Темата на АПРИЛчетата

• 12 035
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Добро утро и добра нова седмица! Hug

Наде, миличка  spoko, как ли ти се е свила душата  Tired. Дано се размине и всичко да е наред вече с карасавеца! Praynig

Благодаря за поздрвите, скъпи ми девойки! Hug А, за сюрприза на Данчето, нямам думи! Kissing Heart
Голяма си душа, да знаеш (хеле пък, като ти е скършено Rolling Eyes) Надявам се да сте си отпразнували подобаващо в събота!
Да ти е жив и здрав рожденика, за да те боготвори и да те глези!  bouquet
Как се оправяш с мъж Водолей, не знам  Wink - аз нещо хич не "меля" със себеподобни, сигурно не бих се понесла дълго време  hahaha
Оправихте ли ечемика? Rolling Eyes

Е, спорна седмца от мен - да оздравяват всички и да влизат в кондиция (енви, ти защо се оплака?) Hug

# 61
  • София
Енви, ти си траеше като попитах за рожденика и аз пропуснах да ви честитя празника на Пепи  Embarassed. Да ви е жив и здрав порасналия батко, много да ви радва и слуша.

Честито на патерица и на мама Иленка. Бъди здрава, обичана и щастлива!

Мила Данче, да ти е жив и здрав рожденика, много да те обича и да не те ядосва! Наздраве!

Ели, Наде и всички болнички - имате голямо палцестискане от мен, за да преборите всички неразположения.  Praynig

Кога ще пускаме поръчка, че ей го и февруари изтече... А РД наближават...

Ние през уикенда ходихме до Западния парк и с радост открихме, наличието на чисто нова детска площадка. Оформени са алеи, сложени нови пейки и кошчета. Дано само да оцелее по-дълго за да се порадват дечицата.

Спорна и по-здрава седмица за всички. Hug

# 62
Одеве се изкъпах и се каня да се суша със сушоар. Единствения начин да не ми залепне косата пак за главата е да я суша наобратно, т.е. да застана почти надолу с главата. Заех съответната щрауска поза и малкия фетишист веднага дотича и почна да ме гали по косата - "Ква си фубава! Ква си мека!" За първи път ми прави комплимент  Blush Размазах се. Питах го дали няма предвид каква съм рошава, но не - хубава съм  Blush И мека  Blush
Той е на антибиотик, не можах да го отърва този път.

Данче, честит ти рожденик!

# 63
Наде, стискам палци Hug
Данче, ЧРД на Ст!
Юлче, честит ти комплимент. Да оздравява бързо малкия Дон Жуан.
На мен пък ми казаха , че приличам на вещица Mr. Green После трябваше да ме успокоява де, че Триксите всъщност не са грозни Wink
Друг случай по повод красотата беше:
"Аз грозна ли съм?"
"Не. Кой ти каза, че си грозна?"
"Ами бръмбара"
"Кой бръмбар?"
"Ами бръмбара,  нали съм Палечка"
"За бръмбара може да си грозна, но не и за принца"
Трудно и влизам в ролите вече на тая мойта дъщеря.

# 64
Добър следобед! Grinning

Данче, честит ти Ст.!  bouquet

Наде, дано се размине най-безпроблемно! Praynig

Ильенко, не съм се оплаквала - избягвам го!  Naughty ОК сме! Wink

Раче, благодаря!  Heart Eyes Кажи за карнавала! Party

Велина ми прави комплименти, че и брат си понаучи, ама и аз много им правя.
Сега хит е - "миличко, колко си красивичко!" - от някаква песен е, но не знам от коя.
 Flutter

Спорен завършек на деня и спокойна вечер! Hug

# 65
Дан4е, да ти е 4естит големия Ст. и много да те слуШа   bouquet

Я да питам мамите на моми4енца.....колко голям е интереса йм към мъжките атрибути?  Embarassed
Ние не се крием от Милена, и тия дни докато мъжът ми иzляzал от дуШа, тя първо гледала, гледала и накрая питала, дали можела да пипа  ooooh!  Crazy Пак добре, 4е попита, де  Mr. Green Мъжът ми в Шок каzал "Не, ръцете ти са ледени"  Joy

# 66
Ох, тази Милена и неиния татко Joy

Симона инцидентно е виждала на баща си. Като беше по-малка, май съм разкзвала, че реакцията и беше - татко има ако и не трябва да се завива с хавлията. Сега в яслата вече е разучила всичко и ни чете лекции по анатомия - кой какво има.

