Темата на АПРИЛчетата

• 12 066
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Смин, на Иво също трябва да се дозабели, засега сме на етап изчакване.

Аз днес съм с леко разпиляна мисъл, затова няма да пиша повече.

# 121
  • София
Аз днес съм с мнооого разпиляна мисъл, защото сутринта се редих за билети за концерта на Мадона. И успях.  Heart Eyes Натоварих малките в 7:30 на колата-Влади при майка ми, а Соня заведох на ясла. После ходих в Пикадили да чакам за билети. Бях 5-та на опашката, но билетите ги пуснаха не в 9, а в 10 ч. и после едстествено сайта се срина, та чаках до 11. След 3 часа на крак се сдобих с билет.

За Пленума не съм се писала в списъка, защото не сме сигурни. Но предупредх мъжа ми и той не възрази. Simple Smile

А я кажете на Влади пишката какво да я правя сега. Тя неговата е доста забелена и всяка вечер при къпането я дърпаме по малко. Така ли трябва??? newsm78

И още нещо да питам-препоръчайте детски парти клуб. Търся за рождения ден на Соня. досега и 2-та пъти сме били в Барбароните, но вече ми омръзна там.Трябва ми с по-голямо помещение за възрастните. давайте идеи.

# 122
  • София
Ванче, мазах я с Гранофурин и сода+мед, но спрях. Тя повръща след всяко мазане. И без това трети ден е само на няколко лъжички айрян. Иначе аз само с мазане се оправям, но с нишадър не съм се пробвала.

Сутринта оставих Реа и Руслан в нас и тръгнах с колата на работа, ринах сняг 2 пъти, абе ужас. Искам вече да е топло!

Рени някъде в Борово има клуб Парти ленд. Казаха ми, че е добър и, че цените са супер, но не съм ходила.

# 123
Рали, Парти ленд в пряката с/у Фантастико ако е-аз съм празнувала там  РД на Юл и не съм доволна. PeaceДано Реа се оправи бързичко Hug Praynig.
Не се сещам клуб, който да препоръчам, освен Островът на съкровищата, но Рени ти си го видяла на коледния купон и явно не искаш там Peace

# 124
Аз пак прелитам за кратко.

Тинче, честита годишнина. надявам се сте го отпразнували подобаващо!
Наде, чакаме новини Praynig

Рени, браво за ентусиазма и честити билети.
Иначе, аз чакам да открият един клуб в квартала в началото на март , ще го посетим и ще решим дали става.
На последния рожден ден на приятелче бяхме тук : http://www.talasamcheta.com/gallery.htm. Хареса ми.

# 125
Наде   , чакаме новини .

Рени, не мога да ти препоръчам . Честно казано съм била всичко на всичко в три клуба на рожден ден и не ми е харесало. За Мики Маус съм чувала , че е добра организацията, но виж къде ги има.
Струва ми се удачно да е някои с външна градина и е ако е хубаво времето ще е разкошно.

А ние прекарахме страхотно, чак не очаквах  Rolling Eyes. Ходихме в един ресторант с певица, която ме изненада с добрия си репертоар и се включих активно в танците. Заведението беше пълно и имаше още 4 дечица малко по-големи от Ема, така че тя също се забавляваше и не мрънкаше, както очаквах.  Доволна съм  bowuu.

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 18:49 от Mayflower

# 126
  • Варна
Здравейте, момичета!
Хубаво е човек да е сред приятни и възпитани хора. Напоследък форумът е станал сварталище на доста злобни жени. Чак се разстроих... Какато и да е..
Никито много послушен, татко му се връща утре чак не ми се иска да си идва  Embarassed Такова спокойствие и мързел.
Утре ще го водя на ДЯ, но нещо ме е страх какво ще времето. Дано няма сняг, че имам доста работа и не мога с него.
Купих му страхотни пантофи, детето като ги видя ме прегърна и каза: мамо бичам  Heart Eyes Щях да се разплача Heart Eyes
Лека вечер
Наде, чакаме добрите новини Hug

# 127
Добро снежно утро! Grinning

Янче, защо прелиташ? Как сте в къщи и на работа? Hug

Красе, ако априлската приятна компания визираш  Blush - мен затова ме е жал, че се поразпада.  Confused А по други места/теми, щом не те удовлетворява - просто не се задържай там. Wink

За априлския РД ми е много рано, да мисля. То ще е една Великденско-Рожденденска поредица... Tired Здрави да сме само. Praynig

Спорен петък!
Peace

# 128
Ами тооо... Аз не пиша, защото нямам какво да кажа. Зимата ме депресира, няма да повярвате от колко време не съм излизала навън, едно че децата са болни и  второ, еми в тоя студ и желание нямам. Ако имаше как, щях да проспивам като мечка цялата зима, от декември до март  Confused

# 129
Добро да е  Wink

Таzи сутрин имах 4ас zа мануална терапия, оба4е така се въртях с колата оЩе при иzлиzането от двора, 4е светкави4но се окаzах. След 3 минути въртене  Crazy успях да върна колата (междувременно бях вдигнала мъжът ми, да дойде да ми я прибере  ooooh! ) и до тук с днеШното иzлиzане  Stop Ба*и zимата, край няма. За цялата друга седмица го дават студено и със сняг  ooooh!

При нас единствената новина е, 4е нау4их малко подробности около тръгването на Милена на ДГ (от 1.4.). Ще бъде в интеграционна група, т.е. група, в която има специални деца (или само едно, не zнам подробности оЩе). Ще бъдат само 14 деца  bowuu и аz съм много доволна. Харесва ми, 4е Ще има контакт с раzли4ни деца и 4е Ще ги въzприеме zа най  нормалното на света.

Наде, пиШи какво става  Hug

# 130
Добро утро:)
Татянка, честит нов вид Simple Smile

Енви, прелитам. В работа все така.
В къщи сме сами. Владо винаги заминава в най-бедствените ситуации. Организации за взимане и водене на Симона на градина, извеждане на куче. Тази сутрин ме обзе странното чувство, че  сега е нашия график за чистене на снега, обаче и да ме кълнат съседите няма как да го изрина сама. Искам да шофирам, чувствам се като багаж, постоянно да търся кой да ни закара до някъде, защото хем е близко работата и градината за такси, хем е далеч за пеша, а и удобен градски транспорт няма.

И аз си мечтая за лято.

# 131
О, Koenigin, Fasching - и при вас, а!?  Party А какво ще рече новият ти имидж!? Thinking

ЯнчеHug!

Аз пък се радвам на снега /не ме бийте Blush/ - тук едва за втори път трупа тази зима. На път бяхме да вадим пролетните обувки. Това не е нормално, а снегът си е в реда на нещата. Peace

# 132
Да Енви, нали всяка година в немската тема се маскираме  Grinning Та няколко дена Ще бъда Едмунд Щойбер, бивШия министър председател на Бавария, като тип беШе то4но като БуШ, та хубаво може да се имитира  Mr. Green

Ян4е, ти нямаШ ли книжка?

# 133
Аааа Енви, и аз се радвам на снега, ама ако може да съм навън и да си играя с детето, да правим снежен човек, да се замеряме с топки, да се возим с шейната ....  а не да чистя колата Wink
Макар, че днес не мога да се оплача, двамата ми мъже изчистиха колата, за мен остана само шофирането Wink

За РД аз съм решила, че няма да е в клуб, но още не мога да измисля как да го направим. Иска ми се да направим деня специален за него и той да се чувства специален на този ден, ама идея си нямам още как да стане това ... Иначе торта задължително ще има ...

# 134
  • Русе
Привет!
Тина, със закъснение, честита ви годишнина! Още много такива да посрещнете - с внуци и правнуци край вас!  bouquet

Джинджър, много готино това с персоналните стихчета! Heart Eyes

Диди има някакви думички за тържеството на 25-ти, но не ще да ми ги каже - в ДЯ твърдят, че си ги знаела. Thinking Оня ден им правиха снимки за 8-мартенска картичка.  Simple Smile
Оказа се, че драстично е намалял състава в ДЯ - вече са 14 активно ходещи (17 по списък в групата), което си е прецедент (обикновено са по 25). И това само защото гласяха ДЯ за основен ремонт от февруари и щяха да ни местят в друга ДЯ - в сборни групи. Та много родители си отписаха децата и ги уредиха в ДГ или минаха на "бабинство"..., а ремонта се отложи - поне до лятото. Laughing

Уф, гадно време, искам лято! #Cussing out Днес се самодиагностицирах, че съм се обзавела със синузит(максиларен) - гадост! Sick

Наде, чакаме новини! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт