Темата на АПРИЛчетата

• 12 031
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
Ели, zа това мемори не zнам, но картите от меморито на Равенсбургер са от мн. дебел картон  Peace

# 31
Леле, Бабълски, какъв кошмар пак за теб? Каква е тази страхотия? дано вече всичко е приключило за Маги, че и за теб Hug

Татянче, луканка ли ти се хапва Mr. Green?

Трудна задача с тези подаръци Thinking, играчки не искам, че ги ринем с лопатата и ми бактиса. за РД на малкия половината, които получи бяха счупени на самия ден (много деца имаше), така и не разбрах коя част от къде беше после, не съм си правила и труд, беше един ужас. Дрехи има бол също, ми то какво остава друго?

# 32
  • София
Добро утро!

Пожелавам на всички ви да бъдете винаги влюбени и да се чувствате винаги обичани! Нека любовта никога не напусне вашите домове.

# 33
  • София
Честит празник на любовта и виното момичета! Наздраве с чаша червено вино!  Heart

# 34
Защото виното не може без пържолки и мезета:

И поздрав от мен за всички влюбени:

# 35
С много голямо закъснение да честитя на Преслав и Пепи рождените дни. Пожелавам им да са много щастливи, здрави и послушни.

Честит празник на всички влюбени.
Гледам юлчето сложила основното и пиенето, аз ще взема да сложа десерта Simple Smile

# 36
  • Русе
Ам' аз какво да сложа? Crossing Arms Wink

По това времеееее... да е кафенце и торта, че одъртяФ...  newsm27  Mr. Green
, гарнирани с малко настроение:
http://www.youtube.com/watch?v=xi20Si3jRIo

Весели празници на любовта и виното, момичета! lovekiss

Бабълче, как е положението? Praynig

# 37
  • 2 етажа над тавана
Честит празник , момичета, на опиянените от любов и на почитателите на виното!  bouquet

При нас положението няма особена промяна, снощи пак Т, тая сутрин стана с 39,3 градуса, към 3 часа следобяд пак взе да вдига, не знам вече какво да си мисля, а пък нищо друго й няма, самогърлото е супер леко зачелвено, но даже и кашлица няма. Сутринта й дадох хексалгин, одеве дадох Нурофен. От лекарствата смъква, няма Т няколко часа и пак вдига. Tired Ето например сутринта - към9,30 съм й дала хексалгина, до към 10 вече беше доста посвалила и после все съм я мерила през 15-30 минути - нормална Т си имаше, даже не беше близо до 37 и към 3 часа почна да вдига.

Какъв интервал трябва да има между даването на хексалгина и друго температуропонижаващо - панадол или нурофен примерно? newsm78

То вече едното мерене на Т стана истинска драма и стрес за детето. Sad

Мразя всякакви вируси от дъното на душата си, честно ви казвам вече - ненавиждам ги #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Айде пак бягам да меря Т Confused

# 38
4 часа, бабълче, а от парацетамол до парацетамол - 8 часа.

# 39
МИЛА ИЛЕНКО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
БЪДИ ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА И ПОЗИТИВНА!!!!
БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА!!!!!

МИЛИ МОМИЧЕТА, ОБИЧАЙТЕ СЕ МНОГО!
ОПИЯНЕНИ ОТ КРАСОТАТА И МАГИЯТА НА ЛЮБОВТА!

# 40

Иленке, честит рожден ден! Желая ти щастие и любов в големи дози!

Днес дадох ето тазичаст на коледния подарък (при нас раздаването е леко отложено във времето  Mr. Green ). Не сте виждали такава радост.

# 41
  • София
Иленке, ЧРД! Бъди здрава и щастлива!Много да те радват всички вкъщи и близките ти!   bouquet

Честит празник на всички опиянени-кой от любов, кой от друго.....

Юлче, много са готини тези. тук няма ли ги? Ако не да поръчам такива за наш Топчо.

Бабъл
,  знам че от Нурофен до нурофен трябва да има 8 часа разлика. иначе давай като вдигне , какво да правиш. Много висока Т. вдига и предполагам, че ще спре изведнъж, а не постепенно. пожелавам да стане скоро.

Айде изчезвам, че ще храня бебе и имам да готвя дробчета с разни гарнитури.. нещо не можем да се разберем с мъжа ми какво вино върви на дробчетата-аз кавам червено, той-бяло. всеки ще си пие от неговото. Crossing Arms

# 42
ИЛЬЕНКО, МИЛА,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
С НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ДА СИ ЗДРАВА, ОБИЧАНА И УВАЖАВАНА ДАМА И МАМА!

Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТО И НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!
 Hug Heart Eyes Hug

# 43
  • София
Иленка, сладкишче, честит рожден ден! От сърце ти желая всичко най-хубаво! Весел празник!                                bouquet    Hug    bouquet

# 44
4естит рожден ден, Иленке  Hug Желая ти много сбъднати ме4ти  Hug  Heart Eyes

4естит праzник, моми4ета  Hug

Рени, права си, към дроб4ета върви 4ервено вино  Peace  Ние дове4ера Ще ядем руло от говеждо с прясно сирене и пресен босилек в доматен сос с каперси  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт