Ноемврийчета 2005 - 25

• 15 124
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Майче, и Тити ме кефи. И всички други, които се решиха да гледат две деца с малка разлика, Но ти не си спирала да работиш. Аз на това се кефя. Хем гледаш породени , хем работиш. За мен това си е геройство.

# 286
"Да се впиша и аз/отчета де................ леко ще се забавим с ЯМР и новото ЕЕГ..Оказва се, че невроложката ми е казала, ЧЕ да засичам 30 дена от постоянната доза т.е. 3x2x3=8мл. на ден, а ние сега в сряда започваме по тази схема т.е. на 25.04 ще му мислим за ЕЕГ+ЯМР. 
Ами Криста вече полудя на "затвора", дори и днес пропусна да спи около обяд/следобяд, а рева ли рева за на вън    само ми повтаря как "иска оди вън, азходка, нееееееее, иска вънкаааа, иска децата гъдината"..(страшно е повярвайте ми).Та така и така ни отлагат мисля да я пусна вече на градина, поне за седмица, тя има нужда от това, отива с усмивка, прибирам я със зор, не се оплакват от държанието й учителките (за разлика от двете ясли)..................
Напред и все напред .....жалко е , че сме все още в неведение и ще сме ощееее ............
пп.Най-голямото наказание за една майка е да не знае какво се случва с детето й, а досега никой не е бил на 100% сигурен/категоричен какво й е, лекуваме я без да знаем от какво...чудя се до кога ще издържа!!!!!!!!!!"

пп. добре, че я има опцията копи-пейст, че ..... Mr. Green
БУБЕЕЕЕЕЕЕЕ КаК сте???

# 287
Добро утро. nikiki  не се отчайвай. И на нас логопеда ни постави безумна диагноза, но след леенето на куршум няколко пъти вече имаме напредък е пак на логопед ходи. Така че доктори всеки сам за себе си говори. Не съм мн вярваща в тези неща, но пък явно помагат, ако не е кръстена идете да го направите. Де да знаеш.
Лек и усмихнат ден на всички.

# 288
  • София
Добро утро!
Като доказателство, че чета, се разписвам (провокирана от маик) Mr. Green така ли са запетайките?

Калина също преболедува варицелата. Беше гадно с много висока температура, много пъпки, но вече отмина, падна ни карантината.

Сега се опитвам да наваксам с работата, че март месец съм ходила само 6 дни на работа.

За двете деца да си кажа: според моят опит, 3те години са преломен момент. До сега и ние бяхме вечно със свади, караници, биене, дори бих казала, че Боян здраво издевателстваше върху сестра си. От както боледуваха и бяха разделени (все още са), много си липсват. Боян преди две вечери каза, че вкъщи е скучно без Калина. Станал е много по-толерантен към нея. Прави и подаръци, отстъпва и играчките, не се ядосва толкова когато му раваля играта (лего конструкциите, рисунките, изрезките и т.н.) Пупу вече е по-спокойно в нас.

Калина сега е при майка ми и много ме е шубе да не се потроши отново.  Сложила микровълновата на един плот, който е много тънък и печката стърчи малко, което я прави много неустойчива. Калина право за вратичката се хвана. Казах и че, ако не махне печката от там, си тръгваме с детето. Послуша ме, обаче се чудя - племенника ми ходи там често, той е на 1 и 1/2... Как не и е дошло на акъла, че е опасно? Вече не си трая, защото ако февруари месец се бях скарала със свекърва ми за тъпата кошница, която препречваше пътя и в която аз се спънах, сега Калина щеше да има всички зъби.... От написаното можете да си направите извода, че още не съм свикнала с циганчето вкъщи. Ужасна майка съм. Както и да е....

Лек ден на всички.

# 289
  • Пловдив
Привет!
Бубе и аз стискам палци всичко да наред!
Възхищавам се и на всички вас с децата с малката разлика;

росен вчера се събуди с Т 38,5 и без глас и съответно беше при баба си, днес само докато бях в заседание и бегом при педи
тя каза, че са му се появили пак полипи, т.е намеква за нагина, но пък днес няма Т и решихме, ако не вдигне да не даамАБ
дано мам да се съгласи да го гледа тази седмица, че много е гадно като оставя нещата висящи в офиса Confused

Жалкото е , че ще пропуснем пролетното тържество в градината в четвъртък, а толкова беше бъдушевен милият, че ще играе болно зайче Crossing Arms

хубав следобед
аз съм вкъщи така че го планирам  да е кулинарен  chef

# 290
Добро утро. nikiki  не се отчайвай. И на нас логопеда ни постави безумна диагноза, но след леенето на куршум няколко пъти вече имаме напредък е пак на логопед ходи. Така че доктори всеки сам за себе си говори. Не съм мн вярваща в тези неща, но пък явно помагат, ако не е кръстена идете да го направите. Де да знаеш.
Лек и усмихнат ден на всички.
То и аз много не вярвам, но ДА водих я събота, утре пак и в събота третия път.Надявам се да се поуспокои малко след това, че много й се насъбра на дреосъчката!

