Мами в Белгия -11

• 19 568
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Джъст  забравих Марти ,сори  Laughing ,да за второ беше по-малко .На мен ми ги преведаха като бях някъде в 8 -ми я месец ...

# 91
  • Overijse, Belgie
Джъст  забравих Марти ,сори  Laughing ,да за второ беше по-малко .На мен ми ги преведаха като бях някъде в 8 -ми я месец ...

Ами аз ги поисках в средата на 7-мия. Сега съм в средата на 8-мия (лелееее, как звучи! казала съм си, че като свърши зора този месец, тъкмо ще вляза в 9-тия, ще изпрера дрехите за мен и бебето и ще приглася куфара. То и за Мартин трябва да приглася една чанта, че ще го оставим при приятели) и очаквам да ги получим всеки момент.

# 92
Леле Джъст, ще родиш работейки. Ама то вярно, че не останало. Както казва народа - на чужд гръб и 100 тояги са малко, та ми се струва че онзи ден се похвали че ще си имате бебе

Аз също не съм ходила за направления.Даже сега разбирам че има такива. Ходех в частна клиника и не съм и чакала по много за час. Най-много по 1 седмица което е допустимо.

Жеже, добре си се завърнала. Май и Блонди днес се връща  newsm78

# 93
  • Overijse, Belgie
Леле Джъст, ще родиш работейки. Ама то вярно, че не останало. Както казва народа - на чужд гръб и 100 тояги са малко, та ми се струва че онзи ден се похвали че ще си имате бебе

Тази бременност не я усетих като време. И с първата бях много заета и работих, но понеже беше първо, само за това мислих. Сега си правя аджендата за март и като се замисля, че ще съм в 9-ти месец тогава, ми е много, ама много странно. Но вече ми се остава вкъщи с бебока Simple Smile Така, че малко ми се увижда работата - поразсейвам се Wink Иска ми се да няма изненади и бебето да се роди близо до термина, не заради това, че може раждането да започне в офиса, а защото искам да си стои вътре, докато натрупа килца Simple Smile Но пък не ми се иска и 1 ден да преносвам....абе няма угодия Wink
А на всичкото отгоре пак трябва да се занимавам с поръчване на кола (за БМВ-то, което си избрах ми искат да доплащам 200 евро на месец...няма да стане  Naughty), което ми идва горница - обикаляне по гаражите в събота! И няма време, а за тест драйв не искам и да чуя!
Но поне вчера предадох единия проект и сега дишам по-спокойно Simple Smile Но пък като нямам проект ще трябва да ходя в офиса, защото ми се водят "нефактурирани дни" и трябва да присъствам някъде, а като имам проекти си работя откъщи, когато нямам срещи.

# 94
Момичета бях ви обещала снимки от първия рожден ден на детето , ето ги , но в суматохата забравихме да снимаме и нямаме хубави снимки

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 14:03 от Jeje

# 95
  • Overijse, Belgie
Ехаааа, каква торта  Crazy  Embarassed

И ние нямаме хубави снимки от празници - то е една суматоха, крясъци, викове  Laughing Важното е, че сте си прекарали весело Simple Smile

# 96
Ехааааа, каква мама.  И какъв малък мъж  Laughing     Много сте сладки

# 97
Джъст направо незнам как изкарваш  ,ама дай боже всиЧко да върви по план ,но с тоя планинг не ми се вяврва да преносиш Wink,
Жеже много сте сладки пупупупупупу и ти и жеж младшйи Grinning

# 98
Joy
Ти я дай онея имитации да ги видим , може и на лични

# 99
  • Overijse, Belgie
Джъст направо незнам как изкарваш  ,ама дай боже всиЧко да върви по план ,но с тоя планинг не ми се вяврва да преносиш Wink,

Е, ама то не съм само аз, да не изличам мъченица Wink Нали всички работещи са така...

Жеже, наистина сте много сладки Simple Smile

# 100
Мерси , мерси
Дайте и по една ваша снимка де , виждали сме Новаа, Ейнджълс , Блонди и Мария
Айде де  Crossing Arms

# 101
# 102
Леле, колко сте хубави всички  bouquet и какви прекрасни, слънчеви дечица Grinning Heart Eyes
Ето ни и нас : (сигурна съм, че ще ви е изключително трудно да забележите на кого приличат децата Laughing)

# 103
Just a Girl , Jeje , благодаря ви  Hug Послушах ви и си отмених часа при личния лекар, обадих се в болницата и ми дадоха час за 4.03. В първият момент ми се стори, че 4.03 е едва ли не догодина, но като се замислих са "само" 2 седмици, което за тук си е направо рекордно бързо. Така че ще си чакам прегледа, друг избор нямам, за да видим дали всичко е наред.
Just a Girl, радвам се, че ще мога да ти правя компания, макар и за кратко. Дано някоя друга мама се присъедини към подклуба скоро, за да не съм сама след това:)

Хубав ден на всички  Hug

# 104
Рени , при вас има разделение на половете  Laughing
Малката на теб прилича а баткото на таткото , при нас - детето прилича изцяло на мен но с цветовете на баща си , второто ще е обратното  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт