~Трифон или Валентин-с АПРИЛчо всеки празник е любим!~

• 12 315
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Аааа, и рожденичка си имаме значи -
bdbaloni Миленни, честит ти рожден ден!!   bdbaloni
Да си здрава - ти и децата ти - и много обичана и щастлива (напоследък нещо само банални неща пожелавам, ама от сърце)...
За Св Валентин...вчера купих един балон от срещата в Мол-а, ама тъй като гледам - Иван и туй няма да ми купи Cry Но пък за сметка на това ми доведе брат си (дето го недолюбвам нещо) на гости #2gunfire И ще си празнуваме тримата (с брат му) тоз светъл празник,,,Абе да взема да взема една прасковена Нивеа - току виж някой др подарък съм получила довечера  luvbedThinking Че досега чистих с прахосмукачка, с ангуг, очила и домашни пантофи - не съм много за Валентинка...
Анели - май нашия проблем е, че трябва да почваме по-рано със закуската - така ако ставаме сутрин в 7,30, после в 8-закуска, в 12-обяд, сън от 14-16 и най-късно в 16,15 - кисел - така в 19,30 някъде ще даваме супата (колкото - толкова) и после в 21-21,30 - вечеря...нещо такова...
Целувки, момичета...и ви пожелавам колкото и да не очаквате - любимите ви наистина да ви изненадат - дори и с нещо малко... (или пък с нещо поо-голямо довечера) Joy

# 151
Хей, бандата от МОЛ-а
Много Юбави, ейййй. Много сте хубави, а бебоците - бонбони!!! Така съжалявам, че не можах да дойда...

Честит рожден ден,  Миленни!
Ех, че хубава дата - то не е св. Валентин, то не е св. Трифон, то не е св Кирил... много покровители си имаш. Всички да те закрилят и да си много щастлива!

helen, сваляй веднага очилата и пантофите и туряй секси тоялетя  Laughing

Моите мъже ме изненадаха тази сутрин - от стаята към кухнята имаше пътечка от сърчица (изрязани от Теди), а в кухната ме чакаше изненада - кутия бонбони Линдор и едно червено сърце-картичка (пак изработено от Теди, но незнайно защо надписано от цялата му компания приятели  Laughing)

Хубав празник на всички!  Hug

# 152
  • Добрич
Честит ви празник!

Прекрасен ден ви желая!

Честит рожден ден на Милени и на мама Васи!

Мирка,щом ни искате  за Валентинка,спретвам Борето и го мятам към Софето с някоя куриерска фирма да  му се порадвате Hug

# 153
Ооо,Васи,честит рожден ден !!!
Много любов и здраве, много късмет и щастие ти желая !!!
  bdbaloni baloni happy bd

# 154
Честит празник момичета-кокичета!
Бъдете винаги влюбени, обичащи и обичани!
Черпя с една картичка мейд бай ми:)

Хелънче, душо, много искам три деца, ама много. Мъжо обаче нещо се е стреснал последно време и предполагам за девойка ще поработи върху мен някой ден, ама за третото ще трябва да се лъжем нещо Simple Smile
За подаръка - нещо тия дни му се жалвах на възлюбения, че имам бръкчи около очите (с надеждата да каже -глупости, толкова си прекрасна, с толкова хубава кожа Laughing) и той с цялата си любов ме попита "искаш ли миличко за Свети Валентин крем против бръчки" Joy  Та така, толкова смешно ми стана, че забравих да му се карам:) Макар че, като гледам днес как е тръгнало и с крем няма да се оредя:)

# 155
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН Hug Както е написал един мой познат на магазина си с големи червени букви ЛЮБОВТА Е ПО-СИЛНА ОТ КРИЗАТА Grinning
Честито и на рожденничките-много щастие и здраве Hug Hug Hug
Снимките са страхотни ,изкарали сте си добре.
Riana от снимките ми се видя ,че и вие сте с такава количка.Аз се чудя какъв е този емотикон дето се смее толкова Joy GrinningДоволна ли си? На мен не ми допада това ,че няма напълно изправено . Като го вържа с коланите и започва да се напъва да се изправи , те го спъват и започва да нервничи.Иначе е много лека и маневрена.
Helenblondi , честита лека количка и на вас -страхотна е.

