Темата на АПРИЛчетата

• 12 060
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
BlushАдашче, мерси. Изключих, че сме се броили. Татянка не я виждам в списъка  Mr. Green Да се обаждаме ли да питаме в Усоето  newsm78

Черепахче, на мен директорката ми обясни, че както и миналата година ще имат тържество седмицата преди 1ви амрт и от там ще им раздадат. Мисля обаче на сестрите и лелките да взема.

# 91
  • Варна
И аз като Енви, не купувам и не нося. Не е толкова от безпаричие, просто ще ми е неудобно да ги дам. Аз още от сега се чудя с какво ще черпим на РД. Миналата година занесох банани и сладки за госпожите. Не искаха торта, само плод за всяко дете. СЕга ми се вижда тъпо, е има още време да умувам.

# 92
Хайде и аз да се разпиша, докато ми съхне лака  newsm56.

Мартеници , носят ми децата , две кутии имам , още от не помня кои години  Grinning, но не мога да кажа , че ми е неприятно.

Красе, много добре ми звучи плод за децата, много мразя това с тортите  Mr. Green, такова мазане пада при по-големите, представям си в детската . Но аз по принцип не си падам по този тип празнувания, даже започнах с чуденката какво да измисля за на Ема. Виж като стане малко по-голяма да си решава както иска, но сега ми се иска да е нещо по-различно  newsm78. Тази година ще е точно на Великден, та няма да мине без сбирка на родата  Rolling Eyes на агнешко , но ще измисля и нещо друго.

Ванче, дано наистина му повлияе добре морския климат  Praynig.

Данче, да ти е жив и здрав Ст .

Стягам се за ФМ, надявам се всичко да е ОК.

# 93
А какво е усещането, ако единици деца не подарят на г-жата!? Wink

Тази година, както се пада - на 04.03. да се подаряват мартеници - ми се вижда нелепо, както и на 09.03. - нещо си за 08.03. - направо на подмазване ми избива... Crossing Arms
Всъщност - улавям се, че се замислям за ДГ евентуално, а за ДЯ - категорично съм ги отписала откъм такива благинки! Naughty

За РД
- твърдо торта, сок и бонбони. На това най-много се радват децата, а и са големи и РД го свързват с торта именно - това е магията. Според мен, де! Wink

Покривам се някъде, че съм много "анти", май... Embarassed

# 94
Здравейте  Hug
Тинче, чакаме те след това да разкажеш как е било  Heart Eyes
Аз мартенички съм взимала само една и то за жената, която ще слезе да го вземе и това е, защото и на него му е много приятно да подарява.
За РД също си мисля, че децата го свързват с тортата и свещичките  Party
Ренката къде се губи, че ми трябва инфо от нея, а и от Джинджър също, че нали и двете минаха по пътя на Пирогов.
Стенлито е добре за сега, не го боли и дано така да остане, но е невъзможно да го накарам да не тича и да не скача  Tired

Това така ме развесели с разликата между мама и тати  hahaha При нас го има също и пада голям смях, "Само мъжете имаме паца, ти си жена и нямаш паца!", след това се почва и разбора между тях двамата "Тати има голяма паца, а аз имам малка паца", след което почва дасе хили като ряпа  Mr. Green Като дойде някой на гости преди имаше навика първо да го пита "Ти имаш ли паца"......

# 95
Адашче, измъъъъъъъъъъъъъъъъък, хич няма да се покриваш  Naughty
Тържеството им ще е на 26ти мисля за 1ви март, та тогава ще им оставя мартенчиките сигурно, но за 8ми март смятам, че ако не е на деня се губи отвсякъде  newsm78
Миналта година ние също занесохме плодове и сок и си е супер като идея, тази година вече е по-голям и иска торта  - та торта и сок ще  бъде  Mr. Green Понеже е през седмицата - мисля след яслата да идем в клубче с 2-3 приятелчета да се надивеят хууубаво, а после съботата и неделята (баш Великден) ще се съберем с нашите - хем РД, хем тати си идва за постоянно  Hug

# 96
  • Boston, MA
...Стягам се за ФМ, надявам се всичко да е ОК.

И аз днес, на видеозон за Даун, стискам палци при теб всичко да е наред!

# 97
OOO, мацки!
Откога не сме се виждали с вас!
За пишки чета, че говорите и си викам няма как да не се намеся. Тони констатира - той имал пишка, тако му имал пишка, мама нямала. Какво каза наскоро...а, на тако пишката била голяма, неговата малка, неговата щяла и тя да стане голяма. А, пипна се миналата седмица и ми вика, че пишката му била станала голяма  Joy Аз пък му казах, че ако се пипа всеки път ще му стане голяма, и че ще е добре все така да констатира големина, особено като стане пубертет - ще му е ценно качество, ма дали е писано ще видим. Най се кефя, че си говорим простотии, но децата са деца и не ни разбират баш hahaha

# 98
  • София
ЧРД на патерички на СТ татко!

Нуни, аз скоро подадох документи. Оказа се, че за Реа съм взимала детски само за първата година. Трябват ти : копие от акт за раждане; свидетелство за семейно положение; докумет за доходите ти през изминалата година. На мен понеже нямах една пълна година на работа ми поискаха копие от трудовия договор и копие от трудовата книжка.

