Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 12 фев. 2009, 19:59 ч.

добър гастроентеролог в София

 • 403 390
 • 629
 •   2
Отговори
# 15
 • Мнения: 17 546
Мога да добавя един човек с вълшебни ръце и лекар по призвание, а не само по професия - Д-р Росен Тушев от Пирогов! Този човек наистина си разбира от работата и си обича професията!  bouquet

# 16
 • Мнения: 656
В  Русе  в клиника Медикус всяка последна събота от месеца идва д-р Саджаклиев да преглежда.Той е от Русе ,но от години работи в София в Токуда, а преди това беше в Онкологичен център.Трябва да звъннеш на регистратура в Медикус и да попиташ.

# 17
 • в страната на чудесата
 • Мнения: 3 544
Мога да добавя един човек с вълшебни ръце и лекар по призвание, а не само по професия - Д-р Росен Тушев от Пирогов! Този човек наистина си разбира от работата и си обича професията!  bouquet
росен тушев е хирург и използва ръцете си за операции. НЕ Е гастроентеролог.

в русе работи д-р йосиф новаков, който е чудесен гастроентеролог, ендоскопист.

# 18
 • Мнения: 50
а къде се намира кабинета на д-р новаков в русе

# 19
 • в страната на чудесата
 • Мнения: 3 544
не знам, попитайте някой. в болницата или в едно от дкц-тата. д-р галя кръстева му е жена, тя също е гастроентеролог...

# 20
 • Мнения: 11
Най- добрите гастрентеролози наистина са във ВМА гр.София Много съм доволна от Д-р Сираков. тел:02/9225001/ или 0887/505205/

# 21
 • София
 • Мнения: 116
Здравейте,
моля ако някой може да ми даде информация доц. Крум Кацаров от ВМА в кои дни от седмицата има платен прием и в какъв часови интервал. Също и на телефона за записване кога отговарят, защото втори ден не мога да се свържа. Благодаря на всички, които ще пишат!  bouquet

# 22
 • Мнения: 0
Варианта - д-р Цонев от Втора градска, не е подходящ. Той ще ви насочи към проф. Григоров в ИСУЛ,спестете си нервите и времето.

# 23
 • Мнения: 647
Варианта - д-р Цонев от Втора градска, не е подходящ. Той ще ви насочи към проф. Григоров в ИСУЛ,спестете си нервите и времето.

Интересно, когато проф. Григоров ви насочи към доц. Владимиров, тогава какво ще кажете - и професор Григоров не става, навярно?!

Няма нищо по-достойно, когато някой знае в кое е добър и в кое трябва намесата на друг специалист, нищо че по принцип и двамата са гастроентеролози - и те се различават съществено по квалификация.

Изводи да си прави всеки, както намери за добре.

Поздрави,
маг.фарм. Антон Вълев

# 24
 • Мнения: 648
Здравейте,
моля ако някой може да ми даде информация доц. Крум Кацаров от ВМА в кои дни от седмицата има платен прием и в какъв часови интервал. Също и на телефона за записване кога отговарят, защото втори ден не мога да се свържа. Благодаря на всички, които ще пишат!  bouquet

Дано не е късно да дам тел за д-р Кацаров, за записване е 02/9225001. До колкото си спомням четвъртък след обяд са часовете но се чака, аз 2-3 седмици си спомням чаках и накрая се записах при друг. Но си настоявайте при Кацаров.

# 25
 • Мнения: 648
За това кога отговарят, и аз доста чаках... но като че ли след обяда след 1 са по активни. Но си спомням и аз много звънях.

# 26
 • Мнения: 0
Добри са в клиниката по гастроентерология в ИСУЛ, аз препоръчвам доц. Владимиров Peace

Не отивайте при д-р Симеон Георгиев Стойнов в болница Исул. Въпросният доктор е един голям мошеник. Гледа те само в ръцете и въобще не се интересува от пациентите си. Към днешен ден се води професор, но нека разкаже как се сдоби с тази титла и от къде плагиатства дисертациите и статиите си. Ако този "доктор" Ви се падне лекуващ лекар, по-добре побързайте да го смените, че не се знае как може да Ви увреди. За съжаление няколко човека починаха под неговите грижи. Жалкото е, че "доктора" се сдоби и с няколко доста тлъсти хонорара от тях. В медицинските среди на гастроентерологията се носят легенди за неговата алчност. Говорят, че жена му, за която се знае, че е шизофреник непрекъснато през годините е била назначавана в различни поликлиники и болници благодарение на връзките на мъжа си непрекъснато му звъняла по телефона и го питала - колко пари изкара днес? Аз съм един от потърпевшите му пациенти. Неговото лечение ме разболя още повече. Апелирам към всички болни хора - Бягайте от този човек!!!

# 27
 • Мнения: 0
Не отивайте при д-р Симеон Георгиев Стойнов. Въпросният доктор е един голям мошеник. Гледа те само в ръцете и въобще не се интересува от пациентите си. Към днешен ден се води професор, но нека разкаже как се сдоби с тази титла и от къде плагиатства дисертациите и статиите си. Ако този "доктор" Ви се падне лекуващ лекар, по-добре побързайте да го смените, че не се знае как може да Ви увреди. За съжаление няколко човека починаха под неговите грижи. Жалкото е, че "доктора" се сдоби и с няколко доста тлъсти хонорара от тях. В медицинските среди на гастроентерологията се носят легенди за неговата алчност. Говорят, че жена му, за която се знае, че е шизофреник непрекъснато през годините е била назначавана в различни поликлиники и болници благодарение на връзките на мъжа си непрекъснато му звъняла по телефона и го питала - колко пари изкара днес? Аз съм един от потърпевшите му пациенти. Неговото лечение ме разболя още повече. Апелирам към всички болни хора - Бягайте от този човек!!!

# 28
 • Мнения: 16
Аз съм доволна от доктор Цонев.А професор Григоров е във втора градска.

# 29
 • Мнения: 20
д-р Митева от ИСУЛ, много съм доволна от нея! страхотен специалист!

Общи условия

Активация на акаунт