~Трифон или Валентин-с АПРИЛчо всеки празник е любим!~

• 12 292
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
  • Popovo
Добро утро.
Фонтанелата на Гого не е затворена още, но мисля, че до годинката трябва да се затвори   newsm78 пък може и да бъркам.
И ние бръмчим много най- вече с пълна уста, крещи и най-ясното което казва е мама.
Щях да пиша още, но забравих какво. ЕГН - Жул, не си само ти  Mr. Green

Емма, за темата   bouquet

# 16
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!

Дима си пиказва доста, но нещо членоразделно освен "тата", "мама", "баба". От вчера пее и е много смешна. Абе устата й не спира Wink

# 17
Абе ,женоря, не спите ли бре? Crazy
От рано сабалян сте се разписали, нямате изчитане бре!  ooooh!
Аз отивам да сгъна една баница Simple Smile Мъж ми се грижи да не заслабна  Joy
Емма, мерси за суперската тема !

# 18
  • София
Моето момче днес пораства с още един месец.  Heart Eyes

Фонтанелата му още не е затворена - Вигантол 1капка.
Иначе много дърдори - "тата", "мама", "баба", "дада", като разбира се включва и свои си, неразбираеми за мен, словосъчетания.  Wink

# 19
Аме мацки  как мога да разбера за наща кола Шкода Фабия SDI ,модел 2006г. дали има на седалките системата Изофикс  newsm78

# 20
МАГИ,
повечето коли, които са произведени след 1999 година имат ИЗОФИКС система.
Отзад на задните седалки трябва да погледнеш дали има нещо като скоби (или как да го обесня незнам...) за които да се закрепва столчети ли поставката.

Моят син до сега почти не е приемал вигантол и вече му е затворена фонтанелата.

Дойка, честита ви месечинка и на всички други малки зайчета!!!

# 21
Цоп и аз в темичката. ЕММА smile3525 smile3525
На Лили фонтанелката не е затворена и сме на 2 капки Вигантол.
Тея, мъж ти баници ли прави, късметлийка си ти, аз баници обожавам  Grinning
Тодоран, Теди е страхотен!
Момичета, аз от НОИ не се оплаквам - дотук са ми превели 2/3 от майчинството на два пъти.
Хикс, това, че ще живеете в къща е чудесно, радвам се за вас! На мен също ми е мечта, но в другия живот ще е сигурно!

# 22
Здравейте в новата тема, дано да няма безсмислени спорове в нея Simple Smile
Лурдес, и аз ползвам 4 на Авент и даже си мислех да й разширявам дупките Simple Smile Аз също сменям и шишетата и бибите много често (понеже си ползвам пластмасови).
Jul, Дари само чака да й кажем за нещо "не" и веднага се изкрещява, ама някак във възторг-Да, да, да! много е весело, но незнам къде ще му излезе края...от възпитателна гледна точка
Фонтанелата ни не е затворена още.
Милени, искам да ти пожелая много хубав уикенд с много релакс:)
Вчера бях на плуване, еми много ми хареса, ще ходя по 2 пъти в седмицата Simple Smile Simple Smile

# 23
  • Варна
Добрутрооооооо, мацки!  Hug Hug Hug

Ясмина
, намеренията ми да правя следващ колаж са за първа пролет, което горе-долу ще съвпадне с първите РД на повечето бебчета..., но все още не ми се е родила идеята как да изглежда, което не е добре за мен. Но ако някой друг има желание да направи, нямам ама Абсолютно нищо против  Peace А дали ще стои елхата дотогава, както решите, може и да караме без колаж... известно време.

Относно списъка на първа стр, може да го махнем от там и да прехвърлим данните в таблицата с Мерки и теглилки, кво ще кажете ?!?
Днес сме на консултация, така че се отчитаме довечера  Peace, но фонтанелата ни още не е затворена Sad
Бибите ми също са на Авент, и аз давам 1 и 2 най-често, имам и по-големи, но много бързо си изпива млякото и надига вой, дакото с 1 й е по-трудно и заспива, докато свърши млякото.

# 24
Добро утро!

Емма много хубава тема!  bouquet

Лурдес ние сме с 3-ка на Авент за млякото и с 1-за вода.

Jul ние казваме само мам и ам-ам!

Нашата фонтанела също не е затворена и сме на 2 капки Вигантол.

# 25
Добро утро момичета.Съжалявам че моята молба предизвика спор във форума,но никой не се сърди просто това баше една молба.Благодаря все пак на момичетата който ни защитиха.Но не сте прави че като не пишем ,че не ви четем.Аз лично редовно ви чета,защото научавам много полезни неща.
  Целта ми не беше да се дразня ,не знам защо някой го приеха така и ни отговориха със кофтия.
    Хайде лек и усмихнат ден на всички.

# 26
И нашата фонтанела още не е затворена.
Казваме ба-ба,та-та и други бръщолевения ,но ма-ма още не съм чула Crossing Arms
Дойка ,честита месечинка  bouquet

# 27
Здравейте мами и бебоци,Нelenblondy аз съм Елена да.Стефи проходи и другата сряда ще правим пристъпулка.Иначе е много кисела,защото отгоре ни избиват4 зъбчета едновременно.За думички казваме само мама,тата,баба,аааа и си слага телефона на ушенце, па-па за патето и показва с пръстче кравата,кучето,прасенцето и патето от книжката като я питаш.

# 28
И нашата фонтанела не е още затворена,но има време

# 29
  • Варна
Здравейте!
И нашата фонтанела не е затворена още, но нашето доки каза да и давам Деавит, което е май същото като Вигантол.
Раличка казва ма-ма, ба-ба, та-ти, не, айди. Много е сладка.
Водичка пие от шише с мек силиконов накрайник, но се задавя често. Млякото и го давам от шише на Авент с 4 дупки и с него нямаме проблем.

Общи условия

Активация на акаунт