Темата на АПРИЛчетата

• 12 057
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро!

Смин, изправи ми косицата за "добро утро". Дано нямате повече такива страшни случки  Praynig А иначе защо така негативно за моята зодийка? Очаквах да е за хомеопатията пък то...  newsm78
В работата мацката, с която работя също е водолейка и като цяло винаги се оказва, че се обграждаме с водолеи, на маса ако сме 4 човека, 3 са водолейци  Mr. Green

# 76
на маса ако сме 4 човека, 3 са водолейци  Mr. Green
Данче, ВОДОлейци или ВИНОлейци? Mr. Green

# 77
  • Русе
Добро утро!
Въх, Смини, голям екшън при вас! ooooh!

Аз пък, никога не съм се сближавала с водолеи  Rolling Eyes, макар че винаги съм ги харесвала много - отдалече  Wink. Веднъж попаднах в компания с една астрономическа близначка (родена същия ден, същата година) - такива искри прехвърчаха, че ако пак я срещна сигурно ще си издерем очите  hahaha (а аз съм много търпелив и миролюбив човек, иначе) - просто ние сме винаги прави, и правотата ни е неопровержима  Whistling (ставаше въпрос с какво да гарнираме едни мекици  Laughing) - затуй вчера писах, че не бих се изтърпяла дълго време, и ми е интересно семействата водолеи как "мелите" заедно. Crazy

Слънчев ден ви желая! Май пак ще вадим шейните... Grinning

# 78
Защо така не пишете вий в тази хубава тема?

# 79
  • София
Аз влизам през 10 минути да видя кой какво е написал, но нещо ме мързи да пиша.  Blush

# 80
Сега и скритят да се отчете, моля.

# 81
аз, аз  Laughing

# 82
Тук съм и аз, ама нещо и мен ме мързи Embarassed и само надничам.
Но така и така съм влезнала да се отчета:
Честит празник на големи патерици Иленкооооооооооооо  bouquetДа си жива и здрава, обичана, желана и мечтана. Heart Eyes Hug
По въпроса за пишките не ми се говори, че ще трябва да набия някой ден МЛаден за подкокоросване ("тате има много ляма пичка"  Rolling Eyes )
Иначе Иво винаги е знаел, че мъжете имат пишки и по едно време даже не му се струваше честно, дето аз нямам, как може мама да има такова несъвършенство?!? Ние също нямаме навик да се крием след баня, пък и така много по-лесно се стига до темите за половете и секса, не е като да те изненадат по средата на вечерята с "мамо, аз откъде съм излязъл????  Shocked "
hahaha JoyТоз Ивчо
Юл споделям ти мнението напълно/както и почти всички твои възгледи Wink/Шапка ти свалям за спокойствието, търпението и обективния поглед в/у нещата Peace
А защо се наложи АБ на Иво?
Раче, весел карнавал утре. Peace
Вие снощи ходихме на преглед пак при док.Преборили сме единия хрип, но от едната страна стои още и ще започнем профилактика и с кортикостероид Confused.Преди градината пак ще трябва да направим профилактичен курс/20 дни/ заради астмата и така...дано го закрепим и се надявам и сезона да спомогне за по-рядкото боледуване на Юл.
Енвииииииииииииии, чакам снимките пък Crossing Arms

# 83
  • Варна
Тя хубава тема, ама пустее Confused
Аз какво да пиша, цял ден се ровя във форума на "Голямото четене" и си мечтая как ще легн апред запалена камина и ще чета книга на спокойствие. Няма стане разбира се, но си мечтая. След малко се прехвърлям он-лайн на Нова и пак ще си мечтая за либоф в "1001 нощи". Така необезпокоявано ще мине и тоз "работен" ден.

# 84
Ванче, дано морският климат му повлияе добре на астмата. Тя на алергична основа ли беше, че не помня  Blush На мен поне морето ми влияе много благотворно на сенната хрема и последиците.
АБ се наложи, защото кашлицата почна да звучи много зле и двата сиропа не помагат за отхрачването (секретите са много жилави, той и сега едва диша, като спи, като лепило са в носа му, а тогава тръгнаха и към дроба, почна да губи глас и да се захласва с един давещ се звук, твсе едно, че дробовете му са  пълни с течност). С две думи в събота вечер с Младен бяхме единодушни, че нещата са зле и ако не почнем сериозно лечение, ще стигнем до пневмония - и без това е много отслабнал от дрисъка, Дани тежи в момента повече от него. Сега вече е доста по-добре, само дето носа му пак почна да кърви от всички промивки и капки за нос. А не мога да го оставя без, защото просто ще спре да диша насън.
Знам че звучи много зле, но всъщност вече е на 50% оздравял, не се притеснявайте за нас. Остава да пресекнем само зелените балони от носовете и на двамата.

# 85
 Hug
И мен ме мързи, ужасно уморено ми е, наливам се с кафе и очите ми се затварят  Tired
нито ми ме пише, нито нищо  Sad

Данче, всичко най-хубаво желая на стасковия татко  Grinning

Искам да питам - какви документи  са необходими за детските - виждам, че от септември не са ми ги изплащали.

# 86

Ванче, я не мързелувай така, амаха  Crossing Arms
Юлче  Hug
Нуни, мисля, че бележки от фирмата за доходите 12 месеца назад, копие на личните карти ( не съм сигурна), копие на акта за раждане на писанка и оригинал за сверка и молба по образец  Peace Това по памет  Mr. Green

Момичета-кокичета, хайде да се организираме полека-лека за Пленумчето  Mr. Green Мястото и датата са уточнени нали? Да видим и колко семейства сме?  Hug
1. Смин (двойна стая)

Давайте - вие сте - да кажем до края на седмциата да се броим  Peace

# 87
Нали се броихме!? До тук стигнахме:

1. Раче - двойна стая
2. Деси - двойна стая
3. Екс-Ани - двойна
4. Юлче - двойна стая
5. Ваня- двойна стая
6. Смин - двойна стая
7. Роси - двойна стая
8. Енви - апартамент
9. Катя - апартамент
10. Ренката - двойна стая
11. Аги - двойна стая
12. Яна - двойна стая
13. Рали,Реа,Руслан - двойна стая

Едва ли новото преброяване ще покаже по-различно, а относно нещо по-конкретно - съм умерен оптимист на този етап.

Wink

# 88
Ох, нямам време да пиша по темите; обаче имам един въпрос:
Мартенички за яслата купуват ли се, какви и кога се дават като са почивни дни?
Да купя само за госпожите и някаква голяма за украса. И да ги дам в петък?

Вие какво ще правите?

# 89
Мне, не купувам и не нося - още повече пък като е почивен ден и след него следват още два почивни! Mr. Green

Ванче, ще пусна снимки, но като намеря време и настроение за това - все има нещо друго за вършене. Wink

Общи условия

Активация на акаунт