Суперхраните на Аква Сорс

• 90 961
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
 Lauren, каквото и да изберете от двете няма да сбъркате.Аз споделих собствен опит.Желая Ви успешно даване на продуктите.
Сок от червено цвекло също подобрява състава на кръвта.

Продуктите се поръчват от дистрибутори.

# 406
Lauren , няма страшно, нормално е децата в такъв период да са с по-нисък хемоглобин, тъй като са повече на млечна диета. Ние бяхме с 88, почти само на кърма поради липса на апетит. Ние сме вегетарианци и съветите с черния дроб и пържолите не ме устройваха. Затова започнах всеки ден по 1капсула зелена енергия, разтворена в чай от коприва /хладък/ или сок от моркови и цвекло /+1/4с.л ленено масло/. Няколко пъти в седмицата по 1/2ч.л пчелен прашец, предварително накиснат за 4-5ч в кисело мляко. Давах и сурови жълтъци от кокошки и пъдпъдъци, когато имам пресни. За два месеца хемоглобина й стана 103. Не те съветвам да бързаш с изследване на желязо, тъй като е от вената и не е нужно да тормозиш детето. Пробвай два месеца и след това виж първо хемоглобина.

# 407
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile
изчетох цялата темичка и въпреки многото мнения и обсъждания не намерих отговор на моя въпрос.....питам се какво да правя,от два месеца и аз давам Колактив 3.До сега бяхме здрави,не ми е боледувал,но сега вече два пъти сме хремави,но за щастие минаваме само с това.Исках да му взема и ЗЕ,педиатърката също ме подкрепи,защото от малък е много злояд,тоест хапва си но все с гонене,с игра,не сяда на едно място да се наяде и все трябва с нещо да се лъжем,а колко малко неща опитва,от около година вече има претенции и какво да яде и е нещо страшно.Но пък тук прочетох че не се препоръчва за много активните деца....а моето определено е от тях,не се спира и за секунда,от кърмаче непрекъснатото рита,върти се,а сега вече почти не ходи,само тича,от къде я взима тази енергия незнам,мислех си че е нормално,но напоследък много хора ми казват ,че е суперактивен,а и на ясла ходим и там е така.
Та въпроса ми сега е дали да взема Зелена енергия,за да повиша апетита и позасиля още имунната му система или да взема водорасли,или пък АФА.....офффф омотах се вече,май много четох Simple Smile Помагайте със съвет  Praynig

# 408
 e4o_me4o много ме окуражи благодаря ти ! Hug Hug
И нашето меню е основно кърма, лошото е, че напоследък количествата не са особено задоволителни, което в комбинация с неяденето доста започна да ме притеснява. За вегетарианството те поздравявам, страхотно е, че сте успели да постигнете такива резултати само с ЗЕ и подходяща храна. И аз мисля да наблегна на цвекло и коприва, лошото е, че моят не е много по течностите ( като изключим кърмата) и количествата, които ще поеме от тях сигурно ще са съвсем символични, но ще опитваме. Заинтересува ме това с яйцата - като са пресни предполагам, че много по-добре се усвоява желязото, но по какъв начин ги предлагаш точно? Simple Smile
И на мен не ми се иска да му взимат кръв от вената, вече се е случвало и знам какъв е кошмар Sad. Педиатърката като видя ниския хемоглобин и веднага каза малтофер, че и за апетита щяла да му изписва нещо, аз естествено не приех, но направо ме изумява как целенасочено искат да тъпчем децата с медикаменти без изобщо да се търси някаква по-щадяща алтернатива #2gunfire

# 409
За хемоглобина давах каша от просо, през ден. Страхотен ефект!  Peace
Още не смеех да давам каквото и да е на Аквасорс заради куп алергии. Не помня вече къде го бях чела, но е факт че само от просото достигнахме нормални стойности при кръвни изследвания в рамките на месец-два. Детето ми беше тогава на 10 месеца. На хидролизирано мляко за алергични деца и без никаквки други млечни, яйчни и други подобни храни. От месата-само на заешко и пуешко.

Сега отдавна давам ЗЕ, но сутрин. Да има време за изразходва енергията си. Laughing
Следобед съм давала по половин или цяла в краен случай, при първи симптоми на настинка.
Също е свръхенергичен и подвижен, не смятам че се дължи само на ЗЕ. И преди да я яде си беше толкова активен.

# 410
Lauren, жълтъците й ги давах ей така без нищо сурови и много ги харесваше, даже искаше още. Особено пъдпъдъчите й бяха малки. Сокът от цвекло е нужно да е 2с.л, но да е редовно. Каша от просо много помага да, но аз не я правя редовно, защото ядем еднаква храна, а на мен ми омръзва.

# 411
Здравейте. Hug
И аз прочетох за Аква Сорс и в момента съм си взела за малкия Колактив 3,ЕМК и Бифидус.
Ще следя темата с интерес.
Успеех на всички..  bouquet

# 412
Здравейте!
Давам Колактив на малкия от април. От преди месец включих и ЗЕ. Обаче грипа не ни подмина. И въпреки,че давах и тогава, инфекцията слезе надолу и сега пие Клацид. Отчайвам се! Дали има смисъл в даването на тези добавки? Нали мотото им е "Зима без антибиотици" , но уви Sad

# 413
Здравейте!
Давам Колактив на малкия от април. От преди месец включих и ЗЕ. Обаче грипа не ни подмина. И въпреки,че давах и тогава, инфекцията слезе надолу и сега пие Клацид. Отчайвам се! Дали има смисъл в даването на тези добавки? Нали мотото им е "Зима без антибиотици" , но уви Sad
По-добре не спирай да ги даваш ,верно е че при някои деца ефекта им идва по-късно но това не бива да те отчайва,сигурно детето следващия път може да го прекара по-леко,А относно ЗЕ трябва да ти кажа че не си я давала много време и организма на детенцето не се е прочистил толкова ,най-добре е да включиш и мастните киселини,те имат пряко отношение към дихателната система , укрепват всички лигавици и подпомагат работата на всички жлези със ветрешна секреция - а това от голяма полза за имунната система.А щом детето е пило АНТ. горещо те съветвам да му дадеш пробиотиците за да избегнеш дисбактериозата,която точно при малките деца е проблемна.Мисля че ако направиш това наистина Зимата без АНТ. може да стане реална и при вас.Успех

# 414
  • Варна
Здравейте!
Синът ми приема Колактив х 2 и ЗЕ х 1. Въпросът ми е мога ли да ги давам накуп, смесени /както и правя/ или трябва да са поотделно?

Hug

# 415
Можеш да ги даваш накуп  Peace

# 416
Малката ми дъщеря снищи легна и започна да кашля. Направо давене- суха кашлица, започна и хрема. Нищо друго. Станах и и дадох 4 Коластри, 2 кордицепса, 2 Спирулини и 20 kапки ЕМК. След половин час точно, всичко спря, та досега. Не бях свидетел на светкавично действие досега.

# 417
Малката ми дъщеря снищи легна и започна да кашля. Направо давене- суха кашлица, започна и хрема. Нищо друго. Станах и и дадох 4 Коластри, 2 кордицепса, 2 Спирулини и 20 kапки ЕМК. След половин час точно, всичко спря, та досега. Не бях свидетел на светкавично действие досега.

2 Спирулини - Зелена енергия ли или друга добавка ползваш?

# 418

2 Спирулини - Зелена енергия ли или друга добавка ползваш?
Po принцип ЗЕ, но нямах и дадох чиста спирулина-380 mg.. Днес си поръчах ЗЕ.

# 419

2 кордицепса -това продукт на аква сорс ли е ?
Колко ти е голямо детенцето monda ,че даваш тези дози?

Общи условия

Активация на акаунт