Звездни компромати - 43 част

• 68 166
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
И аз тва и се чудя на Марчето,защо не отиде да си ги намали тези нечовешки красоти дето си ги е направила,така ли няма огледало у тях.Пък не вявам да се харесва с тези джуки  newsm78,ужасна е

Еми представи си пък, че си се харесва така, щом си ги поддържа постоянно няма друга причина. Ако не си се харесваше досега да е спряла да си слага.Приемете че всеки си има вкус.
т
Няма с какво да се примиряваме  Whistling Проблема не е наш , но виж наглостта  е дразнеща  Peace

# 556
И аз тва и се чудя на Марчето,защо не отиде да си ги намали тези нечовешки красоти дето си ги е направила,така ли няма огледало у тях.Пък не вявам да се харесва с тези джуки  newsm78,ужасна е

Еми представи си пък, че си се харесва така, щом си ги поддържа постоянно няма друга причина. Ако не си се харесваше досега да е спряла да си слага.Приемете че всеки си има вкус.
т
Няма с какво да се примиряваме  Whistling Проблема не е наш , но виж наглостта  е дразнеща  Peace

Никой не е казал да се примирявате, нали? Grinning А просто че както Дони се харесва с тая ужасна прическа, или Фънки с гнусното си тегло и облекло,така Мария се харесва с устните си.Тяхен проблем.
Иначе нагла бих нарекла аз Соня. Защото спора започна по друг начин, некадърна кандидатка,изпя част от песен на Мария, естествено зле, и когато Мария щеше да я отреже Соня се намеси- "На Мария 100% й хареса".  Sick Ето: http://www.vbox7.com/play:2c219921

Иначе моето мнение е друго, за мен скандала беше нагласен от продуцентите.  Wink И естествено постигнаха това което желаеха, ето коментираме ги тука, коментираме ги в темата за МА.Не се обърна внимание на нищо друго.Във форумите това е темата. ooooh!Елементарно,ама явно хората от това се вълнуват. Sick

# 557
Абе така е всеки си има право н аизбор как да ходи облечен и как да изглежда,но защото не съм чула едно позитивно мнение за устните й, затова се чудя как може да се харесва,но хора всякакви,така че...  Peace

# 558
Разбира се, че ги харесва, те са най-големият й орган, аз бих се гордяла с такава уста-ааааа.

# 559

т

Никой не е казал да се примирявате, нали? Grinning А просто че както Дони се харесва с тая ужасна прическа, или Фънки с гнусното си тегло и облекло,така Мария се харесва с устните си.Тяхен проблем.
Иначе нагла бих нарекла аз Соня. Защото спора започна по друг начин, некадърна кандидатка,изпя част от песен на Мария, естествено зле, и когато Мария щеше да я отреже Соня се намеси- "На Мария 100% й хареса".  Sick Ето: http://www.vbox7.com/play:2c219921

Иначе моето мнение е друго, за мен скандала беше нагласен от продуцентите.  Wink И естествено постигнаха това което желаеха, ето коментираме ги тука, коментираме ги в темата за МА.Не се обърна внимание на нищо друго.Във форумите това е темата. ooooh!Елементарно,ама явно хората от това се вълнуват. Sick

Извинявай прочела съм не приемете ами примирете се  Peace Нека си се харесват , за мен не е проблем , но да тръгне точно тя да отговаря на забележки за силикон със  забележки за силикон... наглост си е  Tired  То бутано бутано ще ни извади очите ...
Се едно следващото гост жури да е някъв дебел и Фънки да му каже - уу къв си дебел ...
Нали се сещаш ...
А после като трябваше да се съблича Соня, маленкото ко вика - дай аз ще те закопчая стегна , нз си кво ...  Не и влезна в положението ...

Лично мен Мария ме издразни  , а като си спомня как ми беше тъжно , като разказваше ,как не може да си има детенце и направо , толко болно ми стана...

# 560
Ама чакай сега, в какво положение да й влезе Мария.Да не би тя да й е казала- Ако някой изпее еди какво си,ти ще се съблечеш. Соня сама си го предложи. Пък после се дърпа. Какво се дърпа, като се съблича навсякъде и без това. Не й е голям проблем. А в крайна сметка и двете там, са да оценяват кандидати, не да се дърлят, и не на конкурс за красота че да ги обсъждаме тях.
Айде да смениме темата,че от снощи ми писна да чета за двете, наистина.
Няма ли някоя снимчица днеска да се посмеем. Mr. Green

# 561
  • някъде
Аз не харесвам Мария,но снощи се накефих как не се остави на "звездната" Соня.
Сончето просто си го търсеше и мислеше,че понеже Марчето е просто една фолкаджийка,а не такава рокзвезда като нея Whistling,ще може да си гради псевдоимиджа върху нея.Да,ама дребното било вредно...Как й рекна за трите цвята русо Laughing
И за капак това показване на цици още от първото издание беше върха.Да беше оставила изцепките за по-нататък.А кажете сега,къде видяхте достойно поведение!

# 562
Ей направо я изпапкахте тази Мария.
Не ви ли омръзна или се надявате да чете тук и да си намали устните?

# 563

bishop

# 564
zhekova как бе.В темата за МА, дори обявиха че има класа Соня. Laughing Никой не обясни обаче къде я видя тая класа. Mr. Green

# 565

bishop

Laughing Предполагам после ще я дъвчем, докато го докара и на задоволителен ръст. Mr. Green

# 566

Се едно следващото гост жури да е някъв дебел и Фънки да му каже - уу къв си дебел ...

Фънки доста обижда кандидатите с дебел и прочее, така че разлика няма... А него ако го избираха по физически данни преди да стане музикант, никога нямаше да бъде музикант.
Предпочитам устните на Мария(впрочем и на мен не ми харесват), пред 180те кила на приличащия на пингвин Фънки. И това шкембе като му излезне от под бюрото... направо ми иде да  Sick
Незнам дали не обърках цитатите...

СТана ми интересно първата снимка къде е правена. Той в болница ли е ...  newsm78
Аз много харесвам Хилтън- ките  Party

# 567
аз направих грешката да изгледам клипа с Мара-джуката докато обядвам Confused smile3511
доколкото знам, силикона се абсорбира там в устните и тя си нанася наново и наново...,ненормална работа Twisted Evil

моля, кажете как да си търся клипчетата в ютуб или вбокс за да изгледам още малко, че все ми дава старите мюзик айдъли Sad

# 568

Фънки доста обижда кандидатите с дебел и прочее, така че разлика няма... А него ако го избираха по физически данни преди да стане музикант, никога нямаше да бъде музикант.
Предпочитам устните на Мария(впрочем и на мен не ми харесват), пред 180те кила на приличащия на пингвин Фънки. И това шкембе като му излезне от под бюрото... направо ми иде да  Sick
Незнам дали не обърках цитатите...

СТана ми интересно първата снимка къде е правена. Той в болница ли е ...  newsm78
Аз много харесвам Хилтън- ките  Party

Малко бъркаш нещата .  Съгласна съм за определенията ти към Фънки и мен Не ме кефи ... много  е груб . Но става дума за между-журински ега ти думата измислих  Laughingвзаимоотношения  в случеа за който говора  Wink

# 569
Дами дайте за МА в другата тема да се пише   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт