добър гастроентеролог в София

• 636 350
  • 822
  •   1
Отговори
# 105
Ясно, разбирам... Е, значи ще видим на място какво трябва и какво не, според лекаря.

# 106
Здравейте,
някой знае ли дали някой от гастроентеролозите от ВМА ще гостува в някоя друга болница? Бургас, Сливен, Стара Загора, Пловдив?

# 107
  • София
Здравейте, някой да е посещавал д-р Колчаков? Какво ви е мнението? Благодаря на отзовалите се! Hug

# 108
  • Бургас
Здравейте,
Лейди И, ходила съм при др Сираков от ВМА в болницата в Меден рудник.Нямам телефон на регистратурата,но предполагам,че можеш да го намериш и да попиташ кога ще идва.

# 109
Здравейте, в крайна сметка по спешност и по случайност се озовахме в гастроентерологията в Софиямед при завеждащия отделението - Пламен Петров. Изключително сме доволни от условията, отношението и професионализма на целия екип. Препоръчвам ги, само там успяха да открият проблема на мъжа ми и да му помогнат.

# 110
  • София
Здравейте, в крайна сметка по спешност и по случайност се озовахме в гастроентерологията в Софиямед при завеждащия отделението - Пламен Петров. Изключително сме доволни от условията, отношението и професионализма на целия екип. Препоръчвам ги, само там успяха да открият проблема на мъжа ми и да му помогнат.
Голям  доктор е Пламен Петров,бях писала по назад в темата.

# 111
  • София
Той работи ли със ЗК?

# 112
  • София
Той работи ли със ЗК?

Работи .

Д-р Цонев - 2-ра градска и д-р Трифонов - Александровска също препоръчвам .

# 113
Здравейте,някой може ли да даде мнение за д-р Бакалов?Гастроентролог е в Правителствена болница?Благодаря предварително.

# 114
Здравейте !

Имам проблеми с долната част на корема (не постоянни болки,които се местят). Ходила съм преди 2-3 години на гастроентеролог , но проблемите се завръщат.
Сега съм се заела отново и искам да отида при добър лекар за да разбера какво ми е .
Личната лекарка ми препоръча Д-р Анелия Дечева от Токуда, но тук прочетох еди лош отзив за нея, а и като цяло имам съмнения.
Прочетох добри отзиви за д-р Саджаклиев, но не е ясно в коя болница работи. Ако знаете моля ви пишете ? Praynig
А също така и за Д-р Пламен Петров от СофияМед и Д-р Радин Цонев от Токуда имаше добри отзиви. И  сега се чудя къде е по-добра апаратурата в Токуда или СофиаМед и дали Цонев не е твърде специализирал в хепатологията ?! newsm78

# 115
Здравейте,някой може ли да даде мнение за д-р Бакалов?Гастроентролог е в Правителствена болница?Благодаря предварително.

И мен ме интересува същия специалист,защото съм с енасочила за колоноскпия в правителствена,но ме спира това,че не знам доколко е добър д-р Бакалов като специалист-диагностик?Ако сте научили нещо вече,моля Ви пишете ми може и на лични!!!

# 116
Да споделя и аз моето мнение за др.Цветкова от Иван Рилски. Миналата година бях на преглед при нея, пипна ми два-три пъти корема и ме прати на гастроскопия, нито ме погледна на ехограф или пък нещо друго...нищо... Аз понеже съм си параноична и реших, колкото и да съм чувала, че е неприятно, отивам да ми правят. След 2 седмици имах час за гастроскопия, направиха ми я, връщам се при нея с изследванията изписа ми да пия 2 месеца 3 вида лекарства, пих ги и точно на 4 месец пак същите проблеми. Та за Цветкова моето мнение е:  #2gunfire

Егати държавата сме, или само ти прибират парите или пък ако не платиш, въобще не им пука на повечето и те претупват, да не говорим колко некадърници има...ама така е, като взимат по 800лв заплати, а в Германия са им десеторно отгоре, много ясно, че няма да стоят тук. След 10 години ако не се променят нещата не ми се мисли кой и как ще ни лекува  #Cussing out Cry

Някой дали откри къде работи др. Светослав Саджаклиев?

# 117
Здравейте,

от известно време имам болки в стомаха и не знам защо са. Мисля, че трябва да отида на лекар. Може ли да ми препоръчате някой от ИСУЛ или където и да е, просто ИСУЛ ми е на удобно място.

Благодаря Ви предварително!

# 118
Здравейте,

от известно време имам болки в стомаха и не знам защо са. Мисля, че трябва да отида на лекар. Може ли да ми препоръчате някой от ИСУЛ или където и да е, просто ИСУЛ ми е на удобно място.
В темата един от най-препоръчваните лекари е проф. Борислав Владимиров ("ИСУЛ"), но доколкото разбрах, се чака със седмици, за да успееш да се вредиш на преглед при него. Най-добре се обади и попитай. Peace

# 119
Днес се обадих в ИСУЛ да попитам за графика на гастроентеролозите и първото нещо, което ми казаха "Ние на работим със ЗК, ако имате направление отидете другаде". Да, наистина имам направление, но и отношението не ми хареса... та видях, че е писано за някакъв лекар в София мет. Той работи със ЗК нали?

Общи условия

Активация на акаунт