнам какво по-скоро ще празнуваме - май Трифон Зарезан, ама няма значение, въпроса е, че ще излезнем някъде и ще се разнообразим.

# 82
  • Варна
Честито на днешните рожденнички.Нека да са живи и здрави.

А това е за мамите.
Момичета благодаря ви за пожеланията за моя вече голям мъж.Партито мина много добре.
И накрая искам да кажа колко се възхищавам на thedragonbg . Hug
Ето няколко снимки на рожденника.

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 12:21 от жаси

# 83
  • Sofia

Честит първи рожден ден на сладките принцеси
Ина, Рая, Ани, Йоанка и Рая!!!

Един незабравим празник на Алинка, Гала, Кас, Хъмпти Дъмпти и Кокомания!

Честито на патерица на СВИЛЕН на Жаси,
Кристиян на tedi_ig и на Ния на radi_st.

За вас майчета! Само радости
       да ви носят малчуганите!

Ако остане време после пак...

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 10:50 от kam4o

# 84
Момичета, много ви благодаря за пожеланията, ще снимам после тортата и ще ви почерпя, макар и виртуално. Hug
Искам да честитя рожденния ден на красивите Ина, Рая, Ани и Йоана. Бъдете късметлийки, бъдете здрави и умни, бъдете щастливи и талантливи. Честито мами.

# 85
 Мили сладурани Ина, Анна, Йоана, Рая на Гала и Рая на humpty - dumpt, желаем ви от сърце да растете здрави, умни и добрички. Нека детството ви е безгрижно, изпълнено с много любов и нежни грижи от мама и тати.
   cook newsm59 hbday bdbaloni smile3510
 Мили момичета незнам дали съм писала досега, но смятам че всяка от вас е по своемо много специална, добра и мила. Четейки колко сте мили една към друга и безрезервно предлагате помоща си е още едно доказателство, че жената ще спаси света. Бъдете все така мили и добрички, много късмет и успехи желая на всяка една от вас.   bouquet
 Чара страхотни идеи за СВ.Валентин. При нас положението е обратно - аз съм романтичната натура, а мъжа ми е опериран от романтика. Така, че благородно ти завиждам. А ти продължавай все така със страхотните идеи и подаръци.
За обличането - в нас поддържаме 20 - 22 градуса, и Емануела и Константин имат над бельото си само по един спортен средна дебелина комплект, обути са с чорапки - тънки и разбира се пантофи.
 За протокола Емануела се инати най - вече когато иска да суче. Идва при мен, вдига ми блузата и дърпа сутиена, ако не и дам на момента почва да креши. Незнам като му дойде времето как ще се отбиваме.
 Благодаря на Ави и Кас за кафенцата и почерпката, сега ще ида да глътна освен виртуалното и едно реално кафе, че от сутринта ме боли глава, а това често е от ниското кръвно.
 На всички вас момичета отново пожелавам весел и усмихнат ден  cold  Nature Partly Sunny  Nature Sunny
 На празнуващите весел и назабравим празник   Tada

# 86
Честит рожден ден на Ина, Рая, Рая, Йоана, Анна! Да са здрави и засмени и винаги да им върви по вода!
Отчет от днешната консултация: 10 кг. отново  newsm78. И 76 см. Взеха му и кръв лекарката прецени, че не е проблем, а сутринта го нахраних  и каза, че и това не е проблем, както каза Драгончето малко дете наистина не можеш да го тормозиш да не яде.
Пожелавам на всички спокоен петък 13-ти  smile3558.
Жаси, много сте готини всички! А рожденника е направо разбивач на женски сърца. Много е красив.

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 12:29 от *joy*

# 87
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на принцесите

Ина   Рая    Анна   Йоана  и  Рая

Нека са много здравички,да са гордостта на мама и тати,да растат весели и игриви.

# 88
  • София
Честит Първи  Рожден Ден със закъснение на хубавия Свилен на Жаси, на Кристиян на tedi_ig, на Ния на radi_st Hug Hug Hug
Честит Първи Рожден Ден на скъпите ми малки принцеси, Рая на Гала, Ина на Светланка, Анна на Кас и Йоана на Теди, както и на Рая на Хъмпти! Hug
Мили деца пожелавам ви това:
Дълго младейте,
век поживейте,
много се смейте
и във всичко успейте!

Щастлив Петък 13-ти на всички Hug hahaha

# 89
Честит рожден ден, мили дами-Ина, Ани, Рая на Гала , Йоана и Рая на Хъмти Бъдете винаги усмихнати!
За техните майчици

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 15:12 от yzida

Общи условия

Активация на акаунт