добър гастроентеролог в София

• 636 813
  • 822
  •   1
Отговори
# 90
  • София
страхотно здравеопазване имаме  ooooh! няма що, плащаме си здравни осигуровки, а няма къде да отидеш при добър лекар да се прегледаш, ако не си платиш
звънях в ИСУЛ, та там нямало лекар, който да преглежда по здравна каса  Crazy или ме метнаха
звънях и в Иван Рилски, само една докторка имало Цветкова, другите - кеш  Cry
някой да е попадал на добър лекар за София, при който мога да се прегледам с направление
Тази Цветкова и за чеп за зеле не става. Whistling

# 91
  • Sofia
С направления бях в Софиямед .Доволна съм от лекарите.

# 92
Благодаря ти july1993, лошото е, че си гърмиш направлението ако попаднеш на "куц" лекар и после трябва да си платиш някъде, случвало ми се е неведнъж.
Doli при кой беше на преглед в Софиямед?

# 93
  • Sofia

Doli при кой беше на преглед в Софиямед?

Първо отидох при проф.Константин Чернев/в частния му кабинет,много бързо стана,от днес за утре/ с изследванията които имах,той ги видя,прегледа ме и ми каза да взема направление 7 за постъпване.Първият път бях само за изследвания/кръвни,урина,ехограф,ЕКГ/.Следващите два приема бяха след жлъчни кризи и бях на лечение там за по 6-7дни.Бях при д-р Кадиш,но и другите лекари са много добри специалисти д-р Идрис,д-р Петров.В стаята другите жени бяха при тях и ги виждах как идват,разговарят с тях,интересуват се как са...Нищо не съм плащала,освен дневния престой по 6-7лв.
http://doctiming.bg/doctors/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0 … D0%BD%D0%B5%D0%B2

Последна редакция: ср, 15 апр 2015, 17:10 от Doli

# 94
Благодаря ти Doli, ще споделя къде съм минала и аз  Peace

# 95
Аз искам да споделя моята  мъка  с вас и ако може да ме посъветвате . Миналата седмица бях на гастроентеролог , заради ужасна тежест в стомаха с гадене и оригване , казаха ми да пусна изследване за хеликобактер , което се оказа отрицателно , изписаха ми и някакви хапчета , който още не съм започнала да пия  понеже така и не разбрах каква е диагнозата ми. Лекарката при която ходя е твърдо решена да ми прави гастроскопия , а аз не искам ( тя не я прави с упойка ) . Пойсках да ме прати на ренгеново изследване с каша ама тя не та не. На мен лично тази гастроскопия ми изглежда като някакъв садизъм особенно без упойка . Къде мога да направя изследването с бариевата каша ,за да разбера дали имам гастрит или нещо друго  ?  Да лекувам нещо с хапчета  на сляпо не ми се струва много правилно Sad.
Много съм ядосана понеже вече трети път ходя при нея с идеята да разбера какво ми е  , но това така и не става , а избощо не искам да се подлагам на това изследване с гадния маркуч  Sad
Знам че поста ми не е много по темата , но много се ядосах днес и реших да се обърна към вас ....

# 96
  • София
Аз бих сменила лекарката.Не знам откъде сте, по-нагоре има мнения за гастроентеролози в София мед.Аз мисля да ходя там за колоноскопия и ще си доплатя за упойка.Успех Hug

# 97
От София съм .... и да явно ще я сменям . А в София мед предлагат ли това изследване с кашата ? newsm78

# 98
  • Sofia
не знам дали го правят,но ако решиш да правиш гастроскопия там я правят и с пълна упойка и само с впръскване...на мен ми предстои след 2-3мес.при д-р Кадиш

# 99
да споделя и аз, вчера ходих до александровска, там има някакъв нов апарат https://bg-bg.facebook.com/permalink.php?story_fbid=831326186905 … d=609954372375845
май се набих не където трябва, но доктора ми каза, че проблемите ми не са за при него, беше внимателен и ми обясни на какъв лекар да отида, направлението ми го върнах на личната и си взех за уши, нос, гърло, да видим там как ще бъде
та в случая не мога да бъда полезна с мнение за гастроентерлог

# 100
Здравейте! Simple Smile Точно влизах във форума, за да пусна тема за гастроентеролог в София, а то вече имало такава...

Та, моля, препоръчайте ми добър гастроентеролог, който да работи със здравната каса, по възможност в по-централните райони на София (може и ВМА, Александровска и т.н.). Имам определени оплаквания напоследък и ми се налага да отида на рутинен преглед, а никак не съм запозната със специалистите в София.

А и само за информация - колко е частният преглед при споменатия по-горе проф. Кацаров във ВМА? В крайна сметка, ако на повечето места не приемат с направления, до известна степен съм склонна да си платя.

# 101
  • Sofia
при професор обикновено преглед- консултация е 50-60лв. Money

# 102
Ясно, благодаря! Mr. Green Не са много парите и може би си заслужава да си платиш, ако държиш да получиш точно професорско мнение, но в моя случай говорим за рутинен преглед и смятам, че ако отида при обикновен специалист с направление, пак ще свършим работа. Peace

А само да попитам и още нещо запознатите, понеже никак не съм наясно - ако, да речем, се налага и преглед с ехограф или някакви допълнителни процедури, те също се поемат от здравната каса, нали? И в същия ден, в който отиваш на първоначалния преглед при гастроентеролога, ли може да свършиш всичко? Каква е самата процедура? Съжалявам, ако въпросите ли звучат глуповато, но относително рядко ми се налага да посещавам здравни специалисти и не съм наясно. Blush

# 103
  • София
jasmina_12, преди седмица правих рентгенография на стомаха, хранопровода и дуоденума с бариева каша в болница "Св. Иван Рилски". Платих си го, за да стане по-бързо. Струваше 60 лв. Освен бариевата каша се пият и две ефервесцентни таблетки/доколкото разбрах водят до изпълване на стомаха и по-добър образ/. Резултатите ми дадоха 20 мин. слид изследването. И аз го направих, за да си спестя фиброгастроскопията, но всъщност тя е много по-добро и прецизно изследване.
Дано съм била полезна.

# 104
Има изследвания които не се поемат от касата.Моята майка прави колоноскопия в Исул при доц.Пенчев която струва 100 лв.

Общи условия

Активация на акаунт