Как тренирах-7

• 21 351
  • 454
  •   1
Отговори
# 165
Ami кардиото не е размотаване, аз със вело за 8 месеца махнах около 40 кила, без никакви карнитини и фет, Щото кърмех, и бях на диета, направена от  дерматолог, така че да не навреди на кърмата, та знам как се прави кардио/, виж за фитнеса съм съгласна, правя ги с малки тежести, на 1,2 ра, 3 та степен, ама повече не мога, поне на този етап , тренирам от около 10 дена, а плуването след тия два часа трениране ми идва като релакс, а и го прявя само 10 мин
За сега фитнеса не ми е приоритет, а кардиото, Щото искам да смъкна 6,7 кила и когато това стане Ще правя кардио само за загрявка и Ще наблегна на фитнес уредите. Сега един вид си подготвям мускулите за по нататък с леки натоварвания.
..с теб сме Peace

# 166
Поци  Hug
Днес си запазих час за BodyPump, въобЩе не знам за какво става въпрос, но се надявам да ми хареса. Днес пих от фет бърнъра и цял ден не усеЩам глад, но все пак хапнах диетична храна. На опаковката пиШе, че съдържа hoodia, и точно тази съставка намалява апетита. За карнитина, как трябва да го усетя дали ми действа, вчера пих две капсули преди тренировка и да си призная ниЩо по различно  не усетих Thinking. Може би да пия и преди лягане или сутрин на гладно?

# 167
Днес рамо и супер серии за корем  Laughing

Alice.se, аз от моя фет бърнър (Липозан) не съм доволна - нищо по различно не стана с килата все съм си бетон 58, а го пих един месец, затова ще го спирам, няма да си купувам нова опаковка.
А Л-Карнитина поне го усещам - сутрин преди тренировка се разхлопвам здраво  Crazy...и Поци ми каза, че щом е така имало ефект  Laughing, тъй че след месец моЕ да съм заветните 54 кила   Mr. Green (пия го сутрин на гладно преди тренировка и вечер преди сън)
Иначе не да се хваля, ама ръцете и корема ми направо изглеждат все едно тренирам от година  Blush де да можеше и дупата да ми се стегне така  Whistling
По този повод Поци, кажи какво да правя да ми се стегне д-то  Blush

# 168
Тази вечер кростренажор   - 47 мин.,10 км, 230 калории, 1-ва степен newsm39

# 169
Поци  Hug
Днес си запазих час за BodyPump, въобЩе не знам за какво става въпрос, но се надявам да ми хареса. Днес пих от фет бърнъра и цял ден не усеЩам глад, но все пак хапнах диетична храна. На опаковката пиШе, че съдържа hoodia, и точно тази съставка намалява апетита. За карнитина, как трябва да го усетя дали ми действа, вчера пих две капсули преди тренировка и да си призная ниЩо по различно  не усетих Thinking. Може би да пия и преди лягане или сутрин на гладно?
..да..увеличи карнитина Peace

# 170

Alice.se, аз от моя фет бърнър (Липозан) не съм доволна - нищо по различно не стана с килата все съм си бетон 58, а го пих един месец, затова ще го спирам, няма да си купувам нова опаковка.
А Л-Карнитина поне го усещам - сутрин преди тренировка се разхлопвам здраво  Crazy...и Поци ми каза, че щом е така имало ефект  Laughing, тъй че след месец моЕ да съм заветните 54 кила   Mr. Green (пия го сутрин на гладно преди тренировка и вечер преди сън)
Иначе не да се хваля, ама ръцете и корема ми направо изглеждат все едно тренирам от година  Blush де да можеше и дупата да ми се стегне така  Whistling
..за да ти се стегне дупето..прави тренировка за крака Peace

# 171

val_stef i аз съм съЩите кила и искам да стана 52, колкото бях лятото. Аз качвам само в долната част на тялото, бедра и дупе . На ръце ,талия и гръб съм много добре, тук играе роля и гена, винаги ме питат дали съм плувкиня, че имам Широки рамене и малка талия.
 Сега се ВръЩам от BodyPump, доволна съм, то си е мускулно натоварване с Щанги, май Ще ходя редовно. Поци, а кога да пия карнитина.Сутрин на гладно или вечер преди лягане, като аз тренирам вечер в диапазона 18,00 20.00 часа, никога сутрин, Щото ходя на УчилиЩе и нямам време   bouquet.

# 172
Пий.го преди тренировка..и преди лягане Peace

# 173
пак ли по две капсули?

# 174
4 преди тренировка..и 2 преди лягане Peace

# 175
аз по две пиех преди тренировка, ето заЩо не ми действа  ooooh!, значи 6 на ден, мерси

# 176
christina*, аз като съм 52 кела и съм супер слаба, не се харесвам  Crazy Защото съм висока 175 см.
Мъжо ми вика, че сега съм била по секси с тия кила, ама мен не ми е кеф 58  Tired
Дано до напролет да си ги върна  Praynig

# 177
  • София
Днес гърди, гръб, рамо, корем и 20мин кардио  jump

# 178
val_stef, аз съм 170, и като съм 52 не изглеждам слаба, то си е и до костна структура. Еднакви кила при отделни хора с различна костна структура изглеждат напълно различно.

# 179
Вчера, докато бях на фитнес, инструкторката ми предложи едни упражнения за крака, корем и дупе на дискче - около 15 мин. са с уреда Leg Magic. На пръв поглед са лесни, но така се изморих за това време. Някой има ли мнение по въпроса - правили ли сте ги, ефикасни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт