Темата на АПРИЛчетата

• 12 064
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Добро утро!
Добре де, Бабъл, и аз се чудя за тая Т.. Нали ако има Т значи организма се бори с нещо? Николай се беше докарал така лятото, много висока т около 40 и малко. Наколко поредни и все му няма нищо друго. Накрая след 3-4 дни пие Сумамед и се оправи. Педиатърката не можа да даде смислено обяснеие, направо си каза, че не знае Shocked какво му има.
Дано се оправите скоро, АБ би трябвало да подейства.

# 106
Добро утро,
сипвам ви кафенце момичета

В Благоевград вали пухкав бял снежец,а в София разбрах е мрачно Peace
Наде тук съм ако имаш въпроси,аз съм изключително доволна от д-р Пеев-той е отдаден на професията си и съпричастен,млад и амбициозен,старае се-абе страхотен е препоръчвам ти го с двете ръце не е корумпиран и е голям сладур Peace
Само да подчертая че бяхме в детска урология а не хирургия Naughty
Моите момчета в детската ще имат тържество за 8 март само за 1 не,госпожите ни искаха по една снимка на мамите ще правят изненади(предполагам картичка)за всяка мама специално госпожата е измислила стихче за детето нашето ме опозорява като поспаланка и мързеланка но е страхотно hahaha Joy
         Събуди ни мили татко,
          раничко щом зазори,
         ний закуска да приготвим,
         мама Дани нека спи!

После тихо ще я гушна,
         и целуна с обич аз,
         тихичко ще и пошушна,
         Ти най-скъпа си за нас!

Желая на всички хубав ден!

# 107
Как без торта, хора, не съм се изразила правилно. Ема много се радва , когато има торта, подскача , крещи, но никога не яде   Grinning. Идеята ми е по-принцип тази година да измисля нещо по различно, досега само с бабите и дядовците е било в семейна обстановка. В детски клуб ми е като всеки ден, поне по един час сме в такъв. Може би и ние като Смин ще отидем да поиграе с приятелчета и да почерпим, но ми се иска някъде да я заведем. Имах идея да отидем на пикник , да вземем и наши приятели с деца, но е Великден и всеки си има планове, а и това зависи от времето. Ще мисля още  newsm78.
 Става въпрос , за детската градина, че като човек от другата страна не ми е приятно аз да режа, да бърша , да оправям  #Crazy и да ми скачат по главата, просто защото на някои така му е по-удобно ,вместо да покани гости у тях си.  В началото ми беше неудобно да отказвам , но сега ако някоя майка толкова настоява /в интерес на истината няма много такива/, просто отделям време след часовете и да заповяда  Mr. Green, обикновено се отказват  Wink. В детската има лелки , те помагат , та може и да не им е в тежест , но аз споделям  мое мнение  Peace, пък и на всичките ми колежки .

А за голотата - с мен се къпе, но пък не ми се струва нормално да вижда баща си гол и съответно не го и вижда. Преди и правеше впечатление , че нещо е по-иначе. Вижда Сашко най-вече гол, като пишка и също мислеше , че е ако, но сега знае. Но определено циците по я вълнуват, иска да ми ги пипа, да има и тя, взима сутиените ми от шкафа и си ги слага  Laughing.

Енви, всеки сам си решава. Получавала съм много подаръци от някои деца, от някои - не. Обичам подаръците, но винаги ме поставят в неловко положение и предпочитам без такива. Никога обаче това не може да ми повлияе за отношението ми към дадено дете, както и родители. Имала съм антипатия към някои родители , но пък децата им съм ги харесвала и обратно.

Бабъл, дано всичко е наред с изследванията . Но нали ако е вирус не се лекува с АБ, та за това може да няма промяна. Пиши резултати.

Наде, не се притеснявай за Стенли, това е много рутинна и лека операция, ако може така да се каже. Хубаво е да се оправи навреме. Направи консултация в Пирогов и се довери, добри са много.

Вчера на прегледа чакахме 2 часа, но всичко е ОК. Потвърдиха момиченцето  Flutter , та вече е сигурно. Докторът направо ме изуми , нямаше и секунда от началото на прегледа и каза пола. Каза да мирясам и да спра да ходя по лекари, защото му обясних всички изследвания , през които минах  #Crazy.

Бубка, радвам се ,че са наред нещата  Hug.

