Звездни компромати - 43 част

• 68 159
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • 221B Baker Street

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha...eee,съжалявам,няма измислен такъв знак още...

# 31
Линдзи и Саманта. За портокола, Саманта е с други кецове, не че не са кто предишните , само малко цвета е друг.

# 32

Малко мотиви на спално бельо ми докарва роклята и.

# 33
# 34
[А коя и каква е таз девойка.
Някаква фолк певица, не много популярна, струва ми се newsm78
Ето и нейна песен: http://www.vbox7.com/play:9b20aa33

айде стига бе, сигурно има 3 страници само запис... срамота Naughty

# 35
Ще пускам нова тема на 40 стр. и постовете ЗАПИС ще се трият!

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 20:23 от L e o

# 36
Ще пускам нова тема на 40 стр. и постовете ЗАПИС ще се трият! bowuu

Peace

И за да не е спам:
Риана
кофти пластични  Sick

# 37
# 38
# 39
  • На морето!
Кажете нещо повече за тази жена и бебчетата- добре ли са, здравички? Гледам, че са много мънички, дано да са здравички и да помогнат на тези родители да се справят  Praynig
Прочетох тук , но не намирам нищо по-актуално, за да разбера как са сега.

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 21:25 от Menina

# 40
Кажете нещо повече за тази жена и бебчетата- добре ли са, здравички? Гледам, че са много мънички, дано да са здравички и да помогнат на тези родители да се справят  Praynig
Прочетох тук , но не намирам нищо по-актуално, за да разбера как са сега.

http://www.msnbc.msn.com/id/29038814/
http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp/29050752#29050752

Peace

# 41
Доколкото аз знам:
Живее при родителите си, сама майка, няма постоянна работа, сиреч не е много добре с парите... забременяла чрез ин-витро, и като се има предвид, че вече е имала 6 деца, пак от ин-витро... Децата не са добре, разбира се, нормално ли е човешко същество да роди 8 бебета едновременно ?? В момента чрез сайта и публичните си изяви призовава хората да й помагат финансово... Жал ми е за децата й, но какво можем да направим, всякакви хора има по света.

# 42
# 43
Доколкото аз знам:
Живее при родителите си, сама майка, няма постоянна работа, сиреч не е много добре с парите... забременяла чрез ин-витро, и като се има предвид, че вече е имала 6 деца, пак от ин-витро... Децата не са добре, разбира се, нормално ли е човешко същество да роди 8 бебета едновременно ?? В момента чрез сайта и публичните си изяви призовава хората да й помагат финансово... Жал ми е за децата й, но какво можем да направим, всякакви хора има по света.

Да, даже сравняват манията й да има много деца с тази на Анджелина. Тези дни случайно попаднах на някакъв сайт (за жалост не мога да го намеря отново), в който твърдяха, че уж бедна, Надя имала пластични операции, за да прилича на Джоли и добре поддържана ноктопластика. Имаше и снимка за сравнение, но не беше тази

# 44
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Много се надявм дечицата да са на ред! Praynig
Не разбирам тези мании..тип Анджелина,но нека дечицата са наред....

Мама Бекъм с детенце

Общи условия

Активация на акаунт