Весела вечер!

# 99
  • 2 етажа над тавана
Привет, мацки.

100 пъти сядам да пиша, но все не стигам  до това - Маги или вдига Т, или ме дърпа да ставам, не можело да седя на компютъра.
Сега се е загледала в Мечо пух и се надявам да мога да си публикувам писанието Crazy

Най-напред - честито на рождениците от изминалите дни, желая много любов и щастие да ги споходи и да не ги напуска здравето. Hug  bouquet

За Усоето - Спас каза, че ще дойдем, но отсега не смея да твърдя нищо на 100 процента, затова няма да се записвам.

Полово Маги не се е осъзнала май още - т.е. не се е интересувала особено от половите разлики, освен че отбелязва наличието на мемета при мен и нея, а гърдите на баща й били бибитки Mr. Green , макар че не сме се крили от нея, къпала се е и с мен, и с баща си, но има време, не ме притеснява.

Бубка и Тинчето ще чакам с нетърпение да кажат какво са им казали на МФ Hug

Наде, за Пирогов ако мога да помогна с нещо - кажи, макар че нашето беше различно newsm78 То дано не ви се налага да стигате до там, де Praynig Hug

Мартениците, букети за 8 март, торта за градината тая година ще ги пропуснем. По принцип мислех за 1 март да занеса една голяма мартеница да им сложат като украса на децата някъде в помещенията, 8 март вече го считам за ден на майката, а не целокупно на жената, така че и тогава госпожите биха се разминали с цветя, още повече че деня е почивен. Пък за РД и аз бих се спряла на тортичка и сокчета, някак тортата ми е свързана с празника.

По повод 8 март - ще правим ли кудкудяк среща newsm78

Иначе при нас какво да кажа - вече сме на АБ от вчера, Т продължава да вдига, утре отивам да пуснем КК, макар че с тия лекарства, дето пие, кой знае какъв бъркоч ще излезе Tired

Болничките да оздравяват, цунки на всички. Hug Heart Eyes

Пак отлитам

# 100
  • София
Мартеници ще занеса, защото преди няколко години продавахме мартеници и имаме един кашон с пластмасови детски и още много от конци. даже в момента соня се е заровила в мартениците и определя коя за кой е.

Как рожден ден без торта? Соня се побърква от кеф някой като има рожден ден и се пее и се духат свещи.
Живот и здраве ще занесем за рождения й ден.

Наде, ти не беше ли вчера на преглед? какво казаха?

# 101
Данче, да ти е здрав Ст, да те гледа и обича и много да ти работи. Дано малчо се оправи бързо.

В темата за чурките не мога да се включа, ама като сте я отворили да питам Бубка. Понеже ни казаха да не пипаме и аз не пипам, предполагам и при вас така, Дани успя ли да се справи сам или му помагахте? Колко време трябва да чакам преди да предприема нещо се чудя? Друг ако има идеи по въпроса също приемам мнения.

# 102
  • Варна
Привет!
Реших да се правя на Дюканка, а ония големи зверове, едни усти, едно чудо. Ще си чета книгата Confused
Мисче, на Ники по принцип не била залепнала, само леко в единия край. Нищо не сме правили. Мислех, че ще се оправи от само себе си, ама не. От доста врем не дава да пипам, не че го боли, просто не дава. Явно си знае, че си е негова Mr. Green
Днес ми вика: "Аз си имам чурка. Ти си нямаш чурка. Ти си имаш дупе" Joy Joy Joy То и той си има дупе, ама явно е забравил Mr. Green
Бабъл, разбрате ли от какво вдига Т? Племенника е все с ангина и Т. Днес цял ден имал. Не могат да го оперират. Ще му свалят тестисите долу. Още се моткат, а е вече на 3 и нещо #Cussing out
Тинка, Бубс, чакаме новини!

# 103
  • 2 етажа над тавана
Красе, по мнение на докторите Т е от самия вирус - такъв бил. Мен обаче ем притеснява това, че никакви други симптоми няма, дори разстройството, което имаше вчера сутринта не се е проявило повторно. Затова утре сутрин ще я водя да й пуснат кръвна картина, да види там нещо дали ще покаже.
Макар че педиатърката ни е тази седмица в отпуска и вероятно пак ще я водя Маги на частно в Закрила. Днес продължава с температурата, ако и утре продължава - направо на лекар ще си ходим пак и това е, щото айде да речем - вчера на обяд почнахме АБ, утре по обяд ще направи 48 часа откакто го пие, все си мисля, че трябвада има подобрение.
А и тая Т трябва да е провокирана от нещо все пак, поне аз така си мисля newsm78 - поне гърло зачервено да имаше или хрема, ами то нищо и затова много ме притеснява Т.

# 104
  • Boston, MA
Уж всичко е наред, чакаме комбинираните резултати от видеозона и кръвния тест.

МисЗ, оправи се нашия рано-рано. Даже забравих кога - между година и две май беше. Крис е още малък, не го пипай... има време.

Общи условия

Активация на акаунт