Темата на АПРИЛчетата

• 12 049
  • 301
  •   1
Отговори

АПРИЛСКАТА БАНДА     

13.03 Рая на   jenny_K, София
19.03 Маргарита на buble, София
25.03 Екатерина на Пипилотка, В. Търново
26.03 Тони с братче Димитър на Чаено момиче, София     
         Вяра  на Сабина, София
28.03 Калоян на desi, София       
31.03 Невена на Мецанка, София     
         Христо  на ~Цвети~, Асеновград                             
01.04 Ана-Мариа на x_diabet_mama, София
         Матей, със сестра Лора, на Вени*, София
03.04 Ивайло, с брат Даниел на 1 г., на юл4е, София/Пловдив
04.04 Пламен, с брат Димитър на 5 г., на Катя (Сливен)   
         Симона на Cherepahova, София
         Реа на ramama, София
06.04 Инес, с брат Аксел на 6 г., на halapela, Попово
         Николай на Красе, Варна
07.04 Давид на Beauty, Русе   
10.04 Емил на ra4e, София
         Теодор  на Роди, Варна
        Митко, с брат Петър на 6 г., на jd
11.04 Ивайло на Rossi, София
         Даниел  на Бубка, USA/Пловдив
         Калоян, със сестра Десислава на 1 г., на Mum   
12.04 Мадлен на elima, София
         Алекса, с брат Криси на 1 г., на missZ, Варна
         Александър на didi_demi, Добрич
13.04 Александър на Смин, Варна
          Росен на Veniand, София
15.04 Соня, с братче Владимир, на renni79, София
16.04 Милена на Tatjana, Германия
         Димитрина  на galiabalq, Благоевград
          Кристиян на deni 81, Димитровград
17.04 Станимир  на Данче-Калпазанче, София
         Тони   на skarlet#, София
18.04 Дея-Мария    на Дея, Карнобат, чакат бебе!
        Валентин    на Ренката, София   
19.04 Ема на Mayflower, София, чакат бебе!         
20.04 Александър на Петето, София
         Йоан, с брат Люси, на Леси, В.Търново/Г. Оряховица
         Станислав, със сестра Калина на 9 г., на aneliz, София
21.04 Анжела на Мирела, София
         Йоана на Pa-pa, Las Vegas
22.04 Мария    на Zarka, USA, NY   
        Стилян    на Nadeto, София, чакат бебе!
23.04 Велина, с брат Петър на 6 г., на envia, Хасково
         Диляна, с брат Преслав на 4 г., на Иленка, Русе
26.04 Асен и Кристиан на jinjer_78, Благоевград
27.04 Скарлет-Елизабет на Rina, UK
         Юлиан   на Ваня, София/Бургас
Heart Eyes Heart Eyes

# 1
Не ми хрумна по-добро заглавие  Blush
Ако някой има предложение за заглавие, да го дава, мога май да редактирам засега.

# 2
 Hug Харесва ми така озаглавена нашата тема, много даже, Юлче, благодаря   bouquet

Енви, Честит Рожден ден на Пепи! Желая му много здраве и хубаво детство с много усмивки  Hug Tada

Ванче, със закъснение да ти отогворя - с продажба на недвижими имоти на чужденци, с това се занимаваме, но в този сектор кризата е най-жестока Confused

Бубс, най-най-хубавата новина е това  Hug Пожелавам ти хубави 9 месеца (тоест оставащи 6)  bouquet

Този път няма да  се включвам към поръчката за подаръците, затрупани сме, 2 коша и половина си имаме, ужасена съм и идея нямам какво да й купим за рождения ден.