В събота имахме гости, приятели с момченце малко по-голямо от Симона. Ех няма такъв кеф. Цяла вечер изкараха в нейната стая, а ние си пиехме пиенето. По едно време ги заварихме голи от кръста на горе да се преслушват с докторския комплект Mr. Green

# 67
  • Русе
Ха-ха, ами "акото" на татко Черепахов? Joy ooooh! Joy - големи са образи Миленка и Бонбонката! hahaha

Диди вече се примири, че няма буба  Crazy - преди се сърдеше и спореше, че има, но вече само отбелязва "тати и бати имат буби, мама и Диди - нямат. Ние като станем момчета, и ние ще имаме буби... hahaha" и повече не я интересува. Преди дори си опъваше "бубата", за да пиша като бати - права. Sick

Дилянката обръща изключително внимание на нови прически, дрехи и прочие - всичко забелязва и коментира, и разпитва кое от къде било. Мама винаги е била "красива" Crazy, но на тати в последно време не одобрява стила на брадата (без мустаците) и каза, че е грозен и да си пусне пак мустаци. Laughing

енви, не че си се оплакала, ама нещо не беше на кеф. Hug

Раче, нагласи ли пирата? Flutter

# 68
  • София
Знаех си, че нещо пропускам. Мерси Енви, че ми напомни за карнавала. Миналата година бях ви подпитвала или само Таничка (не помня вече) за тоя Фашинг. Всяка година в градината го организират към края на февруари и всички - дечицата и персонала в градината се обличат в приказни костюми. Миналата година бяха и украсили цялата градина като приказка, а като видях и госпожите като феи онемях. Децата танцуват и пеят цял ден. През целия ден са облечени с карнавалните костюми. Миналата година Емо беше само от 2-3 дни сам в градината и съответно не се даде да го костюмират. Тази година вече разбира и сам си избра костюма на "стлашния пилат". Примирих се, че няма да има превръзка на окото  Mr. Green. В неделя пожела да се облече като пират и голяма борба падна с татко му... Обещавам да ви пусна снимки само да дойде сряда Joy. Ако искате можете да видите миналогодишния карнавал в градината на снимки. Предупреждавам, че Емо го няма на тях обаче...

Таничка, Емо разпитва всеки познат дали "има чора", след което ако отговори, че няма следва" сигулен ли си, защото тати има"  Mr. Green. Нашият тати е срамежлив и досега Емо не се е уверявал с очите си, но от многото давани положителни отговори от страна на тати, че има "чора" го е приел за вярно.

# 69
По въпроса за пишките не ми се говори, че ще трябва да набия някой ден МЛаден за подкокоросване ("тате има много ляма пичка"  Rolling Eyes )
Иначе Иво винаги е знаел, че мъжете имат пишки и по едно време даже не му се струваше честно, дето аз нямам, как може мама да има такова несъвършенство?!? Ние също нямаме навик да се крием след баня, пък и така много по-лесно се стига до темите за половете и секса, не е като да те изненадат по средата на вечерята с "мамо, аз откъде съм излязъл????  Shocked "

# 70
Иво поне zнае 4е се иzлиzа. Милена ме попита, от къде сме я били купили  Shocked

# 71
  • София
Благодаря за поздравите, момичета, прилежно бяха предадени на рожденника  Heart Eyes

Стаско май не е мн полово ориентиран, защото не му правя впечатление, поне вкъщи. Ст никога не ходи гол /да не казвам и че като заживяхме заедно след баня се обличаше в кухнята  Mr. Green/, пък аз съм бърза в обличането и незнам, май незапецва разликите, но пък той си е смотаничък така, че го приемам за нормално.