# 291
Майче, и Тити ме кефи. 

то и аз си се кефя, ама по принцип.
бубо, днес ли да стискаме палци?

та, както спомена майчето, бяхме две седмици в България, насъбрахме впечатления, убихме се от път, видяхме се и с Доминика в Русе, а вчера след цял ден път се прибрахме на топло  Mr. Green Пътуването беше много прилично де - дори ми носиха бебешки пюрета за Ясен, той се изака 4 пъти, игра си, спа, яде - пълна програма/ама шест часа единият полет все пак/. Деян с баща си отзад гледали филми, играли игри, спали....
сутринта заведохме Деян на градина, да не се отпуска, а там ни сюрпризираха, че днес имат Mother`s day - ама не в смисъл на нашето Благовещение, а някакъв си техен. първо отидохме с децата в кафетерията да хапнем сладки и пийнем сокче, после във физкултурния салон да ни покажат ккви ги вършат - ами общо взето си губят времето, много бебешки ги гледат, има 5 английски песнички, дето се въртят навсякъде, учителките пяха, децата почти нищо не направиха....а на цялата работа Деян така и не застана в редицата, ами постоянно го завръщаха откъде ли не. После по някаква причина не му дадоха пръв да носи яйце в лъжица  Rolling Eyes и той ревна и скапа всичко. След това отидохме да рисуват и моделират, той ме направи от пластелин/ужасно дебела съм и с изпъкнали очи/ и тъкмо се задълбочи, трябваше да си ходим и пак се тръшна, ама направо ми разваля целия ден така като се затръшка. Другите деца не се тръшкат, не се въртят, кротки, тихи..... как го правят, не знам.
та в тази посока, бубо, при вас май е по-страшно дори. Аз не понасям такива изпълнения и много се впрягам, като се затръшка Деян.

никики, на куршум ли я водиш? Кажи после има ли ефект.

анеле, как се играе болно зайче? Simple Smile утре в градината ще ходят облечени като любимия си герой, а Деян такъв не знаех да има, маскирал се е само като зайче, обаче като го попитах кой му е любимия герой, се запъна - пайко, та пайко/Спайдърмен/. Егати, досега го опазих от Спайдърмен, в градината го научиха и на тази глупост. Та сега мисля някаква маска да му направя за утре.

# 292
ха-ха
и като съм тръгнала да се хиля, да ви пусне още нещо освежаващо. преди малко ми го пратиха по кюто да ме развеселят. ей го дей го:
http://www.whitewater-bg.org/forum/viewtopic.php?f=7&t=228

# 293
Здравйте.
Майче, ако съдим по тези съвети, аз съм най-лошата възможна съпруга, която се е паднала на мъжа ми. Чистя къщата веднъж седмично, ако не стане голяма поразия де, винаги го награбвам от вратата, никога не го оставям да излиза без мен, Кити е вечно мърлява - точно за 3 мин. след като съм ги сменила, дрехите и отново са в плачевно състояния, винаги задавам въпроси.
Сега да си кажа - днес видяхме бебо и сърчицето му. За съжаление не го чухме, защото ехографа нямал такава функция. Записаха ме на ЖК и утре отивам за първите изследвания. Живот и здраве на 25,10,2009 ще си имаме още едно скорпионче. Майко мила. А се бях зарекла, че друг скорпион не искам  Wink
Тити, много са различни системите на обучение. Поля писа за програма на Поло, ти сега за тази на Деян. А ние тук сме башка луди. Но май сме средния вариант.
Друго няма. Ние се гледаме още. От време на време Кити вдига една Т 37,06-37,10 и след 15-20 мин. вече е 36 и нещо. Не мога да си го обясня. В неделя на обед беше така и днес пак. Нищо в състоянието и не го показва. Просто на допир е малко по-топла. Не знам какво става. Утре ще я заведем пак на лекар, но не вярвам да кажат нещо съществено. А и те до 37,5 не го броят за Т.
На мен много ми е лошо. постоянно и от всичко ми се гади. С Кити не беше така и това ме изненадва сега. А като сме в къщи не мога да легна - все играем на нещо, или все иска нещо. Само вечер проявява търпение, защото аз тогава съм и най-зле.
Тити, ами при нас е зле. Тя все се тръшка за нещо.Не са моменти и периоди, но ме успокоиха, че сега били в детски пубертет и до 4 години щяло да мине. Ама тя е в такъв от раждането си, та не вярвам много на това.

