Пролетта отдавна е дошла, щом имаш СЕПТЕМВРИйче у дома!

• 26 603
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
Днес голяма изненада с тази баба Марта.Сняг и мокрота за разлика от вчерашният разкошен ден  Wink
Марлелка 1 година с нас   bouquet сякаш те познавам от 10  Hug
Няма да се даваш на болести ей  Naughty Да не би да се съпротивляваш на настъпилите промени Heart Eyes  Какво учите на курса на който ходиш?Мимката как е с градината?Ние днес докато газихме из тази киша стигнахме абсолютно мокри и двамата в градината.Арен казва;" Мамо,кой ми е направил всичко това?"А аз мълча и го преобличам,че да не стои дълго с тези мокри неща по себе си,а той:"Еми,да баба Марта се е разсардила" Mr. Green Явно е обсъждано в градината.
Доника страхотна погача на Георги  Hug да е много здрав.Ей,така лети това време от страни особено  Wink
Кузманка Wink добро предположение на DZ . Flutter ааа каква тайна,казвах ,казвай  Mr. Green

# 196
Eхооо,момичета,къде сте всички!?!
Я ,бързо всички на отчет,аз си имам оправдание,беше болно мишлето,поради тази причина пропуснахме и срещата,за да няма опасност за други дечица!Чак днес вече е добре,слава Богу мен не ме хвана,изпих огромно количество чай,изядох килограми лимони,но явно е имало ефект! Simple SmileВ понеделник съм на първата фетална морфология,стискайте палци всичко да е наред!
Доника,колко бързо расте момчето Grinning,да ти е жив и здрав,кротичък ли е?
Кузманка,чакаме резултати baby_neutral
Марлела,наистина се учудих,колко бързо минава времето,имам чувството че докато се усетим и вече ще имаме големи дечица!
Ставам,че имам работа,по-късно пак ще ви понаглеждам! Hug

# 197
  • София
Ха привет.
Абе аз от тази среща така и нищо не разбрах - никакви отчети или аз не съм ги видяла Crossing Arms
Марлелка, ха честито и дано и в бг баба пак сме заедно Simple Smile
Хриси и днес е вкъщи-да сгъстим сополите, а и честно да си кажа - нямаше кой да го заведе на ясла. Мартин от вчера е на работа. Свърши му отпуската за съжаление.
Алексал, стискам палци - а каква е поръчката - момче или момиче?
Кузманка и от теб резултати Wink Ние лятото сме сватбари в Пещера и в Брацигово...Изнудвам Мартин да си направим една разходка до там, че сигурно са почнали разпродажбите на обувки Simple Smile
Денис, Арен направо ме изумява с разсъжденията си Hug А какво става с теб и с работата?
Авиии, как е културния живот? Ако знаеш как ми се ходи на театър...Да вземем да се организираме, както миналата година, а?

# 198
ехооо

изпуснах ви отвсякъде  Blush

Доника, аз да си кажа за "Гого"... нали знаеш, че ни е на сърце, та съм за него... много му отива бебе Гого, голям сладур, пу-пу

Алексал, стискаме палци за утре  Peace

ДЗ, скоро ще си намериш по-хубава работа, сигурна съм  Peace

Марлелка... тц-тц, само една година  Laughing

И Боян е у дома, защото е с червено гърло. С дядо си е, на който сутринта му обяснявах как да му смени памперса...  после по телефона каза... опасох го някак  Mr. Green

# 199
Привет  bowuu

Срещата мина много приятно, в сладки приказки времето излетя. Запознах се с вас, с които задочно добре се знаем от тук.  Hug Децата поиграха много, а баткото аниматор бе невероятен  Peace , игра с момчетата, носи, влачи, че даже съблича, облича, кой бе потен  Mr. Green
Снимков репортаж качих в албумчето ни. Парола на лични, ако някой не я знае  Heart Eyes
От събота сме у дома, пътувахме спокоино. Децата поспаха в самолета, че бяхме на летището от 4 през нощта, за полет в 6. Изкарахме много весели 3 седмици, по-късно снимки от България.

