Темата на АПРИЛчетата

• 12 034
  • 301
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Запис, както се казва.
В този сайт, от който ще поръчвате, има ли дрехи или са само играчки?

# 16
Има и дрехи, и обувки, и мебели, и стол4ета zа кола, и коли4ки, и.....а бе вси4ко  Crazy

# 17
Честит Рожден Ден на патерица на батковците Преслав и Пепи! Да растат здрави и силни и да са защитници на малките си сестрички!
Иленка, ще дойде и този момент, вервай ми  Wink, аз имам по-голям брат.

aneliz, приятно кумуване и да пуснеш снимки!

Смин, отговарям ти от предната тема - аз съм от Видин, мъжа е от София.

Аги, и аз да ахна, ти сигурна ли си, че не си сложила 2 бебешки снимки на Тони?!?
Пу-пу, страхотни юнаци!

# 18
  • Русе
Добро утро!

Зарка, ама ти верно много се разписа напоследък  Laughing Hug.
Уф, той Преслав не е лош батко (Диди щеше да е много по-лоша кака, защото налита да хапе и бие, а той никога не е отвръщал... или заплашвал физически), обаче много обича издалече да я манипулира и дразни, подшушва й на ухото каква беля да свърши, и тя понеже е изпълнителна, моменталически я сколасва, после идва да я обади и гледа сеир...  smile3533, иди ги разпитвай след туй кой е виновен... ooooh! (щото и двамата послъгват  Twisted Evil).

aneliz, стискаме палци - голям купон да заформите и всичко да мине по мед и масло (въпреки дребните неудобства в последния момент)! thumbsup

Весел Петък 13-ти на всички! Laughing

# 19
  • София
Добро утро!

Нищо интересно при нас, освен че днес ще ходя на фризьор. Simple Smile

Юлче, на какво се дължи този твой подпис???

Аз съм избрала подарък на Соня - една количка за покупки,която има нещо като кантарче или компютър, където натискаш продуктите и писука. Но може и да не е това, защото утре сме на един рожден ден и рожденика ще получи колело от компанията и тя като чу каза, че и тя иска колело за рождения ден. та ще видим. А и аква дудъла го мисля.

Преди 2-3 дена и преглеждах дрехите за лятото-еми засега нищо няма да купувам, защото има 100 фанелки и потници, поли и къси панталини. Трябват ни единстрвено маратонки и пролетно яке.

Хубав петък на всички!

# 20
МОмичета, от няколко дни имам разни проблеми с Иво (нещо имаме проблеми с комуникацията) и търсех подходяща статия да прочета. Вижте какво намерих за кризата на третата година (между 2 и 4 години):
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=194769

# 21
  • София
Здравейте петъчно!

Ние пък вече нямаме проблем с големите количества играчки, след погрома, който спретнаха 5-имата разрушители на имения ден на Валски. Половината ни играчки заминават на боклука и ще се освободи доста място за новите от РД-то.  Mr. Green Счупили са дори такива неща, като кубчета от голямото ни лего и железни колички, което направо ни изуми! А една кикотеща Баба Яга, как е пострадала милата от малките садисти - цялата са я изкормили.  ooooh!

Тази сутрин Вальо каза думичката "далавера" и аз го попитах, дали знае какво е това, а той каза, че е "Паричките на тати да отидат при мама". Вече много ми харесва тая дума!  Mr. Green

Юлче
, и при нас комуникацията тази седмица никаква я няма, аз се оплаках вече. Да не е някаква крива фаза на луната?!  Wink

Хайде, леко да минава днешния ден и уикенда да е весел и празничен!
И да не забравите да подсигурите за утре винце и секси бельо!  Laughing

# 22
  • 2 етажа над тавана
Здравейте и от мен в петък.

Маги днес е добре засега, с много ниска Т, дано вече е отминало че вчера какъв ужас преживях само аз си знам. Tired До обяд нямаше никаква Т, най-много до 36,8 стигна и бях взела да се успокоявам, че вече е отминало и към 13,30 за 5 минути вдигна 39,3 и почна да й посиняват ръцете и устните й станаха сини, ръцете й ледени, а главата и гори. Дадох хексалгин и почнах да меря през5 минути, ама пустата Т не спада, а продължава да се качва и като стигна 39,7 майка вече звъни в бърза помощ. Да, ама познайте - от там казват, че те нямали педиатър да си я водим на преглед в поликлиниката. През това време Т вече беше 40. Изстреляхме се в поликлиниката с едно такси, там на регистратура обясняваш , а тъпанарката ти вика - Ами сега има дежурни лекари в 1,2 и 3-ти кабинет, стойте и чакайте. Издивях ви казвам #Cussing out Идеше ми да ги  #2gunfire Майка изтърча до 3-я етаж да порвери една друга лекарка дали случайно е там, върнахме я жената от вратата, но поне ни обърна внимание. Накупила съм един куп лекарства, следобяд нещата бяха що-годе по-спокойни, след като едвам я преборихме с майка да й сложим свещичка еферелган, и вечерта пак се почна с високата Т и айде пак хексалгин и оцетените кърпи почнахме. Смъкнахме я лека-полека Т , та поне през нощта беше по-спокойно. Надявам се това да е било и вече да не вдига Т. Лекарката каза, че той тоя вирус си бил във въздуха из града.