# 294
  • София
И аз влязох да постна нещо по повод Деня на майката, тя маик ме изпреварила.
Но все пак: Мом song

Отивам да си сложа панделка в косата.  hahaha

# 295
  • Пловдив
Маик, Елспет, много са готини !

Бубе, пожелавам ти да си здрава и  да мине леко и безпроблемно!   bouquet

Тити, вие с майчето сте пример за майки - героини! Wink Благородно завиждам затова как се справяте с всичко!
"Болното зайче" има стихче за майка - зайка, повтаря си го два - три пъти на ден и подскача; много е сладък;

# 296
  • Измир
ЧестИто Бубе!!!
Лека И безпроблемна бременност от тук нататък тИ пожелавам! И на фИнала здраво, пухкаво бебче.
Това с Т на КИтИ е много странно  Thinking. Да не бИ от превъзбуда да се повИшава? СевИ често повръща от третата слИвИца И ако се напъва повечко, Т й се качва до 37,8 понякога.

МаИк, значИ аз съм перфектната съпруга  Mr. Green ВИнагИ съм с панделка в косИте  Joy

Анеле, бързо оздравяване на Роската!

ТИтИ, Интересно мИ е като разказваш за вашата ДГ. Дай още.

Елспет, недей така! Дано да нямате повече ИнцИдентИ.

# 297
БубкаHug Hug а честито за новината, две скорпиончета, а?? Laughing И  мен ме притеснява Кити с тази Т-ра, не може то така да вдига и нищо да й няма.Моля те заведи я на изследвания, майни ги тези прегледи и това тъпашко "Нищо й няма", защото виж нас до къде ни докараха! Sick Ако си съгласна пиши ми на Скайпа, ще ти кажа какви направления и за какво да вземеш!  Hug
Тити да куршум й леем, защото е доста наплашена. Започна често да си говори сама "Няма да боли, няма.", или да разиграва сценки как хем е "доки", хем пациентка, косите ми настръхват като я слушам.Дали има ефект??!! newsm78 Водих я на два пъти и двата пъти след това е толкова спокойна, че почти се унася в колата, започна да спи спокойно вечер, но може да е и от лекарството, знам ли? Confused Иска ми се след ЯМР-то, никога, ама никога повече да не ходим по болници, да не й слагат абокати, да не прави повече гърчове и пр. Пък знаем ли после, като порасне може докторка да стане! Crazy Laughing

# 298
Хей Бубе, лека бременност!!! Много се радвам! Hug
Тити, разказвай още! Много ми е интересно! Flutter
Ох това е, кратък пост, ама пека палачинки  chef

# 299
за милейди и тити - пипа вчера изненадващо за нас се оказа с вирусна пневмония. ама направо изненадващо. в понеделник имаше малко сополи, водихме я на док, нямало нищо, просто секретите се стичали назад към носоглътката, да съм я задържала ден-два у нас да оправим сополите, в сряда на контрола и в четвъртък на ДГ. е нищо такова. на вчерашната контрола се чуха леки хрипове, а на снимката лъснаха петна и от 2те страни. вирусно било. Т няма, детето яде, скача, играе, изглежда добре или да кажем, че почти добре, ако включим сополите в картинката. та, девойки, ако децата ви покашлят, имайте едно на ум. но си мисля, че няма причина за притеснение, защото пневмонията на пипа се регистриа 5 дни след сглядата. и все пак, кийп ит ин майнд.

иначе у нас е спокойно, само дето не мога да работя. от утре ще се включи нина, слава богу, че натрупах текствое за четене и накрая възложителят ще ме разкъса на парчета. добрата новина е, че поради наличието на пипа у дома и поради факта, че не мога да работя, си почивам максимално /не ми се е случвало от времето предиколеда/ и пълноценно си играя с дъщеря си. страхотно е!

поля и тит - и на мен ми е интересна информацията за вашите училища. моля, разказвайте, а аз ще прилагам приложимото у дома  Peace

Общи условия

Активация на акаунт