Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е прощъпулник?
Какво представлява процедурата на обрязване на мъжката детска половина?
Какви могат да бъдат някои от проблемите, възникващи след отстраняване на бебешката половина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е прощъпулник?
-
Какво представлява процедурата на обрязване на мъжката детска половина?
-
Какви могат да бъдат някои от проблемите, възникващи след отстраняване на бебешката половина?
-
Какво да правя, ако детето ми иска вода след млякото преди лягане?
-
Как да науча децата си да мият зъбите си правилно?
Още колко ще има да падат, ако знаеш
Но поне децата падат по-леко, или поне така казват, аз с това се утешавам.
По стълбите също се качват за нула време, засега поне не могат да слизат, че това ще е малко страшен момент...
. Като цяло нещо взеха много да бърборят, а Хриси определено се изявява като големият брат, защото често се кара на Мишо за нещо си, като много смешно му нарежда няколко думи на бързо
. В едно гардеробче са естествено, днес вече им направих забележка, че им объркват памперсите, ама това са бели кахъри. За легла, казват, че ще им намерят, иначе лично директорката ми сервира, че много били децата, и може да се наложи някои в едно да спят, което няма как да стане, то в едното едвам Хриси ще се побере, а и ще ги направят диви и щастливи, както трудно заспиват. Да му мислят. Храната вече е пасирана, защото внучката на директорката е в яслата, даже в нашата група, иначе досега е била като на децата от детската градина. Естествено в менюто има кекс, филии с шоколад, ама уж по тази причина вече правели повече приготвени там неща. 
.
. Даже самата тя ми ги изведе днес, точно тя ми каза, че дошла да нахрани Хриси и ми обясни кво са правили днес, и как носила Мишо сумати време на ръце.
То направо си е мъчение, как ще спят в еднолегло.

.....ще се потретя като напиша,че при нас е същото - даде ли се нещо на единия - другия веднага иска същото
.
Приятен ден на всички! 

Естествено сме си вкъщи. Яд ме е много, ама кво да се прави. Вкъщи ме побъркват, само се катерят и търсят начини да се качват, и вече полудявам.