Кузманка, дано неразположенията ти доведат до красив 9 месечен резултат  Heart Eyes

Рени, Доника, Денис, другия път искам и вас да видя   bouquet

Марлелка, кога се прибирате в България?

Толкоз, че Виктор мърмори...

# 200
Здравейте, момичета, в този типичен мартенски ден!

МарияФ, благодаря за снимките! Радвам се, че сте се завърнали благополучно и ви очакваме отново на родна земя. Наистина много се занимават с децата в този клуб. Не стоят само да ги съзерцават.

Кузманка, хайде де! Похвали се!

Дони, културният ми живот сега е направо некултурен. Този сезон не се виждам, но наесен - с песен. И на мен ми липсва театърът! Погачата на Гого е много красива - не се похвали ти ли я измайстори! Да ти е живо и здраво малкото юначе, а баткото бързо да оздравява!

Марлелка, ха честита годишнина! И бърза адаптация на ученичката сладунка!

Алексал, успех на прегледа! Като си помисля, че миналата година по това време и аз бях бременна... сега ми се струва като много отдавна. Стискаме палци и чакаме отчет!

Тази вечер съм дотук...  Hug

# 201
Влизам набързико...
Благодаря на всикчи за пожеланията "от вашите усти в божиите уши", ще съобщя ако резултата е +. Wink

Доника, този път ако не ви вдя, ще има шамарки.. Живот и здраве ще си укнем срещичка, ще гледам да сме там.

# 202
Боже какво затишие цари тук. Реших да попиша, дано раздвижа нещата.

Кузманка, направо ни измъчваш мацко.  Или казвай ако си сигурна, или трай. Тук чакаме с радост всяка такава страхотна новина.  Hug

Дони, Ави за театъра съм навита и аз, само се решете, че вие сте по заети с двама дечковци.

Алексал  Hug  bouquet Дръж ни в течение за всичко около новия бебок. Много ти се радвам и чакам новини.

ДЗ, Денис нещата с работата ще се оправят, сигурна съм.

Не мога да пиша повече, на работа съм.

Целувки на всички и доскоро!

# 203
Добро утро ,дами   bouquet
Алексал,чакаме да споделиш след феталната морфология  Hug Помня вълненията около това сякаш е било вчера  Heart Eyes
Мариаф,и аз съжалявам че не успяхме да се видим  Heart Eyes Страхотни снимки видях в албумчето,порастнали са пак децата  Hug
Rени   Joy така са дядовците.Важното че го е опасал някак  Mr. Green Бобо нали е много боен.Бързо да се оправя  Heart Eyes
Доника то вчера не беше и за излизане  Crossing Arms Като стане толко ще е мнгоо приятно с Гого да водите Хриси до градината и да си правите разходки,но сега е страшна мърлъотия.Ботушите ми са в кал до горе  Sick
Работа нямам все още.Но в момента си казвам,добре че не работя,защото нямаше да мога да се справя с не ходенето на Арен на ясла заради ремонт,нямаше да мога да положа същите грижи който положих за болната ми баба и нямаше да мога да съм до братовчедка ми когато и двете деца ги приеха с неизяснена диагноза в болница и страшни симптоми.С две думи момента беше точният да съм си у дома.Веднага щом преминем през всичко това ще изскочи и работата.Така че съм спокойна. Hug Няма нищо по-важно от щастието и здравето на близките ти,никоя работа не е по-важна от това.
venush   Hug големи прегръдки за моята любима Иглика.
На скоро отново минахме на старият план за приспиване вечер на Арен.Преди го оставяхме в леглото,целувахме и той си заспиваше.После се получи някак си така,че искаше да заспива легнал върху мен докато му разказвам приказки.Не ми пречеше,но напоследък се изхитри и води дълги разговори без намерение да заспива изобщо.Та от 5 вечери след банята,направо го пращам в стаята,целувам и излизам.Първата вечер на 2та минута се оказа седнал на коридора пред вратата на хола да чака,на втората си отвори широко вратата на стаята ,за да ни чува и така до снощи когато го оставях ме пита:"Мамо,а како си говорите с тати аз като спя?"И аз се опитах да му обясня нещо просто.Той ме контрира."И аз мога да гаворя мамо така,защо Арен  спи,а вие с тати да гаворите?"Философ,не се оставя ей така  Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 11:40 от dennis

