~Трифон или Валентин-с АПРИЛчо всеки празник е любим!~

• 12 295
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • Временно
Гергина,не са изтрити,а са преместени в архива.
Но не знам как се търсят оттам. Rolling Eyes
Ако разбера ще ти пусна линк.
Всъщност намериг ги http://www.bg-mamma.com/index.php?board=28.0

# 241
 Благодаря на теб и на тези дето ми писаха на ЛС. Hug Heart Eyes

# 242
Здравейте и от нас! Ние сме добре.Все още нямам интернет и почти нямам представа какво обсъждате.Много съжалявам,но така ще е още известно време.Компенсирам с ходене по улиците...
Калина е много луда,не спира за секунда,не говори много,предимно крещи,но пък такива муцунки прави... много е сладка!Ходи само за ръчичка,сама не смее още.
Много целувки от нас и бъдете здрави!

# 243
  • Пловдив
Криси- може и да не си съвсем права за педката. Преди 2 седмици Любина беше болна, кашляше. Баща й я преслушваше 2 пъти на ден и си беше от гърлото. Така няколко дни. В неделя вечерта детето се разигра, прояде, беше весела и ние решихме, че е оздравяла. В 5 часа сутринта обаче мъж ми скочи на пожар - тя не можеше въздух да си поеме. Просто беше развила бронхит за часове. Тогава вече не можеше да минем без АБ (хич не сме фенове) и за съжаление на 10 месеца я "сефтосахме". Е, много бързо се оправи от него иначе. Та исках да кажа, че понякога се изисква следене на състоянието, вместо веднага да се изписват АБ  Peace Може вашият случай да не е такъв, ама може и да е.
cow, с масъркард не можеш да правиш нищо в чужбина, тя е за в Бг само. За всичко навън, не само за on-line ти трябва виза  Peace Спомням си как на няколко пъти ми се случи (в Испания, Турция и в Гърция) да ми се наложи да тегля пари от международна дебитна мастъркард-ужас! Сериозно се притесних, че оставам без пукнато евро в чужда държава. Е, на 28-мия опит на 66-тия банкомат стана, ама бая се бях спекла. После разбрах, че е от вида карта и вече заявявам само виза  Peace
t_ilieva - и Любина е много далеч от опитите за ходене, не пълзи, а се тътрузи на Д-то си  Laughing Между другото децата ви още ли спят в една стая? Аз от 10-тина дне се пробвам, ама без особен успех. Баткото толкова се възрадва, че постоянно й говори нещо, тя се буди и се почва една  Rolling Eyes
Някой беше питал за забелването, сори, не се сещам кой беше  Embarassed Ами стигам до извода, че и това, като разни други неща е до организъм, `дет` се вика. На сина ми уж се забелваше, пък по едно време се наложи хирургична намеса, пък после пак се затвори, пак се отвори и т.н. Това при ежедневно отваряне. Лекарката, която прави манипулацията каза, че трябва да сме много упорити- на нейния син се наложило цели 4 пъти  Shocked
Дюканките, слабеете ли  Laughing Аз Дюканът го изоставих, сега се чудя какво да отпочвам, че ей я пролетта дойде  Laughing

# 244
  • София
Ласи, Мирка, Реяна, Хелън, t_ilieva, благодаря ви за съветите  Hug. Аз бях много притеснена, защото лекарката, при която го заведох заместваше нашата педи и беше много серт и наистина претупа прегледа и не бях сигурна дали назначи най-доброто лечение. Но както и да е, днес го заведох при нашата си и сега следваме нов план на действие  Simple Smile. Между другото, Vanyivan, и ние сме на капките Макситрол, добре, че бях прочела за тях от теб, че иначе много щях да се шашна как така капки за очи ги предписват за нос  Rolling Eyes.
Иначе засега няма подобрение, дано поне утре започне да се оправя, че е мноооого неприятно да ти е болно детенцето  Cry
И аз съм на Сано прах за пране, но течния и само за дрехите на Велин. Аз даже още го гладя, но основно заради проблемната му кожа, иначе доста си ме домързява  Laughing. А иначе, Бибобибо, при Велин има нещо като лишейчета по крачетата и ръчичките, а също и един на лицето. Аз си мисля, че е нещо от храната и следя какво яде.
С пишлето доникъде не сме я докарали, а и мъжът ми май се е отказал да опитва вече, та не знам какво ще правим. Някакви бели образувания има под кожичката и даже нарастват, дали е нормално  newsm78.
А на тоя Ларедут му се каня от доста време, но май ще поизчакам до следващите намаления.

