~Трифон или Валентин-с АПРИЛчо всеки празник е любим!~

• 12 319
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Хелън, ама много ви е хубава количката - и така и отива на Еличка, да си я ползвате с много здраве, а най-вече много съм щастлива, че на теб ти харесва и ти е удобна  Hug

За гърнете, ако знете как ме сърбят ръцете, даже мисля утре по случай Св. Валентин да направим на Бобката подарък - едно весело гърне, ами така де, няма само ний големите да си подаряваме Simple Smile Обаче като се знам каква съм, от страх да не го простудя сигуро няма да го слагам на него, а то горкото гърненце само прах ще хваща, а пък като се знам и каква домакиня съм, докато се затопли времето, гърнето така ще е прашясало, че ще трява да го хвърлям и ново да купувам, голяма драма, а ooooh!

Снимките са много хубави - направо се натъжих, че ме нямаше Sad

# 136
Досега надписвах снимките - направих супер весели надписи, но не се запазиха нещо... Sad Анели - аз имам съвсем същия проблем и режим като вас - и аюз отдавна искам да попитам мамите - къде намества таз супа??? Ваняиван - мерси за количката  bouquet Абе кво гърне ще му купуваш на Бобката за Св валентин бе - я му вземи един розов балон-сърце - Елица знайш ли как се радва цяла вечер! А, Бобката е мн хубав на аватара ти..Теа - Теа е страхотна!!!

# 137
Ето ме пак!
Ванче-много е пораснал Бобката и е много хубяв! Пу-пу-да ти е жив и здрав! Peace
Хриси-мерси много за хубавите думи за Миленка Hug Марти също е страхотен Heart Eyes Сега като гледах снимките ми направи впечатление,че имаш страхотна усмивка! Peace
Хеелънче-мерси за снимките Hug

# 138
Сега разгледах снимките от срещата - момичета, много сте сладки!
И колко са пораснали дечицата - Миленка, Ава, Алекс и Марти (тях не съм ги виждала мноооого отдавна)! И Елица е пораснала, ама аз нея си я знам! Laughing
Жалко, че не можах да дойда cry Ама живот и здраве следващия път съм онлайн. Кой каза - вторник newsm78

Ваня, чудна снимка извади на Бобката - направо ми пълни душата! И как гърне за св Валентин? Намерете му една мома Валентинка newsm76

Ласи – и сега при Айшето ли ще я даваш Емата? Ще я социализирате в общински заведения, а?

А, да бе да , при Айшето - как пък не! Там посмъртно няма да се уредим, затуй ша мислим някой вариант без валдорфски буболечки , с по-прости буболечки за по-малко пари.

Подготвяте ли се за утрешния празник? В смисъл соаниране, ундулиране, бръснене на краката....Пък  утре да споделите как са ви оВалентинили или зарезали мъжорята.

# 139
Здравейте!
Априлчета, много хубави снимки сте направили, много сте сладки.
Лека нощ!

# 140
Снимките са супер- страхотни сте, а бебетата вече не са бебета  а дечица и то много красиви  Hug Напълнихте ми душата  Hug Hug Hug И мен ме хвана яд че отцъствах (уж днес щяхме да сме извън Сф- разкисна се,  и танка счупих....каръшка история Sad) Tired  Хриси ти не си готова за едно  второ а  за 2 броя направо наведнъж  Laughing

Хелънче страхотна количка, да си се возите със здраве. Мнгоо ми хареса на външен вид, а щом казваш че и е лека и манврена-браво за покупката. Ми тъй де то след тоя танк направо си представям какво ти е. Аз като возих малко Габа в Арията в магазина м'чи то с един пръъст мога да ги вдигна и двете- гати кефа Simple Smile  Mr. Green

Ванче Бобката е страхотен на аватара ти и колко много прилича на теб  Heart Eyes Ейййй ще му заформим фен клуб тука да знаеш  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts ИСкаме ние да сме му ВАЛЕНТИНКААААта утре  Naughty Crazy Crazy Crazy Crazy Naughty Heart Eyes
Борката Нанин  също го искаме за Валентинка, ми то толкоз хубави мъже- луд да станеш  hahaha

Ласи аз тъкмо ще влизам у банята с цяло бойно снаряжение- самобръсначки, душ гелове с мирис на праскова (лили-мали  Laughing)(препочървам ви горещо душ гела на Нивея-праскова, мирише страхотно и след като се изкъпя до сутринта кожата ми мирише на праскови все едно съм я мазала с тях.Многооо е готин  Peace), маски за коса, за лице ...абе чудо ма няма да се излагаме я  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 00:03 от Мирка.

