В този сайт, от който ще поръчвате, има ли дрехи или са само играчки?
, аз имам по-голям брат.
.
, иди ги разпитвай след туй кой е виновен...
(щото и двамата послъгват 

До обяд нямаше никаква Т, най-много до 36,8 стигна и бях взела да се успокоявам, че вече е отминало и към 13,30 за 5 минути вдигна 39,3 и почна да й посиняват ръцете и устните й станаха сини, ръцете й ледени, а главата и гори. Дадох хексалгин и почнах да меря през5 минути, ама пустата Т не спада, а продължава да се качва и като стигна 39,7 майка вече звъни в бърза помощ. Да, ама познайте - от там казват, че те нямали педиатър да си я водим на преглед в поликлиниката. През това време Т вече беше 40. Изстреляхме се в поликлиниката с едно такси, там на регистратура обясняваш , а тъпанарката ти вика - Ами сега има дежурни лекари в 1,2 и 3-ти кабинет, стойте и чакайте. Издивях ви казвам
Идеше ми да ги
Майка изтърча до 3-я етаж да порвери една друга лекарка дали случайно е там, върнахме я жената от вратата, но поне ни обърна внимание. Накупила съм един куп лекарства, следобяд нещата бяха що-годе по-спокойни, след като едвам я преборихме с майка да й сложим свещичка еферелган, и вечерта пак се почна с високата Т и айде пак хексалгин и оцетените кърпи почнахме. Смъкнахме я лека-полека Т , та поне през нощта беше по-спокойно. Надявам се това да е било и вече да не вдига Т. Лекарката каза, че той тоя вирус си бил във въздуха из града.

СъЩо така се zамислям zа неЩо zа градината. В тоzи ред на мисли, в4ера видях една дървена къЩа zа игра zа градината zа скромните 1.750?
Ина4е детето от 2 дни каzва 4е искала пиратски кораб, в който да се ка4ат фермерите на Плаймобил, да отиШли на по4ивка

! Това с фелдшерите е самата истина, за съжаление.