Темата на АПРИЛчетата

• 12 033
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
  • София
 Татянке, на това не мога да му запомня заглавието, камо ли да го сготвя #Crazy

# 46
 Laughing  Много е лесно. ВzимаШ месото, намажеШ го с прясно сирене (тип Филаделфия) и слагаШ пресен босилек (листа) върху сиренето. НавиваШ ги. Запържат се на висок огън от вси4ките страни, добавяШ телеШки бульон и пасирани домати от тетрапак и оставяШ на бавен огън zа 10тина минути. ДобавяШ каперсите и готово  Wink

Хайде като съм zапо4нала, да давам и рецептата zа талятеле с рукола и суШени домати.
400гр талятеле (не много Широки) се сварят.
Една връzка рукола се накълца. 8 суШени домата съЩо. Руколата и доматите се смесват с 3 с.л. zехтин и се добавя 30гр. настръган пармеzан и 1 скилидка 4есън. Сварените талятеле се смесват веднага с таzи смес. 125гр моцарела се наряzват на куб4ета и се добавят.   chef

# 47
Иленко, Честит рожден ден , мила!Много обич, много любов, много здраве на всички покрай теб, никакви грижи!

Честит празник на всички!

Аз май изпускам букви, че зарязах вече.
Татянка, утр ще се върна да и прочета рецептите , че и речник ми трябв за тях Mr. Green

# 48
  • София
Иленко, честит празник и много обич и разбирателство в семейството!

# 49
  • Варна
Иленка, Честит рожден ден! Да жива и здрава, малко ядосвана и много обичана  bouquet

Честит празник на влюбени и опиянени!
Аз явно не съм нито от едното нито от другот. Моето говедо, направо се изгаври, но не ми се приказва....

# 50
  • София
Красе, стига бе! Кое говедо визираш?

# 51
Добро утро от мен.

Надявам се ,че добре сте си  изкарали вчерашните празници .

Мъжът ми беше на работа до тази сутрин , така че не сме празнували, но ще наваксаме. Тази седмица имаме годишнина и се надявам да го отпразнуваме подобаващо . Викнах баба ми на гости и си направихме спагетки. Тази сутрин пък като примерна домакиня  Rolling Eyes за пръв път в живота си  месих мекици под зоркото око на баба ми. Е, друго си е да са си домашни. Лошото е , че вече съм + 10 кг  Crazy.

Бабъл, много ми е мъчно, дано днес вече Маги не вдига температура  Praynig.

# 52
Добро утро, мили момичета  Hug

Честит рожден ден на двамата батковци  Heart Eyes Да са живи и здрави, винаги усмихнати, да слушкат мама и тати, а детството им да е най-безгрижното и щастливо  Hug

Честит рожден ден, Иленка   bouquet Да си все така прекрасна, винаги влюбена и обичана, много уважавана и щастлива!

Честит празник на всички влюбени в живота и виното  Wink

Честит празник на Вальо с огромно закъснение /10.02./  Heart Eyes Да има само весели игри и усмивки в живота му.

Момичета, не съм влизала скоро, затова ще пиша само отгоре-отгоре. Тези дни имах изпити, надявам се последните за този семестър. Стенли беше с температура от миналия петък чак до сряда, както Бабълчето е писала висока и не спада  ooooh! Вече е по-добре, но в сряда като му избиха ситни пъпки по цялото тяло и вече бях 90 % сигурна, че е шарка, особено след тази Т   Tired Не мога да ви опиша какво преживях до сутринта, но нашия доктор каза, че може и да е скарлатина, но може и да не е, като краен резултат изписа АБ  Shocked Не му го дадох, а отидохме на частен лекар и там човека го огледа доста обстойно и ми обясни от какво е обрива, че категорично не е шарка и така. В четвъртък мъжа ми забеляза леко подуто на коремчето му до пацата и в петък лекаря ни каза, че има херния и трябва да се оперира  Cry Ще отида за второ мнение тази седмица и силно се надявам да е грешка, но ако не е ще ходим в Пирогов. Кой беше минал по този път, ще съм благодарна да ми пише на лични.
От понеделник вече не съм на работа, ще остана с него вкъщи да се гледаме, че сега много трябва да го пазим, а в яслата едва ли някой ще го пази.

Това е момичета от мен за сега, надявам се да имате един топъл и спокоен ден  Hug

Май съм изпуснала някоя хубава новина от Бубка  Wink  Честито, дано да имаш една лека и прекрасна бременност   bouquet

Утре съм на лекар и ще видим кво прави нашия бебок и дали ще ни се разкрие вече  Whistling

Тинче, как е коремчето, рита ли? Покажи снимка да те видя  Grinning

Някой знае ли какво става с Дея?

# 53
Наде, дано всичко със Стенли да е наред!  Hug

# 54
  • София
Наденце, изтръпнах, дано да се окаже грешка! Стискам палци! Hug Praynig

# 55
НАденце, дано всичко е наред!

# 56
Наде  Hug присъединявам се към палцестискането  Praynig

# 57
Много ви благодаря  Hug

# 58
  • Варна
Красе, стига бе! Кое говедо визираш?
Мъжо, разбира се! Малкият е в друга категория, той не може толкова да ме ядоса...

Наде, дано се размините и всичко да е ок!

# 59
  • София
Хей, момичета, добро утро и хубава седмица на всички!

Да спадат телесните температури /под 37 градуса/, външните да се вдигнат поне над 2-3-4-5 градуса, да спадат подутини, ечемици и всякакви такива, да се вдига настроението и да се множат положителните емоции! Казах!

На мен ми е счупен хатъра тези дни затова не се разписвам тук. Надявам се, понеделник, да потръгне вече по на хубаво.

По Нова тв започва "На кафе" и така ми се иска да си остана вкъщи и да го гледам.... пфуууу, това е единственото предаване, което да ми харесва от както е почнало. Но уви, трябва да ставам да започна опаковането, дано за 20 мин успея да накатя блузите и чорапогащниците  Confused Mr. Green
А, Ст има РД днес, празнуване пак не се предвижда, но поне едно тортичка ще взема довечера.

Общи условия

Активация на акаунт