Жасмина на мама Таня, ела си при нас, и ти си МАЙска сладурана!

• 16 860
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честит Рожден ден на Сами! Да е жив и здрав и мама да го зарадва със сестричка!  bouquet

Ние не сме празнували св. Валентин, а аз каквато съм пиячка и Трифон зарезан пропуснах. Но все пак подаръци си купих. Laughing
Да се включа и аз с две маскирани снимки:
http://media.snimka.bg/1665/009584492-big.jpg
http://media.snimka.bg/1665/009584497-big.jpg

# 106

Люба честит рожден ден на голямото ти вече момче и дано наистина е по-послушен вече да ти помага и много да ви радва!
По разискваната тема за талантите мисля, че още щом ми обяват че има възможност в градината да изучава език да бъде записана и съм решила да тренира и тенис в квартала близо до нас имаме тенис корт и ще бъде направен опит пък дано да е успешен да бъде преобщена Мариса към този вид изкарване на енергия. За народни танци също съм си мислила, но това ако остане време  Laughing или лятото тенис, зимата танци  Mr. Green трябва да са ангажирани максимално това е моето мнение до късни тийн години дори, за да няма време за шляене ЖЗ.  Wink

Ох че хубава почерпка добре че е виртуална, че се опитвам отчаяно да се навра в панталоните си от преди бремеността..за сега резултатите са незадоволителни... Mr. Green
Усмихнат ден на всички! Люба на вас страхотен празник - ти си знаеш за снимки!
На болничките да оздравяват!

# 107
  • София
Честит рожден ден на Сами! Да е жив и здрав! А на мама много здрави нерви и дано празнуването днес да мине като по вода! Simple Smile

Дени, благодаря за сутрешната доза смях в началото на работния ден Peace Логиката ти е желязна!

Изкефих се много на снимката на Никол с костюма на вълчо. На Румен също той му е любим герой и се прави, че вълчо дошъл в коридора, говори по телефона с него и т. н.

Мимоза, Жюли е като манекенка на тия снимки и изглежда спокойна и кротка. А за прилагането на боя при комуникацията с децата, едва ли много добре влияе, но понякога Румен получава премерено тупване по дупето, от което след като прочетох Додсън, даже не се чувствам гузна Joy
Като стана дума за амбициите на родителите, понеже аз не съм се реализирала много в тия области, искам Румен да ходи на плуване, да се научи да играе тенис, да може да кара ски, да говори поне руски и английски (след време де Simple Smile) и евентуално ако реши, да се научи да свири на някой музикален инструмент. И така като гледам, за да се чувствам удовлетворена и да ми се сбъднат желанията, ще трябва да народя поне още две деца newsm78
От мен толкова засега. Стискам палци Маги бързо да оздравее!

# 108
Дени,Дени,Дени  smile3501 smile3501 newsm44 newsm44 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

фен съм ти ейййййййййй
Що не дойдете лятото на море по на север та да обменим опит и да видим методите на г-жа Иванова и г-жа Михайлова  Grinning Моите приличат на твоите.
Люба да ти е жив и здрав сина,да бъде добър батко и син за чудо и приказ   bouquet
Днес тръгвам и ще съм при вас 4 дни все ще намерим време при добро желание  Grinning
Обаче в телефона си нямам твоя  Sad сега ще ровя на лични и ако и там го няма ще ти дам моя

реактирах ,че от бързане глупости съм писала  Grinning

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 12:39 от mimozata

# 109

Честит рожден ден на Сами! Да е жив и здрави много, много щастлив!

Дени, да знаеш как ми повдигна настроението, след тази безсънна нощ  Hug
Разгледах снимките и много се радвахме с Маги на дечицата, но сега и аз ще трябва да купувам костюм  ooooh!
На фона на всичко сме и без вода  #Cussing out #2gunfire

# 110
Люба, да ви е жив и здрав големият батко! Да расте весел и щастлив и много да ви радва!
Ето и един виртуален подарък от нас:

# 111
 nbirthdayКабранска, да ти е жив и здрав Сами! Пожелавам му много щуро и весело детство, забавни игри и мнооого увлекателна за него динозавърска литература! smile3510

Весел празник днес и послушни деца!  Hug

# 112
  • София
Честит рожден ден на малкия порастнал бате Сами! Да расте все такъв хитрец и хубавец, слънчево и щастливо детство, изпълнено с много усмивки и весели игри!!!

Аз съм в болнични до края на седмицата, тъй като успях най - накрая да се тръшна Tired, след толкова пазене и пресичане на болестта. Ще се гледаме с Вели, дано не разболея и него само се моля...
Маги също бързо да се оправя... Praynig

# 113
  • София
Честит Рожден ден на Сами. Много да слуша мама и тате и най-вече те него. И в най-скоро време да стане и батко на малка сестричка.
ДеницО, как ти ги ражда главата такива рано сутрин  Crossing Arms Joy hahaha
Сиске, вчера забравих да ти кажа - мога да ти дам инфо за 2-3 модела телефони, ако вече не си си купила де.
Лек ден

# 114
Люба, честит Ви празник!
Нека Сами расте здрав и умен!
Пожелаваме му още безгрижно детство,
много весели игри
и разбира се много подаръци!

