Доника, за отказването от нощното хранене – при мен не се наложи да давам чай, защото малкият просто сам почна да се отказва като мина месец – сега спи 6 часа яде и после спи още 4 /на мама златния и добричък той/. Мисълта ми е, че може би ако изчакаш още 1 седмица ще си спестиш нощните ревове и даването на чай, ако мъжът реши сам да спи повечко. А за свалените кила благородно ти завиждам – аз не съм мръднала след раждането
Ей
днес бях на контролния преглед при гинеколога и забравих да питам мога ли да правя упражнения вече. Иначе секс – като минат 2 месеца от раждането, при положение че са ми свършили лохиите /до кога ще се точи това чудо/ и спирала след 4 тия месец, че аз хапчета не мога да пия заради операцията на гърдата ми. Иначе съм перфектно възстановена, матката ми даже пак е заела типичното си обърнато положение.zozima, балагодая за линка
Иники и аз съм от отбора на перковците – давала съм Аптамил веднъж или два пъти и да ти кажа по-гаден е на вкус от кърмата, въпреки че моят не протестира – всичко си изяде, адаже го нахраних по невнимание с биберон за над 3 месеца
/ама недоспал родилски мозък/, та се дави, повръща – ама не го отказа Имам въпрос – вие слагате ли вече бобчето по коремче или още е рано и правте ли му гимнастика?
Изчезвам да се „предлагам” на младежа, както казва Бърборанчето

, което е супер като се има предвид, че след първото раждане от 20-те качени кг. свалих само 7
.
, за забелването 

да повръщам....Днес нямам никакъв апетит и се чудя как да се принудя да ям, че човека си иска мляко. Той засега е единствения здрав в къщи. И на фона на всички повръщащи - той спря
Та купона е на 6. По-късно ще се включа пак....А Еспа с това кафенце така ме изкуши. Откакто родих не съм пила. На Хриси много му влияеше и сега ме е страх да пробвам...Още 5 месеца(ако устискам
/аз за пръв път днес не изкипих кафето в микровълновата - щото там го варя/.
Едната лекарка каза, че са нормални хормонални и ще минат от само себе си. Другата в МД без да ги изследва заключи, че са стафилококи. Аз все си мисля, че май от МД си ги е пипнал. То не беше конюнктивит, хъркащо носле, пъпки по лицето и дупето...
Та сега има един куп кремове и чудесии да пие по случая