добър гастроентеролог в София

• 635 993
  • 822
  •   6
Отговори
# 390
  • София
Ако не ви познава, Кацаров много вероятно да не вдига телефона, дори да е предвиден за служебно ползване.
Аз на негово място личен няма да раздавам току-така.
Предвид че сте далеч, Сираков не ви ли е по-близо?
Скрит текст:
Помня го от ВМА преди 15 години, млад и готин, прави ми гастроскопия (без упойка, тогава нямаше такива екстри), от няколко чакащи ме избра с "Първо дамите  Mr. Green" и после ме даде за пример на останалите мъже

# 391
Здравейте,
Това е списъка с храни, който получих от д-р Цонев.

Относно лекарствата ми изписа едни хапчета Езопражен по схема 1 месец, но не смятям, че трябва да го пиете на собствена глава.
Пих също и Гастротус сироп за рефлукса - 10 дни. Мисля, че ми помогна, защото вече не ми се гади сутрин yeeey Simple Smile

Ако имате други въпроси - питайтееее! Simple Smile

Здравейте, аз също съм с ерузивен гастрит и язва. Бях при гастроентеролог в окръжна болница при доктор Михайлов. Правиха ми гастроскопия без упойка и така постави диагнозата. Изписа ми езопражен и деган, но не ми помогнаха за постоянното гадене и оригване, които имах. Много ви Благодаря за списъка с храни, който публикувахте, защото от както го спазвам се чувствам малко по добре и спрях лекарствата и без това не ми действат.

# 392
Здравейте, прочетох доста различни мнения за лекари и се обръщам към вас със следната молба. Можете ли да ми препоръчате добър гастроентеролог за София, който работи с НЗОК, за преглед не се чака прекалено дълго (повече от 2 седмици) и също така при нужда извършва гастроскопия или колоноскопия.

От известно време имам проблеми, често подуване, газове, гадене, понякога диария, а напоследък и тънки изпражнения. Чета, че подобни симптоми могат да са признак на много сериозни заболявания, и затова ми се иска да избера добър специалист.
Четох добри отзиви за д-р Николай Кацаров, но ще съм благодарна да получа и други препоръки.

# 393
 професор Крум Кацаров от ВМА е много добър професионалист и човек

# 394
   Искам да изкажа дълбокото си възхищение от проф. Крум Кацаров ("ВМА") – страхотен професионалист, изключително позитивно настроен спрямо пациентите и с безупречно отношение. 6+ от мен! newsm51

Единственият минус е, че се чака близо 2 месеца за час при него... Confused Но пък определено си заслужава – доколкото знам, е един от най-добрите гастроентеролози в България.
съгласна съм напълно за професор Кацаров вма

# 395
Здравейте !

От доста години съм с издуване, газове, болки в долната част на корема. Преди 4 години си правих коноскопия при д-р Пламен Петров в София Мед, но не съм доволна определено претупват пациентите. Ходила съм при разни хомеопати, малко се подобряват нещата, но проблема си остава. До преди няколко дни, когато в следствие на прочетеното при вас не реших да спра всякакви хлебни изделия и чудото се случи. Болките спряха, издуването също, корема ми спадна.... лицето също, явно се бях издула цялостно, а сега се чувствам доста добре. Но сега не знам при какъв лекар да отида, моля посъветвайте ме ? На гастроентеролог при д-р Радин Цонев- "Токуда" или д-р Николай Кацаров - "Здравето" ?  Не искам да повтарям грешката и да попадна на неправилния лекар в моя случай . Знам, че всеки специалист е силен в определена област, затова моля препоръчайте !

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 12:34 от Lina_di

# 396
Здравейте, бихте ли ми дали контакт за частния кабинет на д-р Константин Чернев. Благодаря предварително.

# 397
Момичета, за преглед и евентуална колоноскопия кого в София бихте препоръчали? Peace

# 398
Болница Здравето - д-р Кацаров. За колоноскопия не се налага там да се спи и да се прави подготовката - у дома е всичко, само се ходи за кръвни изследвания, ехограф, после се прави подготовката с Фортранс, после самата колоноскопия с упойка. Упойката е 100 лв. И за престой по здравна каса 17 и нещо.
Миналата и тази година си правих там.

# 399
Аз искам да изкажа своето мнение относно доктор Николай Кацаров от болница,, Здравето ''. Изключително съм доволна от отношение, лекар персонал било то и администрация. Бях прегледана след, което се наложи да ми се направи колоноскопоя.  Ден преди процедурата пих очистителни прахчета фортранс и на следващата сутрин ми беше процедурата, не се е налагало да оставам за нощуване в болницата. Процедурата беше с упойка всичко струваше 117 лв, не усетих нищо и всичко приключи за около 20-25минути. След това доктора ми обясни за моя проблем и как мога да се лекувам.  Също така за режим, храна и т. н. Благодарна съм на доктора за неговото човешко и нормално отношение, всичко беше с внимание и професионазъм. Силно го препоръчвам при подобни интервенции.

# 400
  • вкъщи
Здравейте, сега виждам темата и искам съвет. Накратко-тежък запек, неповлияващ се от нищо, никакви храни и чайове. Действа ми само дулколакс и то с големи болки и спазми.
Движа се много, пия вода, ям много плодове и зеленчуци, кис мляко. Пих омнибиотик 6, сега съм на Турмирин-предписан от гастроентеролог. Не действа грам. Пак прибягнах до Дулколакса.
Често имам кризи с ужасни болки, подуване и спазми. Не са предизвикани от храна, ей така от нищото се появяват.
Вече съм отчаяна, ежедневието ми е подчинено на този проблем, чета, търся, купувам добавки, чайове, прахчета и нищо не помага.
Докторът каза, че било лениви черва и колит. Вече си мисля за най-лошото, но не съм отслабнала , имам апетит.
Препоръчйате ми гастроенетеролог в София, ако може и координати.

# 401
Направи си колоноскопия. Ако имах подобни на твоите симптоми, отдавна щях да съм предприела това изследване.

# 402
Прочетете внимателно темата, има дадени имена на гастроентеролози, даже 2-3 поста над Вас.

# 403
Здравейте, интересувам се някой правил ли си е гастроскопия в Аджибадем Сити Клиник Токуда? С направление за хоспитализация съм и искам да зная колко долу-горе ще доплатя!

# 404
  • София
За гастро не зная, но брат ми си прави колоноскопия и май плати около 300 лв.

Общи условия

Активация на акаунт