Дени, ако си направиш блог, прати ми линка да те чета всяка сутрин за настроение!  Joy

Мимоз, радвам се че се появи, че и Жули ни показа. Каква мадама е станала, не че преди не беше! Хайде пристигнаха ли лампи и аплици, че да видим и къде я криеш тази красавица!

По повдигнатата от Руми тема - като станат втора група в детската градина и започват да учат разни неща - аз мисля да го запиша на английски, на танцова и акордеон  Mr. Green а ски трябва да кара иска не иска, че ние с баща му няма само снежни човеци да правим по пистите!  Laughing

# 115
Честит рожден ден на Сами! Нека да расте много zдрав, весел и 6тастлив!

Аz ви пиШа набьрzо от хотела, но не6то не се справям както трябва с таzи клавиатура и моля да ме иzвините  Embarassed.

Тук е СУПЕР. Хотельт е директно до ски лифта и децата по цял ден се zабавляват навьн. Килиан ве4е кара на пистата с ба6та си, Георги сь6то. Аz пьк сьм се отдала на спа процедури, е не вси4ки, 4е не са ми поzволени. По4ивам си доста добре, беz деца наоколо  Mr. Green. Хотельт е много добьр, имаме супер баня, 6те я снимам и 6те ви я покажа. Сняг тук има до кьм април, май и ако на някой му се карат ски в Австрия да каzва, веднага му давам адреса на хотела. Имаме всяка ве4ер ве4еря с 5 ястия, които винаги са много вкусни и много добре декорирани, ама 6те направя и на тях снимки. Абе с една дума СУПЕР.

# 116
Кате, чакаме снимките, че любопитството ме гризе вече!  Grinning

# 117
леле Кате супер заслужена почивка да си спретнеш не пропускай нищо от позволените неща и чакаме пълен снимков материал.
Мимоза дъщеря ти е страхотна пораснала издължила се е вече пу-пу.
Олче, гледайте се с Вели и без това и времето навън не е за показване и вътре на топло си е най-добре - бързо да се оправяш.

Дени браво на тебе страхотни размисли и страсти  Hug
Вижте...Дени нищо че е от готварския не е рецепта

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=372735.0

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 11:50 от galiushana

# 118
Честит Рожден Ден Сами!Честит празник Люба!Да ви е жив и здрав,палав и усмихнат!

Благодаря ви момичета   bouquet!Алекс наистина се оказа с отит.След третият ден с температура,вече започна да недочува и да казва,че го болят ушите.Вчера ходихме на УНГ и ни изписаха антибиотик,куп сиропи за кашлица,капки в носа,противоалергично,витамини,капки в ушите ooooh!И за всичко отново виновна е възпалената му трета сливица Cry
Аз след три дни стрес с температурата му(стигна до 40.2градуса) и неизяснена диагноза,вече се успокоих и се тръшнах болна.Сега се държа на положение,че няма кой да ми го гледа,а по цял ден сме сами.
Олче оздравявай бързо и дано Вели го пропусне!
Много ми хареса хотелчето в Дряново и снимките на малките сладури,а и големите не им отстъпват Wink
Анна много му хареса мишката на Алекс и ме караше да я показвам няколко пъти Heart Eyes
А на вълка на Никол много се развеселих.
Маги и тя да оздравява,а майка и да се наспи!
За методи на възпитание няма да говоря,че в нашата къща с нервна майка и работещ баща те почти липсват,а когато ги има са грешно хаотични SadРезултатът е едно своенравно,инатесто,опърничаво дете,ама то си е телче рогато все пак Mr. Green
Весел ден момичета от нас!

# 119
  • София
Дени,хубаво си редактирала след като съм публикувала,но аз пак се върнах и те изчетох.Добре,че имам такива обяснителни съфорумки,та да стопля защо при нас възпитанието не върви.А то обяснението било толкова просто.Явно докато аз работя и се ядосвам с шефове,колеги и се боря със световната финансова криза,нашия "г-н Иванов" се отдава на пазаруване,удоволствия и секс.То явно друго обяснение няма.Май трябва да използвам споменатите методи и да се преобразя на 180 градуса.По-зле едва ли ще стане за Иван,поне на детето да му е хубаво.
 Велиса,това с отита го изживях два пъти.Само Т и то само вечер,без други симтоми,на детето сутрин му нямаше нищо.На следващата вечер пак така.Първия път незнаех какво да го правя,след дълго лутане от доктор на доктор,накрая намерихме верния-специалист УНГ.Втория път преди-3 седмици,си мислих какви ли не диагнози,но след 4 вечер с Т направо го заведох на УНГ.Този път имахме отит и на двете уши.Надявам се Алекс да оздравее бързо,а говорили ли сте със специалист да махнете третата сливица?

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 12:08 от imar

Общи условия

Активация на акаунт