Зависи как ти е по-лесно... за мен по-лесно беше да отскоча да ми го дадът наново отколкото да намеря някакво писмо от преди време.
Честито на всички... каквото и да са празнували, вие си решавате

, Да питката е домашна. Тука май я нама тая традиция, но по нашия край (староновозагорско), питката трабва да се омеси задължително от мама на прощъпулчето и цялата да се раздаде на близки и съседи. Всеки си чупи и хуква да бяга, за да проходи и да се научи да тича безаварийно виновника за почерпката.
Но пък за здраве всички си хапнаха!
Искам да попитам незнам дали е по темата но ми се иска да ходя на йога за бременни къде в Бургас може?
бЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Йога за бременни май съм чувала в СМК или с/у кино Тракия в Дома на архитектите май беше. 
Аз още не мога да си взема януарското майчинство, нали съм от прословутото заварено положение, дето от 315 става на 410. Ама само за беля. Мога ли сега да се помъкна с детето в тоя студ, чак до психото. От работа ме уверяват, че всичко с документите ми било ОК, ама...
Йога за бременни май съм чувала в СМК или с/у кино Тракия в Дома на архитектите май беше.
Аз още не мога да си взема януарското майчинство, нали съм от прословутото заварено положение, дето от 315 става на 410. Ама само за беля. Мога ли сега да се помъкна с детето в тоя студ, чак до психото. От работа ме уверяват, че всичко с документите ми било ОК, ама...
Болничните на завареното положение, аз също съм заварено положение, ги изплатиха със забавяне на 10/02/2009 г .