Как тренирах-7

• 21 379
  • 454
  •   1
Отговори
# 285
6 дена не съм тренирала  Embarassed  newsm78

Да попитам: пих около месец л-карнитин. Сега колко да почивам, за да го почна пак?

# 286
Тази седмица тренирам за трети път  Crazy Чуствам се на седмото небе, много лека, заредена с енергия и настроение....Абе, хора, с две думи, тренирайте! Особено сутрин е най-хубаво. Аз от миналата седмица така практикувам. Хем и време за децата ми остава и не ги ощетявам.
За протокола, днес 30 мин. колело с 35км/ч скорост+крака и талия. Гледам да поддържам такава скорост и на ниска степен, по- висока не мога... ще ми се запалят капачките  Crazy
Хубав ден от мен!   bouquet Hug
Поци, обичам те!  Blush Hug

# 287
Нещо май адреналина ми е дошъл в повече....... Crazy

# 288
Поци,искам да те питам нещо.Не съм се включвала в тази тема досега, но ми стана много интересна и знам че ти си вещ ,та искам да те попитам този Липозан дали има странични ефекти и не се ли задържа вода от него и  на какъв интервал от време трябва да се пие,дали трябва да се прави някаква почивка.И другото, което искам да те питам е, дали като се спре няма да си възвърнем загубените килограми.Аз миналата година ходих доста редовно на фитнес и ми изготвиха много добра програма с която доста поотслабнах и се вталих доста и се постегнах, но сега пак съм се поотпуснала,защото не остава много време,но съм решила пак да почна с тренировките.Ако искаш мога да ти пратя програмата която ми изготвиха и да си кажеш мнението.Също така съм решила освен фитнеса и да бягам в училището до нас поне 40 мин.всеки ден.Ти какво ще ме посъветваш?Мерси много

# 289
  • Варна
Тази седмица тренирам за трети път  Crazy Чуствам се на седмото небе, много лека, заредена с енергия и настроение....Абе, хора, с две думи, тренирайте! Особено сутрин е най-хубаво. Аз от миналата седмица така практикувам.
И аз съм така, вече 6ти ден всяка сутрин и се чувствам много добре. Само, че аз се бъхтя на крос-тренажора, докато гледам филмче.

Искам да попитам обаче по-запознатите каква трябва да е минималната скорост, която трябва да поддържам? Във фитнеса инструктора ми беше казал, но вече не помня  Sick

# 290
6 дена не съм тренирала  Embarassed  newsm78

Да попитам: пих около месец л-карнитин. Сега колко да почивам, за да го почна пак?
..седмица Peace

# 291
Нещо май адреналина ми е дошъл в повече....... Crazy
..нищо....ще ти трябва за залата Wink Laughing

# 292
Поци,искам да те питам нещо.Не съм се включвала в тази тема досега, но ми стана много интересна и знам че ти си вещ ,та искам да те попитам този Липозан дали има странични ефекти и не се ли задържа вода от него и  на какъв интервал от време трябва да се пие,дали трябва да се прави някаква почивка.И другото, което искам да те питам е, дали като се спре няма да си възвърнем загубените килограми.Аз миналата година ходих доста редовно на фитнес и ми изготвиха много добра програма с която доста поотслабнах и се вталих доста и се постегнах, но сега пак съм се поотпуснала,защото не остава много време,но съм решила пак да почна с тренировките.Ако искаш мога да ти пратя програмата която ми изготвиха и да си кажеш мнението.Също така съм решила освен фитнеса и да бягам в училището до нас поне 40 мин.всеки ден.Ти какво ще ме посъветваш?Мерси много
Липозан..няма странични ефекти..не се задържа вода....може да го пиеш с месеци..без почивка..нямада си върнеш килограмите ..като го спреш Peace
..но има доста по -качествени неща от него Peace
...прати програмата Peace

# 293
ПРОГРАМА ЗА СТЯГАНЕ И ОТСЛАБВАНЕ
БИЦЕПС :
СГЪВАНЕ С ДЪМБЕЛИ – 4 Х 20
СГЪВАНЕ НА УРЕД       -  4 Х 20
ТРИЦЕПС:
РАЗГЪВАНЕ С ДЪМБЕЛ ЗАД ГЛАВА  - 4 Х 20
СГЪВАНЕ С ДЪМБЕЛ ОТ ПРАВ ЪГЪЛ  - 4 Х 20
ГЪРДИ:
СЪБИРАНЕ НА УРЕД – 4 Х 20
ИЗБУТВАНЕ НА УРЕД – 4 Х 20
ГРЪБ:
ДЪРПАНЕ НА УРЕД ЗАД ГЛАВА – 4 Х 20
ДЪРПАНЕ НА УРЕД ПРЕД ГЪРДИ -  4 Х 20
КРАКА:
КЛЯКАНЕ С РАЗКРАЧЕНИ КАРАКА – 4 Х 20
СГЪВАНЕ НА УРЕД – 4 Х 30
РАЗГЪВАНЕ НА УРЕД – 4 Х 30
ВДИГАНЕ НА УРЕД – 4 Х 30 / ЛЕЖАНКА/
КОРЕМ:
КОРЕМНИ ПРЕСИ НА УРЕД – 4 Х 20 – 50
ПАЛАСКИ:
НАВЕЖДАНЕ С ДЪМБЕЛИ В СТРАНИ – 2 Х 50

1 ДЕН – БИЦЕПС, ТРИЦЕПС, КОРЕМ, ПАЛАСКИ
ПРЕДИ ТР. 5МИН. КОЛЕЛО И 15 МИН. ПЪТЕКА И СЛЕД ТР. СЪЩОТО

2 ДЕН – ГЪРДИ, ГРЪБ, КОРЕМ, ПАЛАСКИ
ПРЕДИ ТР. 5 МИН. КОЛЕЛО И 15 ПЪТЕКА, СЛЕД ТР. СЪЩОТО

3 ДЕН – КРАКА, КОРЕМ, ПАЛАСКИ
ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА 10 МИН. ПЪТЕКА И СЛЕД 15 МИН. ПЪТЕКА

# 294
Поци,мерси много за отговора,последното беше за теб.Програмата ми.Как я намираш?

# 295
Поци,мерси много за отговора,последното беше за теб.Програмата ми.Как я намираш?

..не ми харесва Mr. Green

# 296
Какво не ти харесва. ooooh!
А ти какво ми препоръчаш при положение че искам да сваля 3 килограма и да се стегна.искам предимно в областта на бедрата да отслабна и да се стегна,както корема талията и ханша.Иначе сега съм между 48 и 49 кг. Искам да стана 46.Най-добре се чувствам тогава.

# 297
Какво не ти харесва. ooooh!
А ти какво ми препоръчаш при положение че искам да сваля 3 килограма и да се стегна.искам предимно в областта на бедрата да отслабна и да се стегна,както корема талията и ханша.Иначе сега съм между 48 и 49 кг. Искам да стана 46.Най-добре се чувствам тогава.
....ами нищо не ми харесва.....гърдите и гърбът е хубаво в различни дни
...кви са тези 20 повторения...4 серии ..с едни и същи килограми ли ги правиш..защо не правиш пирамида
..по 2 упражнения за мускулна група за мен са малко
...защо не правиш кардио на края на тренировката..по 30 мин...а така го разделяш
...ако правиш 20 повторения..а може да направиш 22 ..значи килограмите ти са малко
..за мен повече от 12-15 повторения ..няма смисъл
..и още мога да пиша Mr. Green

# 298
Ок, пиши и повече,кажи ми какво търябва да правя.Аз ще те послушам теб,защото смятам че ти най-правилно ще ме насочиш.А в този фитнес в който ходих беше една инструкторка "Кака Здравка", която като я видях се уплаших, ама както и да е.Ще чакам ти да ми кажеш какво да правя. Blush

# 299
Ок, пиши и повече,кажи ми какво търябва да правя.Аз ще те послушам теб,защото смятам че ти най-правилно ще ме насочиш.А в този фитнес в който ходих беше една инструкторка "Кака Здравка", която като я видях се уплаших, ама както и да е.Ще чакам ти да ми кажеш какво да правя. Blush
..дай на лични или на скайп..че ще стане голям спам тук Peace Laughing

Общи условия

Активация на акаунт