# 204
Доника, честит ти малък, сладък мъж! Да ти е жив и здрав! Много да те радва и с двойно повече любов да те дарява!  Heart Eyes
П.С. Извинявам се за закъснението, но пък пожеланията ми са от сърце!

# 205
Мари_Анка , къде се загубихте мадам...? Липсвате,ни. Hug

Кузманка, направо ни измъчваш мацко.  Или казвай ако си сигурна, или трай. Тук чакаме с радост всяка такава страхотна новина.  Hug

просто споделих неразположенията си...засега нямам каво да се похваля,ако имам ще кажа, защо да крия... Wink За сега затишие...

# 206
  • София
Доника, честит ти малък, сладък мъж! Да ти е жив и здрав! Много да те радва и с двойно повече любов да те дарява!  Heart Eyes
П.С. Извинявам се за закъснението, но пък пожеланията ми са от сърце!
Не се и съмнявам Hug А ти къде се изгуби. Разкажи как е на работа, как са Веси и Мими?
Ави, питката я прави свекърва ми, че аз нямаше кога и с нея да се занимавам. Нали погачата беше точно на 40-я ден, та ходихме и до църквата. На смяна беше "нашия" поп, понеже него най-си го харесваме (Рени го знае - Отец Александър). Та дори уговорихме и кръщенето на бебо - на Гергьов ден съм замислила да е...
Оставям ви, че се разплака Sad

# 207
Така, за театъра и аз сън линия... даже веднага изпъквам с предложение - http://bulgaria.interticket.com/news.php?nid=115
 Миналата година исках да отида на Мечо пух Live , ма на.. тая година отивам квото ще да стане, Иве?
 Алексал, аз не бях разбраха прекрасната новина и те поздравявам.. лека бременност и съм сигурна, че ще си много много щастлива майка на две прекрасни същества!
 Още от мен , направих албумче на нашата къщичка и с огромно удоволствие ви е я представям http://snimka.bg/album.php?album_id=351416 направих го личен албум но паролата е :нов дом:  е без точките хехехе , просто да не е съвсем така..
 Доничка, да ти е жив и здрав Гого, хубав ден е Гергьовден за кръщене
Аз съм на работа и изчезвам временно .. пак ще дойда хихи

# 208
МарияФ, давай да ви видим  Hug Пък дано успеем другия път да се запознаем с двата чифта сини очи  Hug
Мегиии, излъга ни ти с този албум и избяга, линка е грешен, дай пак, моля  Hug
И аз съм за театро, ама за големи Меги, за деца отделно  Laughing

# 209
Меги,направо шапка ти свалям,прекланям се пред това което си сътворила   bouquet  Heart Eyes Струваше си чакането.Това което видях ме впечатли ама много силно.А кухнята е от мечтите  Hug Бърлогата на Лаци,лелеее има да рисува и щурее  Laughing И в тази толкова романтична стая да сътворите другарче на Лаци ,даже две  Laughing Помислила си за всяка подробност,кончето на вратата....каминката...еееееех.Моите поздравления,като почна нашата къща ще те викам за консултант,запиши ми ред да не станеш много известна и да не мога да се вредя  Laughing
Ренка,няма лъжа няма измама бе  bowuu  Като развяхте байряка сега какво следва ? Laughing
Мари_Анка   Hug

Общи условия

Активация на акаунт