# 245
Здравейте! Hug
Ясминка,още не сме ви напуснали моля ти се!  hahaha
Ева мери вие предадохте фронта а? Ха да ви е честито Hug
Момичета не се притеснявайте за лазенето ,изправянето и тн! моето дете не лази,обаче,защото не иска(иначе съм виждала,че може)! До скоро като ходихме за ръце висеше като прани гащи,дето вика Драганов и изведнъж стана супер стабилна,сега тича за ръчички и като хване нещо забравя ,че не се държи и се пуска! И много важно нещо-по-спокойните и кротки бебета НЕ бързат Peace

# 246
Цитат
Някакви бели образувания има под кожичката и даже нарастват, дали е нормално  .
Това се нарича смегма и е нормално да го има PeaceЕто в ТАЗИ тема д-р Оги отговаря редовно на нас мъжките майки Grinning

Емма,аз вече ти отговорих на въпроса за Самуиловата п***а Peace

Цитат
И много важно нещо-по-спокойните и кротки бебета НЕ бързат
Нормално да е така Peace

didnik,съжалявам за твоята позната Cry и аз в рамките на седмица научих ,че две мои познати /едната от които най-добрата ми приятелка/ са направили спонтанен аборт...едната от тях в 7-мия месец Cry

# 247
  • София
Добър вечер  Hug
Мислех само да ви попрочета, че днес ми беше много гъста програмата и леко съм ви изпуснала от поглед, но поста на Jul ме предизвика да се разпиша...

cow, с масъркард не можеш да правиш нищо в чужбина, тя е за в Бг само. За всичко навън, не само за on-line ти трябва виза  Peace Спомням си как на няколко пъти ми се случи (в Испания, Турция и в Гърция) да ми се наложи да тегля пари от международна дебитна мастъркард-ужас! Сериозно се притесних, че оставам без пукнато евро в чужда държава. Е, на 28-мия опит на 66-тия банкомат стана, ама бая се бях спекла. После разбрах, че е от вида карта и вече заявявам само виза  Peace

Аууууууу, Jul, душа...обиди ме професионално Twisted Evil (аз работя за МастерКард hahaha) МастерКард си е съвсем международна карта - и за навън, и за On-line (точно толкова, колкото и ВИЗА). Ако си имала проблем с карта в чужбина, не ще да е било от бранда, а от калпавината на банката-издател Wink

Да ви похваля моя Косьо - от днес прави по 4-5 самостоятелни крачки. Освен това му свалихме средните решетки на леглото и той се научи да влиза и излиза сам от него. Сега ако се научи и да спи в него... ще почерпя яко Peace Днес му избиха и горните предни зъбчета...много е сладичкък  Heart Eyes
Интелектуално обаче хич го няма мъжка му работа - само "чао" знае. Говорът му с изчерпва с "на-на" и "да-да".
Спи ужасно неспокойно - реве, пъшка, лази, върти се по всички оси...на баща му хъркането по-издържам нощем

Зарибили сте се по ЛаРедута викате...аз веднъж-дваж влизах, ама нещо нямам мерак за виртуални покупки (иначе имам МастерКард за пазаруване Wink ). Но обратно на това, установих афинитет към виртуални продажби и яко се зарибих по Продавалника. Само ходя с апарата вкъщи и се чудя какво да снимам и качвам за продажба  hahaha Ми в тая теснотия дето живеем всеки сантиметър освободено пространство ми е ценен. Tired До тук имам 4 успешни продажби (една от които ваучера за Св. Валентин  hahaha) Мъжът ми сутринта като тръгна за работа ми вика : "Да не заваря апартамента само на ламинат довечера"  hahaha
После ми вика да завъртя бизнес там...ами то няма лошо, стига да не работех по формулата "Купувам скъпо, продавам евтино", която не носи печалба ( поне не за мен, де Wink )

