Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е прощъпулник?
Какво представлява процедурата на обрязване на мъжката детска половина?
Какви могат да бъдат някои от проблемите, възникващи след отстраняване на бебешката половина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е прощъпулник?
-
Какво представлява процедурата на обрязване на мъжката детска половина?
-
Какви могат да бъдат някои от проблемите, възникващи след отстраняване на бебешката половина?
-
Какво да правя, ако детето ми иска вода след млякото преди лягане?
-
Как да науча децата си да мият зъбите си правилно?
.
Деси, получаваш и моята морална подкрепа, макар и отдалеч
Италианците имат една поговорка, че се брои за добро всичко, което завършва добре
А по въпроса за близнашкия синдром наистина нямам думи. Не стига, че човек вече се притеснява заради проблемите си, ами околните вместо да му помогнат ръсят глупости
За да продължа с поговорките само ще кажа, че във всички езици имат и поговорка, че нещастието никога не идва само и сигурно не е измислена заради близнаците

Добре че ги кърмя още, бяха минали почти изцяло на кърма, та мисля че поне по-леко се размина, защото все пак поемаха достатъчно течности с кърменето и не се обезводниха. 
Напоследък обаче сякаш свикнаха и даже като им кажа че отиваме да миеме зъбките идват много щастливи. Дано продължаваме така
Но като им никнат зъби явно ги боли и става мисия невъзможна.
Аз изкарах 3 седмици сама, без бабешка помощ, и вече имам самочувствието на квалифицирана близнашка мама
.Изстрелях децата при свекито и сега съм САМА. Но се заех с пренареждане на гардероби и основно почистване днес,за да ми е свободен ден утре.Дано само не вали,с моя късмет.
Не е смешно, направо е трагично - ама пуста й работа...
.......