# 141
  • София
Здравейте! Много сте хубави всички,чвно голяма веселба е паднало с бебоците!
Мирка, Хер бебе готвят доста вкусно, около мен всички майки вземат от там и са доволни,ние също ще вземаме от там,но ще изчакам да започна да давам яйца и после смело напред.
Хелънче, да ви е честита новата придобивка, гледам и двете изглеждате доволни!
Галка,Алекс естанал направо неотразим,голям хубавец се извъди,пък и секси го раздава!
Дано скоро да стне топло и да се разкарат всички болести ,та спокойно да се събира мало и голямо!
Лека вечер на всички!

# 142
  • Варна
До сега ви разглеждах снимките-страхотни сте всички  bouquet Такива хубави и пораснали деца видях....ама ние варненки наистина изоставаме....или поне аз де Rolling Eyes Hug

# 143
  • Варна
  txtloves txtloves txtloves  ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН!!!  txtloves txtloves txtloves

Желая на всички ви от все сърце многоооооооооооооо /първо здраве/ ЛЮБОВ, която не само да получавате, но и да раздавате на всички любима хора.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Изживейте утрешния-днешен ден опиянени от нежност, любов и романтика! newsm03 newsm51 smile3521

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 00:21 от Alokazia

# 144
  • Варна
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН

И РАЗБИРА СЕ ТРИФОН ЗАРЕЗАН

С ПОЖЕЛАНИЕ ВИНАГИ ДА СТЕ ПИЯНИ ОТ ЛЮБОВ

# 145
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН!!!    

txtloves txtloves Two Hearts txtloves Heart Eyes  loveuuu newsm76

Анели, режимът ни е: 8.00 закуска; 11.00 съвсем лека закуска, че огладнява; 13.00 обяд, 15-16.00 следобедно ядене, 19.00 зеленчуково пюре с АМ. За заспиване пие АМ. Разбира се, че това не ни е постоянен режим, доста често има промени в него. Ако откаже пюрето към 19.00, тогава директно само АМ пие.  Simple Smile

# 146
Честит Свети Валентин! Обичайте се, не само на днешният ден, а всеки ден, защото любовта кара Земята да се върти! Заповядайте една  мнооогооо любима песен към един страхотен филм ЦЪК 

# 147
Добрутро! Айде на многото празници!
Първо: за разсънване!
Второ:
Трето:
Четвърто:
Happy birthday, Milenni! Бъди здрава, обичана, обичаща!
Весели празници на всички!  bouquet

# 148
  • Бургас
Добро утро Hug Честит празник   bouquet Днес поне има избор откъм празници, всеки да празнува, което му е на сърце Sunglasses
Коалката, аз съм давала на Дима калциев глюконат сиропче, същото за което спомена Рейана Peace
Ники, има една частна ясла в Бургас, 270лв. е месечната такса. Лошото е, че е ужасно далеч, както от къщи, така и от службата ми, та ще го мисля още Rolling Eyes Майка се опитва да ми съдейства за още две държавни ясли, където би могло да има свободни места, но и при тях го има проблемът с местоположението. Като си помисля как ще трябва да излизам един час поне по-рано за работа с това малко дете и през зимата да го извеждам толкова рано, косата ми се изправя /нали съм къдрава сега Joy/. На мъжа си, както знаете, не мога да разчитам Tired Да, би я завел до яслата, но ще трябва да съм я приготвила и облякла преди да тръгна за работа, защото той с обличане, тоалети и хранене не се занимава. Ще натискам аз до последно за тази ясла, която е до нас, пък дано ме огрее Praynig В Бургас доста за затегнали в момента проверките от НАП на родителите на децата, записани в ясла, защото се оказва, че доста от майките не работят, взимат си майчинството и децата им посещават ясла, която е безплатна. Надявам се да ги орежат доста тия случаи, защото в крайна сметка яслите са за работещи родители Confused
Ласси, аз бъзиках Ясмина и Маги, че наште девойки в темата ще ходят униформени с тоя Редут Laughing Верно го ошушкахме, ама и картите ми се ошушкаха по невиждан досега начин hahaha
Отивам сега да надникна в снимките от срещата, че пак се разплямпах много Sunglasses

# 149
Честит рожден ден, мила Милени !  bouquet newsm67 bdbaloni
Много щастие, здраве и любов ти пожелавам и ей такъв куп с подаръци !!!

Общи условия

Активация на акаунт