След малко ще тръгваме до поликлиниката за преглед и ако мога после ще се включа да пиша.

Това, че няма педиатър към бърза помощ направо ме втрещи, в бърза помощ били фелдшери почти всички, не знам доколко въобще това е в реда на нещата. Но в тая държава просто вече всичко може да се очаква. Tired

Лек ден засега от мен. Hug

# 23
Ели, ужас  Shocked  дано това да е било  и да е добре от сега нататък  Praynig

Аz сънувах големи глупости сноЩи. Върхът беШе как баЩа ми идвал на гости с една нова луканка, със светло zелен етикет, с вкус на ябълка и 4или  ooooh!  ooooh!  ooooh!

Рени и аz се zамислих zа каса и кантар zа Милена, но нямам грам идея дали Ще й бъде интересно  Thinking  СъЩо така се zамислям zа неЩо zа градината. В тоzи ред на мисли, в4ера видях една дървена къЩа zа игра zа градината zа скромните 1.750?  Crazy  Crazy  Crazy  Ина4е детето от 2 дни каzва 4е искала пиратски кораб, в който да се ка4ат фермерите на Плаймобил, да отиШли на по4ивка  Laughing

Такава далавера вярно е готина  Laughing

# 24
Ели, милата, отлично знам какво си преживяла. 2 пъти сме викали бърза помощ заради Яна, дойдоха педиатри и двата пъти, но толкова некомпетентни лекари не бях виждала. Втория път даже такива ми ги наговорихе, изкараха Яна болна от какво ли не. 
Съжалявам, че е трябвало да преживееш това, дано Маги  бързо се оправи  Hug

юлче, мерси за инфото - ето тук греша аз ->  "След бурята
Не предъвквайте случката и не поучавайте малкото, не настоявайте да се извини или да признае, че е сгрешило. И не раздавайте каквито и да било наказания. Вашето дете е преживяло и без това достатъчно, а не е сторило нищо лошо…"

Снощи например половин час я карах да се извини и да каже, че така не се прави....но никакъв резултат нямаше.

Това също ми хареса -> "не обръщайте внимание. Често най-доброто действие е липсата на действие. Този подход, определян от специалистите като ‘метод за потушаване’, е особено ефикасен, когато исканията са напълно скандални и особено ако подозирате, че това му е напълно ясно. Продължете да си вършите работата и да му покажете, че  не давате пет пари за сцената. Не използвайте този ‘ни чул ни видял’подход , ако детето е особено чуствително, преживява труден период или стрес… по-добре се старайте да го утешавате".
И това не мога да го правя -  седя, стискам зъби, правя се, че не забелязвам истериите й , обаче в един момент подивявам и викам като гламава Sad
Имам още да се уча явно.

О Ренка, Валката страшни лафове пуска, сладур  Laughing

# 25
Аз продължавам, да не съм в кондиция Confused, но да кажа, каквото мислех:

Юлче, заглавието много ме кефи! Grinning

Иленка, да, това да не се "прекърши" баткото ми е било/е на дневен ред... Сложно е, но още преди да се роди Велинката, си го бяхме поставили за цел - душевният му комфорт, като си го знам чувствителния. Не казвам, че сме успяли, но категорично си налагам да им се карам и радвам поравно, дори и да не са заслужили по равно. Rolling Eyes

ЕлиHug ! Това с фелдшерите е самата истина, за съжаление. Close

Още веднъж да благодаря за честитките!  Hug
Петърчо не може, да се оправдава вече, че му липсват първите седем, пък майка му и баща му, да берат срама, какви са ги свършили през тия седем! Mr. Green

# 26
"Мамо, искам котенце"
"Аха, и как Ще го нари4аШ?"
"Ку4е"

ooooh!

# 27
# 28
  • 2 етажа над тавана
Жени, не преживяй тая дъФка, ми пиши как сте Laughing

Аз да си кажа - отидохме до лекарката, всичко ни беше на 6, ама като си тръгнахме от там и Маги докато се приберем пак вдигна 39,3 Т. Свалихме я тоя път доста по-лесно и бързо. Дано не вдига довечера, че вече не ми останаха сили.

Иначе за поръчката - ще искам едно ей такова http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1602945 а ако харесам още нещо ще споделя и за него.
И да питам - това виждам че са 48 карти май, но от какво са направени, дали не са много меки от хартия, от типа на черния петър, че ако са такива Маги ще им види сметката за 2 секунди - http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1726012

Ох, айде пак бягам да давам вахта Grinning

# 29
  • София
Ели, това е добра новина, дано е за последно.

Общи условия

Активация на акаунт