Днес имаме годишнина от сватбата , цели осем години  Shocked. Довечера татито ще ни води на ресторант, за пръв път ще ходим с Ема, мисля че ще й е интересно . Имаме план да изровим от някои шкаф видеото , за да изгледаме и касетката от сватбата. Трябва да я прехвърля на диск, но не знам къде.
И накрая чувствайте се почерпени /кой ще ме научи да слагам картинки?/ кои с каквото желае.

Джиндър
, много сладко  Heart Eyes.

# 108
  • Варна
Тина, честита годишнина и много щастие! Пак честито за момата Hug

# 109
  • София
Тина, честита годишнина!   bouquet  Heart Eyes   bouquet

Бубка, стискам палци и другите резултати да са добри!

Наденце  Hug

Джиндър, много е миличко!

Реа е с ужасни налепи по 2-те сливици, направо е с гнойна пелена. 3 дни ги мажа, но няма да минем без антибиотик.

Лек ден на всички!

# 110
Рали, Hugс какво мажеш сливиците?Ако няма Т,пробвай без АБ , с Нишадър-върши чудеса Peace.Аз цял живот страдам от сливици и Нишадъра върши чудеса Peace.Дано се пдобри по-скоро Реа Hug Praynig
Тина, честито ти потвърдена розова новина Heart EyesИ честита годишнина  bouquet.
Джиндър, къде се изгуби? FlutterДа не си започнала работа?Ти ще си с двоен подарък от яслата Heart Eyesда ги нагушкаш малките сладури.
И за Пленума да пиша пак.6-7 Юни на Усоето, до сега 13 сем-ва са съгласни.Предлагам вместо да пишем пак мен ме устройва. и мен и мен...да пишат само тези, които имат възражения и съответно конкретни предложения за място, което да ни устройва.
Тина, писах ти на ЛС Peace

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 11:31 от ~ВАНЯ~

# 111
4естита годиШнина на Тина   bouquet  Да я праzнувате оЩе много, много пъти  Hug

Радвам се на добрите реzултати на отбора на бременните  Wink

За пленума, до сега не съм ни вписала zаЩото все оЩе нямаме билети zа БГ  Whistling неЩо се дърпам, не zнам и аz zаЩо  Когато ги вzемем, мога да потвърдя ве4е, и Ще вzемем апартамент в такъв слу4ай.

# 112
Джиндър, къде се изгуби? FlutterДа не си започнала работа?Ти ще си с двоен подарък от яслата Heart Eyesда ги нагушкаш малките сладури.
Ваня,не съм започнала работа,де да беше така Winkдругата седмица ми е последният държавен изпит по Гражданскоправните науки и уча нещо уж,и курса по английски ми свършва добре че чак на 4 март ми е финалният тест че да се подготвя по-добре,много ми се иска още нива да карам но няма да е точно сега,иначе съм решила март да се запиша на една частна борса и каквото ми предложат да се хващам на работа че неможе все така да си стоя BlushДецата бяха болни от ужасният грип,който още не ме пуска мен,дори Криси направи пак асматичен спазъм и ни изписаха нова помпа от здравната каса безплатна но стигнахме и до убождане с урбазон за да може да диша,но сега са добре и са на детска,ще бъде чудесно на тържеството сигурна съм Peace

# 113

newsm44 - чувствайте се почерпени. Казах ви , че ще се науча.

Ванче, мерси много  Hug.

# 114
Ха здравейте и от нас  Hug
Я да питам някой дава ли коластра, чудя дали да взимам, че много ми боледува дребното  newsm78.

# 115
Галябаля, пиши как сте! Hug

Тина, честита годишнина!   bouquet Любов, уважение и разбирателство!

# 116
  • Варна
Ха здравейте и от нас  Hug
Я да питам някой дава ли коластра, чудя дали да взимам, че много ми боледува дребното  newsm78.
Аз давах, ама пак си боледуваше Simple Smile

# 117
Тинче, макар и в последните минути на днешния ден - честита годишнина! Много здраве и любов!!!   bouquet
Чурките и по-точно незабелените са ми проблем... Rolling Eyes Уж не пипам и чакам, ама докога се чудя  Rolling Eyes

Казахте коластра - Вени къде е  newsm78

# 118
Тинче, честита годишнина   bouquet Обичайте се много и се уважавайте, бъдете много щастливи и празнувайте още поне 100 години заедно този ден  Heart Eyes

Вени наистина не се появява скоро, дано да е добре  Hug

Момичета, отиваме след малко на лекар в Пирогов да го види детски хирург и да си каже тежката дума  Confused Стискайте палци.

# 119
Наденце,с тебе сме Hugи дано е само фалшива тревога Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт