За гастроскопия, де – за колоноскопия, например, трябва да пренощуваш 1 вечер, но може и вкъщи да си пиеш очистителното и на следващия ден да отидеш за самата процедура.
За гастроскопия, де – за колоноскопия, например, трябва да пренощуваш 1 вечер, но може и вкъщи да си пиеш очистителното и на следващия ден да отидеш за самата процедура. 
Мен за последно ме хоспитализираха май месец, така че оттогава нещата може да са се променили, но принципно във "ВМА" все бързат да освободят легла, понеже има огромен наплив от пациенти, които често се налага да "връщат", поради липса на места горе, в отделението.
Аз знам, че изобщо не е добре тези манипулации да се правят без упойка, по ред причини, това ми го е казвал лично Крум Кацаров. А това, че са те изгонили от кабинета по време на прегледа, при положение че си била в ролята на придружител на близък роднина и си искала да се информираш, го оставям без коментар...
Мился да се насоча към друг специалист и да си направя колоноскопия за мое спокойствие.
Та, тези 70-80 лв. ли, там, колкото бяха при Кацаров, са норма и в никакъв случай не са изключение. Много от "обикновените" лекари, без титли и особено престижно реноме, вземат по 50 лв. за частен преглед...
Препоръчани теми