Айде, лека ноЧ   Hug

# 248
  • Канада, Монреал
Byni, много готин поздрав за 14 февруари  Laughing
Снимките от срещата са много хубави и такива сладки пораснали бебоци  Hug
ansim, благодаря ти много за линка  Hug
Най- новото 20 на Сами е както си лази, като види някой великан - аз или баща му, да се покатери по крака му и започва да надава бойни радостни викове. Не стои на едно място и вечно иска да е прав - всяка седмица сме с нова голяма цицина, хубаво че му е здрава кратуната.
За пишките - педиатрите казват, че не било хубаво да се забелват, не съм много убедена.. но ми казаха, че имало мехлемче за изтъняване на кожичката и така по-лесно се забелвало, може и в БГ да има такова мехлемче.
ВаняМ, разсмя ме  Laughing

# 249
Добро утро, момичета!

Акварел - много се радвам за новата ви количка - със здраве и щастие да си я ползвате  Hug

Коалката, аз за това гледам да пиша за тия работи, които при нас са подействали, та барем да има някаква файда от тоя форум. Въпреки, че аз съм 100% за лечение от педиатър, но все пак си мисля, че  е добре и майката да е информирана, колкото се може по-добре - за нейно собствено спокойствие, а и както стана при нас - Боби като се разболя в събота срещу неделя - вариантът беше да ходим в спешен кабинет, където има много, много болни дечица и да му навредим още повече - та така за спешна помощ е добре да се знае как да се реагира, докато стане възможен прегледа при доктора на детето.  Peace Мисля, че капките за очи често се предписват за нос при бебетата, защото са много по-пречистени Peace
В тоя смисъл искам да споделя, че Бобката днес е в пъти по-добре - спал е цяла нощ без да се събуди, а това е голямо чудо, не се случва дори и като е здрав Mr. Green Какво помогна така бързо - започахме от вчера да му правим инхалации с апаратчето с физиологичен разтвор - веднага го пресече. Дано да се оправи вече  Praynig

ВанчеМ, как е Коско?

# 250
  • София
Добро утро  Hug

Ванче, Коско е съвсем добре...само дето пие антибиотик  Crazy Понеже 3 дни поддържаше температура (която при това доста трудно свалях), в съботата го заведохме на дежурен лекар. Казаха - червено гърло и щом вече 3 дни е с температура - антибиотик. Вервайте ми, 2 часа след първия прием на детето му спадна температурата и ...оздравя. Но понеже знам, че антибиотик не се спира, сега си го пие под час... Много ме е яд! Не защото съм против антибиотиците, а защото пие антибиотик напразно. Но да знаете - единствено форума е виновен !!! Така ми се беше подплашило окото от разните му пневмонии, бронхиолити и т.н., че не исках да рискувам да чакам понеделника  Confused

А за капкитете за очи, които се прилагат в носа го знам още от бебешките години на голямата ми дъщеря. Единствените капки, които й пресичаха гнойните зелени секрети дано някой не закусва в момента бяха точно едни очни капки Офтасепто...нещо си.

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 08:05 от ВаняМ

# 251
Ванче, не се обвинявй за антибиотика, в кря на краищата, не знаеш какво щеше да стане, ако не беше започнала да го даваш - важното е, че Косето е добре Hug

# 252
 Добро утро  Simple Smile

# 253
  • Пловдив
Ваня, сори, гле`й как без да искам те предизвиквам по нощите да пишеш  hahaha Незнам, ти 100% си по в час, щом работиш за тях. Ама нали се сещаш как понякога теорията и практиката лееееекичко се разминават. Картите ми бяха от различни банки, та затова изключвам проблемът да е персоналнобанков. Аз си мислех отначало също, че е виновна тъпата ...банка, после другата.... Накрая самите служители ме осветлиха за проблемите с Мастъркард. Между другото като съм живяла в чужбина, незнам дали е било случайно, но картите без да ме питат все Виза са ми били  newsm78 Фактът е, че с Виза не съм имала проблеми.

# 254
Добро утро

dobs_ мерси за кафето.
Джул ние антибиотик не сме пили .А от нашто педи по принцип съм много доволна ,но този път си беше виновна.Аз и казвах ,че много кашля ,но тя го слуша и вика нищо му няма.И щом на една разходка майките ми викат -абе това дете много кашля ,викнах в къщи един друг лекар и каза ,че е започнало да слиза в гърдите.Тогава ни предписа същите капки макситрол /но те са доста силни и каза макс. три дни/и вентолин и за няколко дена премина Peace
Акварел честита количка ,с здраве да я ползвате.Комбинацията на цветовете е супер.
Vanyivan браво на Бобчо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт