Темата на АПРИЛчетата

• 12 115
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Татянка, за сина му става дума, сега е май някъде в Палах център ако ен бъркам  Peace

# 241
Ако е като баЩа си, zна4и е супер  Laughing

# 242
Красе, червените чушки разхлабват  Blush

# 243
  • Варна
Папуров е в Палах център, до ХЕИ, 2ри етаж. Тел. 65 69 00  Simple Smile
Утре сме там, остава да се сборим сутринта за направление. Но аз не се плаша, ще я сдухам ако откаже Twisted Evil. Пък и направленията за деца са без лимит Wink
Юле, изкарах ги от фризера Simple Smile
Сега мисля да ги н апълня с яйце и извара и после да пека със сос от кисело мляко и яйце

# 244
  • Boston, MA
Казах ли ви, колко ми писна от студ... Днес пак минус 100 градуса, и вятър... трябваше да ходим с Дани да гледаме динозаври, сега за следобед го оставяме...

# 245
Бубка,няма как да не влезна да ти честитя хубавата новина  Hug Желая ти лека бременност и една красива шантал накрая  Heart Eyes Цунки на адаша  Heart Eyes

Иленка, съжалявам за закъснялото честито  Heart Eyes Но ти желая от сърце да си здрава и да се сбъднат всички мечти на семейството ти  Hug

Данче и твоя рожденник да ти е честит!

Mayflower,честита ви годишнина   bouquet

за Пленумчето-моля пишете ни,няма да изтърва тази година да дойдем,може би ще е ми  е малко трудничко с две деца живот и здраве,но ще направя всичко възможно  Hug Моят мъж е отпуска,така че 6-7 ни устройва,само дайте инфо за двойна стая и за апартамен,че нещо не мога се ориентирам  Blush

Красе,  честит празник и на теб   bouquet

Бабълче,искренно съжалявам за това което ви се случва  Tired Стискам палци и се моля бързо да отминава и да забравяте за всичко Praynig

На Стенли му желая бързичко и безпроблемно минаване на операцията  Praynig

Сабина,горе главата и имай много вяра в себе си,ще се справиш  Hug

Смини,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes хиляди от нас

# 246
  • Sofia
1. Раче - двойна стая
2. Деси - двойна стая
3. Екс-Ани - двойна
4. Юлче - апартамент - 2 нощувки - на 5 и 6 юни
5. Ваня- двойна стая,-1 нощувка-на 06.06
6. Смин - двойна стая -  2 нощувки - на 5ти и 6ти юни
7. Роси - двойна стая - 2 нощувки на 5ти и 6ти юни
8. Енви - апартамент-  2 нощувки - на 5ти и 6ти юни
9. Катя - апартамент
10. Ренката - двойна стая
11. Аги - двойна стая
12. Яна - двойна стая
13. Рали,Реа,Руслан - двойна стая - 2 нощувки (05.06 и 06.06)
14. Татяна, СаШо, Милена апартамент-  2 нощувки - на 5ти и 6ти юни

Момичета чета ви, но нямам време да пиша, Ивайло пак е болен, кашля много, но няма Т, сега тръгнаха и сополите.  Sad
Маги и Бабълче, дано всичко да е наред! Praynig
Дано всички сте здрави!

# 247
1. Раче - двойна стая
2. Деси - двойна стая - 1 нощувка на 6-ти
3. Екс-Ани - двойна
9. Катя - апартамент
11. Аги - двойна стая
12. Яна - двойна стая

# 248
  • София
Здравейте момичета, напоследък си отварям форума и успявам само да хвърлям по някое око през деня, но до писане не мога да стигна.
На голяма патерица поздравление за празниците на Тинчето и Красето. Бъдете обичани и много щастливи!  Hug
Ели и Маги, много прегръдки от нас. Много ви се насъбра, милички! Дано повече не ви се налага да влизате в болница.  Praynig
Смини, как е майка ти? Дано бързо да се възстанови.  Praynig

Енви, страхотна е детската.  Hug И аз ти се чудя за дюкянските мераци. От мен дюкянка не става, но с нетърпение очаквам поста да го съчетая с едно плодуване, че от есента все го отлагам.  Embarassed

Помня, че съм ви обещала снимки от карнавала в градината. Тази година беше по-скромно, но пак си имаше тържествена част. Миналата година ги снимаха от бТВ и се бяха престарали.

Първата година на Усоето в стаята ни имаше само спалня. Но за втората имахме и фотьойл, който се разтягаше като огромно легло. Ако кажем, че искаме стаи с допълнително легло биха могли да ни настанят в такива - дано само да има достатъчно фотьойли Wink  Миналата година не ни взеха допълнително пари за тази екстра. А в апартамента има разтегателен диван, т.е. стават за две деца.

1. Раче - двойна стая - 2 нощувки - 5 и 6 юни
3. Екс-Ани - двойна
9. Катя - апартамент
11. Аги - двойна стая
12. Яна - двойна стая
15. Дея - двойна/апартамент

# 249
  • София
Добро утро!

Дея, мерси за поздравите! Появявай се по-често тук!

Раче, какъв ви е фотоапарата? Много хубав пират имаш, гледам, че и мацките са го награбили  Mr. Green! И пантофите са му много хубави, казвай от къде са  Mr. Green

Имам не хубави новини за Ели и Маги - Магито в четвъртък пак ще я оперират. Има нови кистички, така, че пак същата операция. Щеше ми се Ели да каже, че ще е по лека, затова я питах, но тя каза - не, пак същото ще е. Обещах да организирам зверско палцестискане за утре и знам, че всички ще се присъединим.

# 250
НЕЕЕ Sad
Ще стискаме Hug Hug

# 251
Cry Cry Cry

Данче, Деска, ако се чуете с Ели - предайте й, че сме с тях, милите!

Praynig Praynig Praynig

Раче, голяма веселба! А Емо с тези мигли.... как няма да има обожателки!
Heart Eyes

# 252
  • София
Милите Ели и Маги  ooooh!: Praynig Hug. Ще мина да запаля една свещичка за здравето на Магинцето.

Данче, апарата ни е Олимпус, но не го препоръчвам на никого, защото прави клипове без звук. #Cussing out  Снимките ги докарва хубави, но си зависи и от фотографа. Снимките в градината са правени от възпитателка на Емо.
Пантофите са си нашенски от магазинче на Дондуков. Взех ги за 11лв преди месец.

Енви, веселбата е била след това във физкултурния салон, където са събрали 4-те групи и са танцували и пели, но от там снимков мат'риал няма. А е имало и неконтролирано хапване на сладки неща. Вечерта ми "похвалиха" Емо, че измислил ново забавление - да бяга и да се търкаля по земята  и така е успял да събори едно детенце и е имало рев и сополи.  Embarassed Вечерта се извинил мъжът ми на таткото на детето и дано Емо пак не го прихванат лудите, че да берем скоро срам.

От няколко дни Емо ми разказва по-подробно как е минало в детската градина и си признава най-чистосърдечно като е бил наказан. Единият ден според думите му бил счупил играчка, а в останалите случаи не е искал да си стои на столчето докато госпожата се е опитвала да им обясни нещо. Вчера беше доволен, защото Иви (госпожата) му била приятелка, т.е. не го е наказвала през целия ден  Mr. Green.

# 253
  • София
Добро утро!
Пленума  пак за Усоето ли? За 5 и 6 юни? Аз да взема да се запиша, пък дали ще можем да дойдем и с кого...ще се разбере в последствие.
1. Раче - двойна стая - 2 нощувки - 5 и 6 юни
3. Екс-Ани - двойна
9. Катя - апартамент
11. Аги - двойна стая
12. Яна - двойна стая
15. Дея - двойна/апартамент
16. Вени - апартамент

Матей е болен от понеделник, когато вдигна 39 и ...и до снощи не е падал под 38 градуса. Нощес окончателно я свали, но сега пък текна пак хремата. В  опнеделник като вдигна се беше и изпъпчил по лицето, че заподозряхме скарлатина, но направихме бърз тест в Цибалаб и се оказа, че не скарлатина. Сега е супер кисел, ама спа много неспокойно и се въртеше само, та и аз не съм спала като хората вече две нощи - предната заради температурата, тая заради това въртене.

# 254
  • Русе
Чак не го вярвам за Маги!  Cry Cry Cry Praynig Praynig Praynig
Бабълче, кураж и много сили! Hug Hug Hug

Смини, как е майчето? Praynig

Раче, страхотен пирата! Heart Eyes

Халапела, прекрасни снежни снимки! Grinning

Дея, къде се губиш? Hug

Тина, и аз все преживявам такива дилеми със следобедния сън  Rolling Eyes - първо с Преслав, сега и с Диди. Ще я натискам да спи докато навърши три, и после - ако иска (с Преслав така процедирах). Неприятното е като не успеят да го накарат да спи в ДГ и пречи на другите деца. Tired
Това е, което харесвам в ДГ на запад - че децата не спят там и могат да им измислят по-смислени занимания (кофти е само за поспаланковците  Wink). Моите определено нямат нужда от този сън. Единственият резултат е, че вечер не щат да заспиват. Twisted Evil

На юлчето "телешката кърма" - Joy hahaha Joy, ама звучи много вкусно, особено недюканския вариант. Wink Последно като взех такваз "кърма" Mr. Green, правих на Татянка, чили кон карне-то, и то вкусно стана.  chef

Болните, оздравявайте вече! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт