Как тренирах-7

• 21 400
  • 454
  •   1
Отговори
# 270
Мерси много за програмите. От утре започвам по тази, на Поци и ще пиша как съм се справила.
..за гърди поне 3-4 упажнения..за горни,средни..долни
за гръб.. 3-4 упражнения
..за бицепс и трицепс.. по 3 упражнения
..за крака.. 4-5 упражнения
..може да вкараш и рамото..с  3 -4 упражнения  bouquet
..корем..за долни ,горни..и странични.. мускули Peace

# 271
Не направих ли грешка, че почнах диета и спорт едновременно? От събота до сега съм свалила два килограма и канатарът не мърда? Не трябваше ли да отслабна първо и тогава да се заемам с упражнения? Не стига, че съм гладна и ходя като пребита, ами и ефект нулев, поне в началото трябваше да сваля повече, знам че има периоди на задържане.

# 272
Не направих ли грешка, че почнах диета и спорт едновременно? От събота до сега съм свалила два килограма и канатарът не мърда? Не трябваше ли да отслабна първо и тогава да се заемам с упражнения? Не стига, че съм гладна и ходя като пребита, ами и ефект нулев, поне в началото трябваше да сваля повече, знам че има периоди на задържане.
..тренирай..отслабването само ще дойде Peace

# 273
Днес....крака+30 мкин ..крос Grinning
...крака....любимата ми тернировка..размазваща.2 часа Mr. Green..8 упражнения..с по 5 серии Hug

# 274
  • Габрово
Днес - трицепс+бицепс+рамо+коремна преса + ходене в ускорено темпо+ 13 ет. изкачване / Jo-Jo 7  Wink/ .

Поци, пък аз най-мразя тренировката за крака  Whistling. Защото ми е най зор, естествено  Mr. Green.

Noia, тренирай си, както ти е казал Поци, ще има ефект. Не се тегли и мери непрекъснато, стреми се изобщо да не тренираш с нагласата, че го правиш за отслабване, а за здраве и тонус. Изпитвай удоволствие от тренировката и няма да се усетиш как ще се получат нещата. Казвам го от личен опит.

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 18:27 от ivap

# 275
ivap ..най зор Mr. Green...ама при тях не ми трябва кардио..сменям 2 тениски Laughing

# 276
Мерси много за програмите. От утре започвам по тази, на Поци и ще пиша как съм се справила.
...програмата може да се обърне..с мускули антагонисти Peace

# 277
Тази вечер ми беше най-тежката като усещане тренировка. Дали защото пропуснах предишната, дали заради разваления асансьор и качването до 7-ия етаж два пъти..., не знам. Много скапана се чувствам и май утре ще имам мускулна треска. Исках да питам Поци какво мисли за стречинга? И да препоръча нещо за паузите между упражненията, плс. 10х предварително!

# 278
Тази вечер ми беше най-тежката като усещане тренировка. Дали защото пропуснах предишната, дали заради разваления асансьор и качването до 7-ия етаж два пъти..., не знам. Много скапана се чувствам и май утре ще имам мускулна треска. Исках да питам Поци какво мисли за стречинга? И да препоръча нещо за паузите между упражненията, плс. 10х предварително!
..стречинг Hug..обожавам го...правя стречинг...по време на тренировка..винаги Peace
...каква пауза правиш Peace

# 279
На всеки от уредите правя 2Х20 и между сериите трябвало да се почива. Забелязвам, че другите "почиват активно", т.е. с различни упражнения. Аз единствено се навеждам с изпънати крака и с ръце докосвам върховете на пръстите. Пък тези упражнения, които виждам сложни ми се струват за начинаещ като мен, то са едни напъни, едни чудеса... ooooh!  Laughing

# 280
На всеки от уредите правя 2Х20 и между сериите трябвало да се почива. Забелязвам, че другите "почиват активно", т.е. с различни упражнения. Аз единствено се навеждам с изпънати крака и с ръце докосвам върховете на пръстите. Пък тези упражнения, които виждам сложни ми се струват за начинаещ като мен, то са едни напъни, едни чудеса... ooooh!  Laughing
..Ооооооооооо....сега да почнем от начало..защо правиш 20..и дали ги правиш с такива килограми ,че да не можеш..да направиш 21 Wink
..ако може да направиш и 22..значи килограмите ти са малко Peace
..стречинга е различен..зависи ква мускулна група тренираш Peace
..и мой..съвет..не почивай повече..от 30-40 секунди..освен ако не тренираш ..крака Peace
..почивай толкова..доколкото да ти влезе дишането в ритъм..и пак..отново Hug

# 281
Правя 20, защото инструктора така каза Laughing За протокола това ми е шестата тренировка в живота. Мога да направя 22 на някои от уредите, а на други не става. Съветът ти за почивката ми харесва. Някак безмислено ми се струва да се шляя между сериите. Май ще трябва да сменя инструктора или програмата... Thinking

# 282
Правя 20, защото инструктора така каза Laughing За протокола това ми е шестата тренировка в живота. Мога да направя 22 на някои от уредите, а на други не става. Съветът ти за почивката ми харесва. Някак безмислено ми се струва да се шляя между сериите. Май ще трябва да сменя инструктора или програмата... Thinking
..недей сменя нищо сега...щом си в началото Peace
..не знаех ..че тренираш ..отскоро Peace
..после ще го смениш Mr. Green

# 283
10х! Разбрах, че сама ще усетя кога тежестта ми е малко. Сега си ми е ок. Пък и се пазя да не свалям килограми, по-скоро може и да кача още малко. А откакто съм започнала, кантара не мърда. Замислям се за протеини... Thinking

# 284
10х! Разбрах, че сама ще усетя кога тежестта ми е малко. Сега си ми е ок. Пък и се пазя да не свалям килограми, по-скоро може и да кача още малко. А откакто съм започнала, кантара не мърда. Замислям се за протеини... Thinking
..може  протеини..може и гейнъри.. Peace..може и аминокиселини Hug

Общи условия

Активация на акаунт