# 3
Аз ще купувам само дрехи  Crossing Arms

# 4
  • Русе
Юлче, екстра си е темата - няма да умрем без рими! Peace

А, енви, вчера скромно беше - заведохме ги с Диди и едно приятелско момченце на детски клуб да се набесуват, хапнахме пица и дадохме дребни подаръци. Едния - сглобяем скелет на диназавър от дърво, който върви с водни боички и се оцветява накрая - ей, до 11ч. клепаха с Диди, не мога да ги накарам да си легнат... Tired Утре ще е голямото плюскане с пържолите и по-големите подаръци.  Mr. Green
Бе, нещо не ми изглежда много щастлив Преслав напоследък  Rolling Eyes, и естествено ние сме виновни, че все е овикан и одюкан,... ма, опасно човече е  Twisted Evil - целта му в живота е да дразни Диди - непрекъснато и за всичко, пък тя пада лигличка и реве за щяло и не щяло... или му налита да го бие. И доста често ги разделяме по баби, че да има мир вкъщи. Sad Почвам да се притеснявам, че ще го "скършим" нещо това дете... и хем искам да го оставя да си палува, хем не се търпи и трябва да се налага "дисциплина". Tired

Ренка, много готЕн тоз Валски  Laughing, и Преслав изкара един такъв дълъг период на "нечуване"... и най-мазохистично се правше на глух, с ясното съзнание, че ушите, дето не чуват, рискуват да бъдат издърпани. Twisted Evil

# 5
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден на порастналия Пепи! Да е всеотдаен батко, да е винаги усмихнат, весел и добър!

Енви,честито ти пораснало момче! Весел празники на теб!!!

# 6
О, Иленко, извинявай, със закъснение честит рожден ден на Преслав  Hug Hug Hug Да ви е здрав, по-послушен и много усмихнат  Hug

юлче, и аз така, само дрехи ще й подарим, може и някоя книга.

Снощи да ви разкажа Яна какво ми каза -  мамо аз съм никой, като порасна голяма няма да стана нищо, за рождения ми ден не искам нищо, защото аз съм никой Confused Много странно ми стана, хем знам, че е някаква нейна измишлъотина, хем ми беше мъчно, че го казва.

# 7
Милото чувствително Янче.  Hug

Иленко, твойте терзания ми напомниха за думите на свекър ми онзи ден, че ако не можем да намерим златната среда във възпитанието май по-добре по-меко да го караме. Пък истината е, че аз в двете крайности изпадам, или съм много търпелива, или като ми избие ставам истеричка.

# 8
 Енви, Честит рожден ден на Пепи! Да е жив и здрав и много да ви радва! smile3525
Минавам през форума на бързичко. Утре съм един ден отпуск преди сватбата, за да имам време да отпочина, да си доприготвя нещата, за да съм кума на ниво Mr. Green
Стискайте палци всичко да мине без издънки!

# 9
4естит рожден ден, Пепи   bouquet Желая ти все такова Щастливо детство пълно с хубави мигове и весели игри  Hug Енви, да ви е жив и zдрав и само да ви радва  Hug Весел праzник  Hug

При нас сноЩи пак такъв сняг натрупа, не е истина, много е дълга таzи zима  Rolling Eyes 

И аz не zнам какво да подарявам. Търся хубава настолна игра но все оЩе ниЩо не ми е грабнало окото. Ина4е...не zнам. Лего не оби4а кой zнае колко, Плеймобил има zасега достатъ4но, с кукли не играе, може един нов пъzел да й вzема, но ина4е?  newsm78

# 10

Енви, честит празник!Да ти е живо  и здраво момчето! Hug

Мойте наистина много си приличат, но да ви кажа - главно в очите, а те създават цялостното излъчване на лицето, затова така ви се струва!

# 11
Честит празник на Пепи! Много усмивки и незабравимо детство!

Енви, честит празник и на теб. Много да се гордееш с детето си

# 12
Аууу, Аги, верно ли това са и двете ти деца? Колко много си приличат!

Честит празник на Пепи, да е здрав и много умен!

# 13
  • Варна
Айде пльос и аз у  новата тема  Hug

# 14
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Пепи!

Общи условия

Активация на акаунт