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 13:38 от КРИСИ

# 156
Здравейте и от нас.

Честит празник на любовта и виното  на всички  Hug

Милени,Веси да сте живи и здрави и много щастливи.  bouquet

Момичета,как се влизаше в сайта за да си сложа и аз актуални снимчици на семейството? newsm78

# 157
Здравейте и от нас.

Честит празник на любовта и виното  на всички  Hug

Милени,Веси да сте живи и здрави и много щастливи.  bouquet

Момичета,как се влизаше в сайта за да си сложа и аз актуални снимчици на семейството? newsm78

Сладка мама, ето линк
http://aprilki.multiply.com/photos/album/20/20
Сори, Сисе Simple Smile много съм загубена !

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 12:58 от Tea - fea

# 158
Здравейте! Hug
Честит празник на всички,много любов и най-вече поне още едно бебенце за всеки от нас!  bouquet
Милени,честит рожден ден мила! Бъди много щастлива и да сте все така симпатично семейство! Hug
Криси,моята е същата да! Аз съм много доволна,но това,което казваш наистина е ужасно! Определено е недостатък-детето не вижда света хубаво! Peace

# 159
Тодоран - искам отдавна да ти кажа, че синът ти Теди е страхотен! Марта ще си има един прекрасен батко - ще я учи само на хубави неща - много е изобретателен и мил, само изненади ви подготвя...
Честит рожден ден и на Васи!!! Еее, ама знаете кога да се раждате...днес доста пусто във форума - ама то щото Валентин...мой Иван се прибра от плуване с една жълта китка (с оранжева пандела Wink) - нахрани се и отиде на Витановци (баир за летене) за едно хвър-кац и после веднага се връщал...аз изчистих, напазарих, сотвих за обед и за Елица, приспах я 2 пъти, 3 пъти се изпишка в гърнето, походихме, показах йпак патето и слона - тя ми ги показа наобратно - та така - който - откъдето...ама то това щощ не ми се останало време да сваля ангуга - сега като сложа жартиерите, дето си ги бях купила първи курс (преди 14 години  Joy - оттогава само веднъж съм ги слагала - на Викториа Сикрет са...) - ще види той...

# 160
Айдеееееее кой каза наздраве?!?!?!.......  Wine Glass   Kissing Heart
Ами да са ни живи и здрави рожденничките, а и всички които имат повод да почерпят днес!!!   bouquet   bouquet  bouquet
Весело изкарване на празника- кой какъвто го иска такъв да си го празнува   Wink Laughing   
hahaha Аз съм от зарязващите  Joy Joy Joy Тръгваме силна група от двайсетина човека на едно чудо селски туризъм му викат някои  Laughing да вдигаме джангър по нивята  Joy Joy Joy Ако оживея кат се върна ще разправям - че с децата сме се нагласили да купонясваме  Crazy  Drunk  bye

# 161
 Честит празник  txtloves   Wine Glass  и честито на всички, които имат повод за празнуване / май ми се мерна рожденичка днес/. Ние пък днес правим цеееели 3 години от както се сгодихме.  1dating 

# 162
Здравейте:)
Честит Св. Валентин, Трифон зарезан, на рожденничките и на всички останали желая само положителни емоции днес, а и всеки ден Simple Smile
Гергина, честита ви годишнина, ние пък днес правим 3 години откак сме гаджета Simple Smile
Голди, значи все пак има надежда, дано стане за най-близката ясла! Аз при всяко положение ще я водя с кола, нямаме толкова близка ясла..
Хайде хубава вечер мацки и дано любимите се сетят за празника днес  Laughing

# 163
  • Варна
Честит Трифон Зарезан и св.Валентин! Нека винаги да бъдем опиянени от любов!

Честит празник и на Миленни и Васи!

hrisi-pisi той и моя се дърпаше в началото и мислеше, че се шегувам за третото, ама ето на, че стана на мойта. С малко търпение и любов всичко се постига. Пък може и с едни близнаци направо за закръглиш бройката на 3.  Laughing  Hug

снимките от срещата са страхотни. Всички дечица изглеждат толкова порастнали. Ех, кога мина това време.  Heart Eyes

# 164
Весело и незабравимо изкарване на празниците! Валентинки и Зарезанки, бъдете пияни от любов!
 txtloves     Wine Glass      txtloves     Wine Glass      txtloves      Wine Glass   

честит рожден ден на Милени и на Васи!
Бъдете живи и здрави - вие и семействата ви!

Общи условия

Активация на акаунт