Ечемика - почвам от днес да го лекувам с хомеопатия, аз не съм й привърженик, но сега ще пробвам, старателно ще прилагам лечението и ще ви държа в течение. Поизмъчих Жени с уточняващи въпроси, но и Вени ако се включи с някоя препоръка /как най ефективно да давам тези хапченца/ ще съм й мн благодарна  Hug Отивам да доприготвиме вечерята за рожденника - кюфтета  Mr. Green Онзи ден в дискотеката-клуб мезихме бадеми, а Ст въздъхна "Ех ако бяха кюфтета.... "

# 72
  • Варна
Привет, дами!
Ники нищо не различава, кой има пишка, кой няма. На него му е кеф, че той си има и може да си играе с нея Joy
Ние сме сами цяла седмица. Мъжа ми замина на плаване. Първият ден оцеляхме нормално, живи сме, не сме се били. Даже беше доста културен Shocked Да видим по нататък..
В офиса си седя сама и гледам филми. Ако ми даваха и пари, ехеее Mr. Green

# 73
Добро утро!

Да честитя на Иленка рожденния ден...много любов пожелавам Mr. Green  bouquet

А влюбените и зарязалите как изкарахте Wink

Аз честитих по телефона и на мен също.... ама кой празник не се разбра Mr. Green  Така сме ние единия не признава валентинките/защото мама така го е научила/ другия добре, че забравя-моя милост, та да не му пука много  Whistling

Данче и твоя рожденник да ти е честит! Аз също не бих се търпяла май много, та браво на теб де Joy

За "чурчо" виждам говорите - нашия тати и той все се крие, ама го убедих, че не е страшно да го види детето. Наскоро се случи и Теди беше удивен-на тати била много голяма чурата. Таткото порядъчен срам и неудобство. А малкия също така се смя като ряпа. След това все ме сочи, че аз нямам и "Защо нямаш?"  hahaha А ние се къпим двамата понякога и знае мама какво си има, все се хили и следва "мама има големи цицки"....кой ли го е научил #2gunfire

Аз свърших очните, тоя път лека сесия ми се струва....или поне по-лека от предната.

Скарлатината ни подмина и тоя път, само едно беше детенцето което се разболя от групата на Теди в яслата.

Лек ден на всички Hug Отивам да събуждам малкия сънчо Blush

# 74
Добро утро и от мен! ДА продължа серията на Варненските писания  Mr. Green
Данче, да ти е жив и здрав Ст. и много да те слуша и уважава!   bouquet
И на мен биха ми дошли нанагорно много два кухолея на едно място LaughingРоди, защо по телефона сте си честитили  newsm78
Ние на 14ти станахме къъъсно (в петък гости до 2 ч включително и дребоса стоя с нас, щото му беше готино явно) и го заведохме в един детски кът, там хапнахме за обяд, беше мнооого хубаво. Вечерта вкъщи на по чашка червено винце  Heart Eyes
Иначе уикендът беше една черна поредица, надявам се да е било само тогава и да е свършило вече. С няколко думи - в петък след ясла от инат Альо се отскубна от мен на един паркинг и се оказа пред гумите ан една кола. Добре, че човекът караше бавно, а аз бягах бързо  Cry Confused Close Twisted Evil В неделя вечерта пък за секунда се мушна зад мен и пипна ютията. Сега има на лявата длан един мехур, който вчера на яслата е станал голям окло 4 см  Rolling Eyes Та такива работи за "добро утро"  Tired
И ние не се крием от него, също с екъпем заедно, но не езадавал въпроси защо аз нямам чурка  Laughing
Хайде и аз да будя пакостника  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт